2017 Aralık Anneleri

Maşlh ne güzl şeyler almışsın.. güle güle giydrmk nasip Olsn.. ben sadece iki parça eşya aldım

Ben hiç bişey almadım daha.velilerimin yıl sonunda aldıkları hastane çıkışı var sadece elimde. Bi de bugün annem yelek örmeye başladı sarı renk.

Toplu alamıcaksan basla bnce canm bellımolmaz bu bebıslern ısı allah korusun erken falan gelır hazr olsun

Toplu alamıcaksan basla bnce canm bellımolmaz bu bebıslern ısı allah korusun erken falan gelır hazr olsun
Benim ikinci olduğu için sorun yok cnm erkenden gelse ev kıyafet dolu.kızımdada geç almıştım ben ilk olarak elzem olanları aldım sonra çocukla bunaldıkça çarşıya çıkıp almıştım bi de sezon yaz ya daha bizim işimize pek yaramaz eylül ekim gibi güzel şeyler gelir.

Canım ben tüm tulum alacağım kış olacağı için beli başı açılmasın çok rahat ediyorsun bebişi kucağına aldığın da beli falan açılmıyor aklında bulunsun çok rahat edersin

Ay da 1 görüyoruz aslında çok uzun bi süre ya.ama en azından hareketini hissettiğinde kafan rahat oluyor benim zıpır kıpır kıprı maşallah.
Allahım akşam oldu yarın sabah da olur herhalll benimkide uysal konuştuğum zaman avucumun altında toplanıp bekliyor kuzum

Kızlar denize giren oldu mu??
Doktoruma danıştım gerçi
Temiz bi yerde denize girebilirsin
Çıkışta mayonu hemen değiştirirsin demişti
Denize girmemin bir sakıncası olur mu acaba sizce??
Doktorum denize girebilirsin demişti ama havuzu önermiyor..aynen ıslak mayo ile kalmak sakıncalı..

Merhaba anne adayları bir ara topiğe yazmıştım ama daha sonraları yazma fırsatı bulamadım.. bizim cinsiyetimizde kıza benziyo ama tam göstermedi kendini 2 hafta sonra detaylıda görebilmeyi umuyorum.. son bir kaç sayfada denize girilir mi acaba diye sormuşsunuz ben dr ma sordum hrrhangi bir sakınca yok dedi tatile gittim geldim hiç bi sıkıntı olmadı Allaha şükür maşallah.. hem iyi bile geliyo bence deniz suyu şifadır hemde güneş kemikler için iyi

He buarada ben havuza hiç girmedim bakteri klor virüs vs. Korkusundan dolayı.. zaten çok hijyenik bulmam ve girmeyi de çok tercih etmem. Kimsede özellikle hamileyken önermiyo

Canım ben tüm tulum alacağım kış olacağı için beli başı açılmasın çok rahat ediyorsun bebişi kucağına aldığın da beli falan açılmıyor aklında bulunsun çok rahat edersin

Onuda alcm canmda cınsıyet kesınlessınde dktrdan net duyayım

He buarada ben havuza hiç girmedim bakteri klor virüs vs. Korkusundan dolayı.. zaten çok hijyenik bulmam ve girmeyi de çok tercih etmem. Kimsede özellikle hamileyken önermiyo
Aynen
Doktorum da en kötü deniz en temiz havuzdan iyidir diye deniz tavsiye etti
Aslında hamile olupta denize rahat rahat giten arkadaşlarım da olmuştu
Ben biraz endişe ediyorum sanki :)

Aynen
Doktorum da en kötü deniz en temiz havuzdan iyidir diye deniz tavsiye etti
Aslında hamile olupta denize rahat rahat giten arkadaşlarım da olmuştu
Ben biraz endişe ediyorum sanki :)
Rahat ol bence sadece güneşten iyi korun beyaz tenliysen özellikle dr bana yüzünü güneşten koru dedi leke olmaması için tatil bence sana iyi geleceği için bebeğe de iyi gelecektir mutlu anne mutlu bebek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…