- 24 Nisan 2015
- 1.014
- 788
- 73
Eki Görüntüle 2021518
Buda penye kundak battanıye gbı bısey
Eki Görüntüle 2021517
Bnlarda agız mendılı fıyatıda uygndu
Eki Görüntüle 2021513
Bu havlu 25 tl yumusak pahalı degl dımıEki Görüntüle 2021514 Eki Görüntüle 2021515
Bunlarnda ucu 10 tl ıdı mantklı geldı
Eki Görüntüle 2021516
Buda 5e düşmştü
Kozlar bakarmısınız gerksız bısey almısmıyım dogdgnda neler lazm olur tam bılemedım bıde kızada erkegede uyan renk almaya calstım. Bıdahakı cıktgmda neler almalıyım fıkır lazm banaaa
Ben hiç bişey almadım daha.velilerimin yıl sonunda aldıkları hastane çıkışı var sadece elimde. Bi de bugün annem yelek örmeye başladı sarı renk.Maşlh ne güzl şeyler almışsın.. güle güle giydrmk nasip Olsn..ben sadece iki parça eşya aldım
Maşlh ne güzl şeyler almışsın.. güle güle giydrmk nasip Olsn..ben sadece iki parça eşya aldım
Ben hiç bişey almadım daha.velilerimin yıl sonunda aldıkları hastane çıkışı var sadece elimde. Bi de bugün annem yelek örmeye başladı sarı renk.
Ben hiç bişey almadım daha.velilerimin yıl sonunda aldıkları hastane çıkışı var sadece elimde. Bi de bugün annem yelek örmeye başladı sarı renk.
Toplu alamıcaksan basla bnce canm bellımolmaz bu bebıslern ısı allah korusun erken falan gelır hazr olsun
Benim ikinci olduğu için sorun yok cnm erkenden gelse ev kıyafet dolu.kızımdada geç almıştım ben ilk olarak elzem olanları aldım sonra çocukla bunaldıkça çarşıya çıkıp almıştım bi de sezon yaz ya daha bizim işimize pek yaramaz eylül ekim gibi güzel şeyler gelir.Toplu alamıcaksan basla bnce canm bellımolmaz bu bebıslern ısı allah korusun erken falan gelır hazr olsun
Amin cnm tşkler cümlemizeHayrlısı ile giydrmk nasip Olsn cnm..
Biz eşimle Eylül de toplu almayı düşünüyrz inşlh..
Canım ben tüm tulum alacağım kış olacağı için beli başı açılmasın çok rahat ediyorsun bebişi kucağına aldığın da beli falan açılmıyor aklında bulunsun çok rahat edersinToplu alamıcaksan basla bnce canm bellımolmaz bu bebıslern ısı allah korusun erken falan gelır hazr olsun
Allahım akşam oldu yarın sabah da olur herhalllAy da 1 görüyoruz aslında çok uzun bi süre ya.ama en azından hareketini hissettiğinde kafan rahat oluyor benim zıpır kıpır kıprı maşallah.
Doktorum denize girebilirsin demişti ama havuzu önermiyor..aynen ıslak mayo ile kalmak sakıncalı..Kızlar denize giren oldu mu??
Doktoruma danıştım gerçi
Temiz bi yerde denize girebilirsin
Çıkışta mayonu hemen değiştirirsin demişti
Denize girmemin bir sakıncası olur mu acaba sizce??
Canım ben tüm tulum alacağım kış olacağı için beli başı açılmasın çok rahat ediyorsun bebişi kucağına aldığın da beli falan açılmıyor aklında bulunsun çok rahat edersin
Canım ben tüm tulum alacağım kış olacağı için beli başı açılmasın çok rahat ediyorsun bebişi kucağına aldığın da beli falan açılmıyor aklında bulunsun çok rahat edersin
Evet canım hastane çıkışı yerine bile ondan alacağım kendinden eldivenli çok rahat ediyorsun %100 pamuklu penye olmasına dikkat et sadeceGunluk gymeye penye tulum dıyosun dımı
AynenHe buarada ben havuza hiç girmedim bakteri klor virüs vs. Korkusundan dolayı.. zaten çok hijyenik bulmam ve girmeyi de çok tercih etmem. Kimsede özellikle hamileyken önermiyo
Bende sordum dr a sakincasi yok girebilirsin dedi.Kızlar denize giren oldu mu??
Doktoruma danıştım gerçi
Temiz bi yerde denize girebilirsin
Çıkışta mayonu hemen değiştirirsin demişti
Denize girmemin bir sakıncası olur mu acaba sizce??
Rahat ol bence sadece güneşten iyi korun beyaz tenliysen özellikle dr bana yüzünü güneşten koru dedi leke olmaması için tatil bence sana iyi geleceği için bebeğe de iyi gelecektir mutlu anne mutlu bebekAynen
Doktorum da en kötü deniz en temiz havuzdan iyidir diye deniz tavsiye etti
Aslında hamile olupta denize rahat rahat giten arkadaşlarım da olmuştu
Ben biraz endişe ediyorum sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?