Canım benim amin inşallah. En başta sağlıklı olsun sonra da gönlünden hangisi geçiyorsa o olsun inşallah. Hadi bakalım güzel haberler bekliyoruzAyyy öleceğim galiba 10:30da randevum kızlar dua edin kalbimden geçeni hakkımda hayırlı eylesin Rabbim
Ya canim oylede devlete gittim.biliyon yogun oluyorlar hatta bi kremde yazmis ne alakaysa.o yuzden korktum.tesekkurler yinede.bu arada iyisin umarim.Kullan kurtul canım tek çözüm bu gbı. Zararlı bsey olsa vermzdı dktr
Ayyy öleceğim galiba 10:30da randevum kızlar dua edin kalbimden geçeni hakkımda hayırlı eylesin Rabbim
hamile kalmadn once bende enfeksiyon gecirdm.banada krem ve fitil verdi.fitil 1 haftalkti hatta.ben korunmadgmzi soyledim sorun olmaz gebelerede veriyorz dedi.yani kullanablrsn dr boyle biseyi gözardı etmz merak etmeYa canim oylede devlete gittim.biliyon yogun oluyorlar hatta bi kremde yazmis ne alakaysa.o yuzden korktum.tesekkurler yinede.bu arada iyisin umarim.
Tesekkurler canim aksama artik cesaretimu topliyim de bakim hele.bide bu degisik fitilya.bende once cok kullandim.bu yuvarlak ve iki tane var kutuda.ondanda tuhafima gitti.bakim artik.hamile kalmadn once bende enfeksiyon gecirdm.banada krem ve fitil verdi.fitil 1 haftalkti hatta.ben korunmadgmzi soyledim sorun olmaz gebelerede veriyorz dedi.yani kullanablrsn dr boyle biseyi gözardı etmz merak etme
Canımmm haberlerini bekliyoruuuzz:)Ayyy öleceğim galiba 10:30da randevum kızlar dua edin kalbimden geçeni hakkımda hayırlı eylesin Rabbim
bisey olmaz kullan hatta kullanmaman sorun olablr gebelikte tehlikeli olabliyms enfeksiyonTesekkurler canim aksama artik cesaretimu topliyim de bakim hele.bide bu degisik fitilya.bende once cok kullandim.bu yuvarlak ve iki tane var kutuda.ondanda tuhafima gitti.bakim artik.
Neden üçlü test yaptırmadı anlamadım bu arada beklenen doğum tarihimiz aynı ve benim de oğluşum olcakgünaydın kızlar.. Cuma günü bebişimizin cinsiyetini öğrendik çok şükürOğlumuz olucakmış Çok şükür herşey yolunda ve sağlıklı Bu arada üçlü ve dörtlü tarama testine gerek yok dedi doktorumuz detaylı ultrason için ağustosun ilk haftası gidersin dedi. Bizde haberler böyle umarım herkes güzel haberler almıştır
K Koala_anne cnm güzel haberlerini bekliyoruz buraya yazmayı unutma sakın
umudunu-kaybetme cnm sen ne yaptın öğrenebildin mi cînsiyeti
Neden üçlü test yaptırmadı anlamadım bu arada beklenen doğum tarihimiz aynı ve benim de oğluşum olcak
Yok bızımkı baya gızemlı cıktı walla yıne yok yınee yokkk pat pat vrdu dktr karnıma elndekı aletle ama ama ne fayda. Saglıklımılsnda bapalım artık uclu test ıcın kan. Verdım . Ayrntılı ultrason ıcınde 14 mayısa gun aldım hayrlısı bakalım
uclu testi pek sorun etme önemli olan ikili test.cok kafana takiliyosa maddi durumn yeirndeyse nifty yaptir ikibin civarinda bi kan testi o netlestriyo.dogum isine gelirse senin tercihin ama birileri illa yanimda olsun uzun sure dersen memleket daha iyi bi secenek.hem o dr uzgunum yazacak kadr bi oneride bulunabilirdi bence.ama sen daha iyi bilirsn canimKızlar ben size çok önemli bir konuda danışacağım.
Ben normalde Antep de gidiyordum doktoruma . Çok memnundum.iyi bir bayan.hastanrde temiz güzel hastane.orda doğum yapmayı düşünüyordum.hem yaşadığım evim e de yarim saat mesafe de.kisin evim sıcacık maşallah diyim.evimde rahat ederim diye dusundum.annemler ise yaşadığım yere 5 saatlik uzakliktalar.kardesim ygs lys ye hazırlanıyor.kardesimden dolayı orda doğum yaparsan ben çok kalamam yanında dedi,en fazla 1 hafta kalabilirim dedi.o yüzden memleketimde doğum yapmamı istiyorlar .kayınvalidem de memlekette doğum yapmamı istiyor.annemle kayınvalidem aynı yerde oturuyorlar bu arada :) ben hastanemde cokk memnundum.ta ki su olaya kadar.biliyorsunuz üçlü tarama testimde risk çıkmıştı.ben bu tarama testimi yaz tatilinde olduğum için annemlerin bulunduğu şehirdeki bir hastan4de yaptırdım.sonucumu watsup dan doktoruma attım.hocam ne yapmalıyım dedim ve birkac kere mesaj attım.okudu cevap vermedi.sadece üzgünüm risk yüksek çıkmış dedi.onun üzerine birkaç mesaj daha attım hani ne yapmalıyım yanına gideyim mı diy3 hic cevap yazmadı.ailemde buna çok sinirlendi.sonrasindan bu durumu arkadaşımla konuştum çok yoğundur ondan yazmamıştır dedi.doktorum normalde böyle yapacak bir doktor değildi.kizlar çok uzun oldu biliyorum ama ne yapmalıyım sizce...kafam o kadar karışık ki.ailemin yanında mı doğum yapmalıyım? Yoksa kendi yaşadığım yerde mı?
biz dogurana kadr kesin kafayi yeriz annem ben size soyluym:) bende saglik ocagina gittgmde duyamamisti kalp atisini ama 20.haftadan once zor duyulurmus.benmde bi gun kipirdiuo bi gun ses yok.hatta sabahları uyku sersemi biseyler hissedyrm gibi geliyo ama ruyami gercek mi belli degilm.ama normalmis bu dönemde hareketler duzensizmsDoktora gidenler inşallah güzel haberler getirin:)
K Koala_anne gönlünden geçen olur inşallah sağlıkla..
Kızlar bende bugün tetanoz aşısı vurdum 18+0 oldum. Ordaki doplerle kalbi dinlemek istedim ama çok uzaktan gibi algıladı cihaz kalp atışı. 20.haftadan sonra daha net duyulur dedi hemsire. İçin rahat etti yinede keşke tam net duyulsaydı:/
Bu arada iki gündür oğlum çok sesiz. Sağ veya sola toplanma da yok arka taraflara mi sığındı !?
14ağustos mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?