- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Ya canim oylede devlete gittim.biliyon yogun oluyorlar hatta bi kremde yazmis ne alakaysa.o yuzden korktum.tesekkurler yinede.bu arada iyisin umarim.[/QU
Iyym ck sukr canm kan verdm uclu test ıcın ewe gtcem
Canımmm benim çok şükür testimde sorun çıkmadi:) test açıklandı...tesekkur ederim önerin içinuclu testi pek sorun etme önemli olan ikili test.cok kafana takiliyosa maddi durumn yeirndeyse nifty yaptir ikibin civarinda bi kan testi o netlestriyo.dogum isine gelirse senin tercihin ama birileri illa yanimda olsun uzun sure dersen memleket daha iyi bi secenek.hem o dr uzgunum yazacak kadr bi oneride bulunabilirdi bence.ama sen daha iyi bilirsn canim
Ben antibiyotik kullandim,sakin ihmal etme bence.enfeksiyon iltigap cok onemliIyi geceler kizlar.akintisi olupta fitil kullanan var mi ve fitilin ismini de soyleyebilir misinz rica etsem.doktorum bana yazmis icinde iki tane var 3gun arayla kullaniliyor ama ben korkudan kullanamiyorum.akintim cok.igrenç derecede koku yapti artik.napim kizlar(
Ben ilk dogumumu memlekette yapmayi cok istemistim.6 ay dan sonra gonlume gore bi dr bulunca kesin karar vermistim.Dr um cok iyidi ama,her soruma cevap verir ilgili,gece mesajla bi soru sormustum bes dk gecmeden cevap yazardi.Hic tereddutum olmamisti yani.Dogumdan sonra da 10 kalip evime donmustum.Benimde memleketle yasadigim yer 4 saat.Boyle yani.ama ikincide kararsizim nerede olacagindanKızlar ben size çok önemli bir konuda danışacağım.
Ben normalde Antep de gidiyordum doktoruma . Çok memnundum.iyi bir bayan.hastanrde temiz güzel hastane.orda doğum yapmayı düşünüyordum.hem yaşadığım evim e de yarim saat mesafe de.kisin evim sıcacık maşallah diyim.evimde rahat ederim diye dusundum.annemler ise yaşadığım yere 5 saatlik uzakliktalar.kardesim ygs lys ye hazırlanıyor.kardesimden dolayı orda doğum yaparsan ben çok kalamam yanında dedi,en fazla 1 hafta kalabilirim dedi.o yüzden memleketimde doğum yapmamı istiyorlar .kayınvalidem de memlekette doğum yapmamı istiyor.annemle kayınvalidem aynı yerde oturuyorlar bu arada :) ben hastanemde cokk memnundum.ta ki su olaya kadar.biliyorsunuz üçlü tarama testimde risk çıkmıştı.ben bu tarama testimi yaz tatilinde olduğum için annemlerin bulunduğu şehirdeki bir hastan4de yaptırdım.sonucumu watsup dan doktoruma attım.hocam ne yapmalıyım dedim ve birkac kere mesaj attım.okudu cevap vermedi.sadece üzgünüm risk yüksek çıkmış dedi.onun üzerine birkaç mesaj daha attım hani ne yapmalıyım yanına gideyim mı diy3 hic cevap yazmadı.ailemde buna çok sinirlendi.sonrasindan bu durumu arkadaşımla konuştum çok yoğundur ondan yazmamıştır dedi.doktorum normalde böyle yapacak bir doktor değildi.kizlar çok uzun oldu biliyorum ama ne yapmalıyım sizce...kafam o kadar karışık ki.ailemin yanında mı doğum yapmalıyım? Yoksa kendi yaşadığım yerde mı?
Ewt canım gec olmuyo dımı dedım 21. Hafta gec olmaz dedı
biz dogurana kadr kesin kafayi yeriz annem ben size soyluym:) bende saglik ocagina gittgmde duyamamisti kalp atisini ama 20.haftadan once zor duyulurmus.benmde bi gun kipirdiuo bi gun ses yok.hatta sabahları uyku sersemi biseyler hissedyrm gibi geliyo ama ruyami gercek mi belli degilm.ama normalmis bu dönemde hareketler duzensizms
Ewt canım gec olmuyo dımı dedım 21. Hafta gec olmaz dedı
Benim ki de acaba erken mi diyorum4 ağustos 20+4 olacak ozaman.
Ay hiç sorma aslında baştan alacaktik bir dopler eve , ya hergün bir kıpırdama olsa kafam rahat olacakda bakalım şu haftaları bir atlatalım da
Canim 20 küsür haftalarda bile cinsiyeti sonradan anlasilan bebekler oldugunu okuyoruz burada. Ben de dayanamayip basladim alisverise :) Ama unisex seyler aliyorum. Malum bizim bebekler kis bebegi olacak. Citcitli uzun kollu body bulmak 6 7. aylarimizda zor olacak. O yuzden internetten bildigim markaninkini siparis ettim. Beyaz renk olarak. Bir de patikli pantolon diyoarlar sanirim. Bodynin altina giydirmeye. Onlari da yine beyaz olarak aldim. Hastane cikisini renkli alirim diye dusundum cinsiyetine gore.Herkese gunaydin arkadaslar. Sizlere bir sey danismak istiyorum. 18. haftadayiz. Gecen hafta doktorum bebegimin erkek oldugunu soyledi. Bir sonraki kontrolde doktorumun erkek degil kizmis deme ihtimali var mi sizce? 17de yanilmis olamaz dimi? Alisverlerime baslamak istiyorum :)
Ben de detayli icin sordugumda hastanenin Ultrasonografi bolumu 21-24. haftalar arasi bakiyoruz dedi. Ben de 21. haftaya girdikten sonra randevu alacagim net olsun diye.
Bakan kisinin ya da hastanenin calisma prensibiyle de alakalidir muhtemelen canim. 20. haftadan sonra zaten gozukecektir, Ki 20+3 bile olsa 21. hafta sayiliyor aslinda. O yuzden o kadar da farketmez diye dusunuyorum.Bana da 19 24 dediler. Demek ki cihaz farkı da var
gozun aydin sevindim canimCanımmm benim çok şükür testimde sorun çıkmadi:) test açıklandı...tesekkur ederim önerin için
sorma cok pişmanım o el doperindan almadgma.ama daha cok delirirmiydk oda ayri bi mesele :)) saglikli olsunlarda varsın gec hissedelm.Benim ki de acaba erken mi diyorum4 ağustos 20+4 olacak ozaman.
Ay hiç sorma aslında baştan alacaktik bir dopler eve , ya hergün bir kıpırdama olsa kafam rahat olacakda bakalım şu haftaları bir atlatalım da
Arkadaslar gecen aranizdan birinin ultrason goruntusu boyleydi ya,instagramdan bu foto ve kiz.ilk erkek demisler,sonra anlasilmis
gozun aydin saglikla kucagina alirsn insallah.ilklerde kiz mi hepsiKızlarrrr ben geldim sıpa bana ceee yapıp durdu elleriyle yüzünü kapayıp kapayıp açtı yan yatmıştı hiç durmadı yerinde ağzını açıp açıp kapatıyor du veee enson bacağını açyı yüzde 80 kız dedi ama ultrason cihazı eski tipdi çıkıntı görmüyorum dedi bi tuhaf oldum görünce çok duygulandım erkek demedi diye hiiiiç üzülmedim Rabbim canını sağ etsin inşAllah haftaya salı hastanede ultrason randevum var bakalım ne diyecekler
Sağol canım benim 4. Kızım olacak İnşAllahh ama içime sinmedi ne yalan söyliyeyim sırt üstü değildi yan açtı bacaklarını çıkıntı zaten göremez di ultrason cihazı ecüş bücüş bir şeydi ama net kızsa da kurban olurum onu yaradan Rabbimeg
gozun aydin saglikla kucagina alirsn insallah.ilklerde kiz mi hepsi
olsun allah bagislasin hepsi evlat.benimde ole yandi ve bacaklari kapaliydi kiza benziyo dedi neresini benzetti bende anlamadım:)) ayrintilida belli olur insallah.Sağol canım benim 4. Kızım olacak İnşAllahh ama içime sinmedi ne yalan söyliyeyim sırt üstü değildi yan açtı bacaklarını çıkıntı zaten göremez di ultrason cihazı ecüş bücüş bir şeydi ama net kızsa da kurban olurum onu yaradan Rabbime
bende anlamadım vallaolsun allah bagislasin hepsi evlat.benimde ole yandi ve bacaklari kapaliydi kiza benziyo dedi neresini benzetti bende anlamadım:)) ayrintilida belli olur insallah.
Gözünaydın canim. Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah. Ayyy insan özlüyor ya.Kızlarrrr ben geldim sıpa bana ceee yapıp durdu elleriyle yüzünü kapayıp kapayıp açtı yan yatmıştı hiç durmadı yerinde ağzını açıp açıp kapatıyor du veee enson bacağını açyı yüzde 80 kız dedi ama ultrason cihazı eski tipdi çıkıntı görmüyorum dedi bi tuhaf oldum görünce çok duygulandım erkek demedi diye hiiiiç üzülmedim Rabbim canını sağ etsin inşAllah haftaya salı hastanede ultrason randevum var bakalım ne diyecekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?