2017 Aralık Anneleri

kızlar merhaba bugun tam 20 haftalık olduk aranızda benimle aynı sorunu yaşayan var mı acaba kanda wbc değerim çok yüksek çıkıyor standart 4-10 arası hamilelikte 15 e kadar olanı normalmıs ama benım ılk 19 sonra 18 bugun de 20 çıktı enfeksiyonda gozukmuyor idrar kültürü bile yapıldı.yarın tekrar doktora gidicem ama çok endişeliyim yardımlarızı beklıyorum

Canımmm benim çok şükür testimde sorun çıkmadi:) test açıklandı...tesekkur ederim önerin için

Ben antibiyotik kullandim,sakin ihmal etme bence.enfeksiyon iltigap cok onemli

Arkadaslar gecen aranizdan birinin ultrason goruntusu boyleydi ya,instagramdan bu foto ve kiz.ilk erkek demisler,sonra anlasilmis

Eklentiler

• Screenshot_2017-07-11-21-48-58.webp
    27 KB · Görüntüleme: 94
Ben ilk dogumumu memlekette yapmayi cok istemistim.6 ay dan sonra gonlume gore bi dr bulunca kesin karar vermistim.Dr um cok iyidi ama,her soruma cevap verir ilgili,gece mesajla bi soru sormustum bes dk gecmeden cevap yazardi.Hic tereddutum olmamisti yani.Dogumdan sonra da 10 kalip evime donmustum.Benimde memleketle yasadigim yer 4 saat.Boyle yani.ama ikincide kararsizim nerede olacagindan

Ewt canım gec olmuyo dımı dedım 21. Hafta gec olmaz dedı

Benim ki de acaba erken mi diyorum 4 ağustos 20+4 olacak ozaman.

Ay hiç sorma aslında baştan alacaktik bir dopler eve , ya hergün bir kıpırdama olsa kafam rahat olacakda bakalım şu haftaları bir atlatalım da

Ewt canım gec olmuyo dımı dedım 21. Hafta gec olmaz dedı

Ay hiç sorma aslında baştan alacaktik bir dopler eve , ya hergün bir kıpırdama olsa kafam rahat olacakda bakalım şu haftaları bir atlatalım da

Ben de detayli icin sordugumda hastanenin Ultrasonografi bolumu 21-24. haftalar arasi bakiyoruz dedi. Ben de 21. haftaya girdikten sonra randevu alacagim net olsun diye.

Canim 20 küsür haftalarda bile cinsiyeti sonradan anlasilan bebekler oldugunu okuyoruz burada. Ben de dayanamayip basladim alisverise :) Ama unisex seyler aliyorum. Malum bizim bebekler kis bebegi olacak. Citcitli uzun kollu body bulmak 6 7. aylarimizda zor olacak. O yuzden internetten bildigim markaninkini siparis ettim. Beyaz renk olarak. Bir de patikli pantolon diyoarlar sanirim. Bodynin altina giydirmeye. Onlari da yine beyaz olarak aldim. Hastane cikisini renkli alirim diye dusundum cinsiyetine gore.

Ben de detayli icin sordugumda hastanenin Ultrasonografi bolumu 21-24. haftalar arasi bakiyoruz dedi. Ben de 21. haftaya girdikten sonra randevu alacagim net olsun diye.

Bana da 19 24 dediler. Demek ki cihaz farkı da var

sorma cok pişmanım o el doperindan almadgma.ama daha cok delirirmiydk oda ayri bi mesele :)) saglikli olsunlarda varsın gec hissedelm.

Kızlarrrr ben geldim sıpa bana ceee yapıp durdu elleriyle yüzünü kapayıp kapayıp açtı yan yatmıştı hiç durmadı yerinde ağzını açıp açıp kapatıyor du veee enson bacağını açyı yüzde 80 kız dedi ama ultrason cihazı eski tipdi çıkıntı görmüyorum dedi bi tuhaf oldum görünce çok duygulandım erkek demedi diye hiiiiç üzülmedim Rabbim canını sağ etsin inşAllah haftaya salı hastanede ultrason randevum var bakalım ne diyecekler

g
gozun aydin saglikla kucagina alirsn insallah.ilklerde kiz mi hepsi

g

gozun aydin saglikla kucagina alirsn insallah.ilklerde kiz mi hepsi
Sağol canım benim 4. Kızım olacak İnşAllahh ama içime sinmedi ne yalan söyliyeyim sırt üstü değildi yan açtı bacaklarını çıkıntı zaten göremez di ultrason cihazı ecüş bücüş bir şeydi ama net kızsa da kurban olurum onu yaradan Rabbime

olsun allah bagislasin hepsi evlat.benimde ole yandi ve bacaklari kapaliydi kiza benziyo dedi neresini benzetti bende anlamadım:)) ayrintilida belli olur insallah.

Gözünaydın canim. Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah. Ayyy insan özlüyor ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…