2017 Aralık Anneleri

Bende cinsiyetini öğrenmedim kıza daha çok benziyo dedi oğlanda olabilir dedi :)) ne Ağustos'un 11 ini bekliyorum ayrıntılım var o zaman öğrenirim
Bı senle ben kaldık o zaman herkes ogrendı galiba ama ben pek takmıyotm be olrsa benım mınnakım o zaten

Canım her doktorda aynı hassasiyet Yok ne yazık ki. Çoğunluğu müslüman bir ülkede yaşıyoruz ama yendiğimiz gıdalar bile şüpheliyken ilaçlarda da çıkması beni çok şaşırtmıyor. Anneannemler yurtdışında yaşıyorlar mesela. Doktor ilk başta domuz katkısı olan bir ilaç yazmış anneanneme. Sonra demiş ki ama siz müslümansınız ben ilacınızı değiştireyim. Sizin için haram bu. Ve uyarmış yine. Kapsül ilaçlar noktasında dikkat edin. Domuz jelatini kullanılma ihtimali var. İnancınıza göre doğru değil bu. Yani bizi bizden olmayanlar daha çok düşünüyo sanırım

Benimde iştahım çok açık kızlar yaa kahvaltıdan bi saat sonra acıkıyorum. 2 haftada 2 kg almışım 64.5 olmuşum.kızımda toplam 8kg almıştım

Benimde iştahım çok açık kızlar yaa kahvaltıdan bi saat sonra acıkıyorum. 2 haftada 2 kg almışım 64.5 olmuşum.kızımda toplam 8kg almıştım
Herkes aynı durumda galiba. Doymak bilioz. 4 kiloda ben aldimm suan 67yim. Kizlarda 75 le dogum yaptim. Bunda daha fazla olucam galiba aklimdan yemek cıkmıyo

Herkes aynı durumda galiba. Doymak bilioz. 4 kiloda ben aldimm suan 67yim. Kizlarda 75 le dogum yaptim. Bunda daha fazla olucam galiba aklimdan yemek cıkmıyo
Benim cinsiyet belli değil ama bunda popom büyüyor ya çok üzüldüm dün fark ettim kızımda sadece göbeğim büyüyordu.

Merak etmeyin kızlar iştah konusunda yanlız değilsiniz bende doymuyorum Allahım affetsin deve kesseler bütün gün bitirebilecek kadar iştahım arttı bide yarın sabah 10:30da randevum var bakalım benim dört numara ne çıkacak

Kızlar denize giren oldu mu??
Doktoruma danıştım gerçi
Temiz bi yerde denize girebilirsin
Çıkışta mayonu hemen değiştirirsin demişti
Denize girmemin bir sakıncası olur mu acaba sizce??

Bi erkek haberi de senden alalım inşallah

Kızlar denize giren oldu mu??
Doktoruma danıştım gerçi
Temiz bi yerde denize girebilirsin
Çıkışta mayonu hemen değiştirirsin demişti
Denize girmemin bir sakıncası olur mu acaba sizce??
Havuzu tavsiye etmiyorlar cnm denize görebiliyoruz diye biliyorum bende Dr a sorup ona göre hareket edicem.mayon ıslak kalmasın sadece

Buda penye kundak battanıye gbı bısey

Bnlarda agız mendılı fıyatıda uygndu

Bu havlu 25 tl yumusak pahalı degl dımı
Bunlarnda ucu 10 tl ıdı mantklı geldı

Buda 5e düşmştü

Kozlar bakarmısınız gerksız bısey almısmıyım dogdgnda neler lazm olur tam bılemedım bıde kızada erkegede uyan renk almaya calstım. Bıdahakı cıktgmda neler almalıyım fıkır lazm banaaa

Ay da 1 görüyoruz aslında çok uzun bi süre ya.ama en azından hareketini hissettiğinde kafan rahat oluyor benim zıpır kıpır kıprı maşallah.

Güle güle kullansın bebiş cicilerini.kıyafet çok lazım oluyor kakaları sulu olduğu için yandan sızabiliyorr çıtçıtlı atlet ve alt pijama alabilirsiniz.kış olacağı için pijamanın altına giydirmeye külotlu çorap yada ince ayaksız pijama da alabilirsiniz ben kullandım şahsen dışarı giderken külotlu çorap giydiryordum evde iki kat pijama.hep külotlu çorap sıkar diye evde giydirmedim

Tesekr edeem canm kulotlu corap aklmda bulnsun ewt mantklı bıdakı cıktgmda alaym kısa uygn bulablrsrm zıbım cesıdı alcm dahada cınsıyet netlessındr gepsnı sarı yesıl almak ıstemıyorm

Tesekr edeem canm kulotlu corap aklmda bulnsun ewt mantklı bıdakı cıktgmda alaym kısa uygn bulablrsrm zıbım cesıdı alcm dahada cınsıyet netlessındr gepsnı sarı yesıl almak ıstemıyorm
Beyaz al cnm çünkü içine renkli giydirip üstü beyaz olunca içinden sırıtıyor ya benim hoşuma gitmiyor zıbınlarını beyaz al derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…