- 10 Mart 2017
- 2.814
- 2.474
- 53
Hay Allahım yaa alemsin  çözelim vallataktim ben bebikin harektlerne cozucem bu isi bendr a da sorucam eger onlar bagirsak degilse bebikse bosu bosina 3 4 gundr yedim kendimi bisey mi oldu diye
yarin gidiciim hastaneye insallah bizimki gösterir cinsiyetini hem bu hareketleride ogrenmis olurum.tabi dr bana derse 22.haftadan sonra hissedersn diye 1 ay daha dertlenirem buralardaHay Allahım yaa alemsin  çözelim valla
Senin ki belli değil miydi canım ben senin belli sanıyordum Rabbim gönlüne göre versin İnşAllahhyarin gidiciim hastaneye insallah bizimki gösterir cinsiyetini hem bu hareketleride ogrenmis olurum.tabi dr bana derse 22.haftadan sonra hissedersn diye 1 ay daha dertlenirem buralarda
yok belli degil sadece kiza benzetti dr bacaklari kapaliyken benzetti :)) amin insaplah saglikli olsunda kiz erkek farketmezSenin ki belli değil miydi canım ben senin belli sanıyordum Rabbim gönlüne göre versin İnşAllahh
Biz 4 kız kardeşiz. Ve annem babam bu zamana kadar hiç şikayet etmediler. 3 kızı olup üçünü de islam fıtratı üzerine yetiştiren anne baba cennetliktir diye bir hadis okumuştum. İstikamet üzere olurlarsa cimcimeler sana müjdeler olsunAllah razı olsun canım benim Rabbim herşeyin en güzelini bilir:)
bunu her gun hissediyo musun yani 1 haftadr.gerci bi yandanda haklisin dusununce 4 aydr bagirsak hareketi yoktuda simdi olmaya basladi.ben sert tekmeleri bir kez hissettim pitlari arada hissediyrm gibi geliyodu bana.belkide bagirsak dediklerimde bebikti
yarin gidiciim hastaneye insallah bizimki gösterir cinsiyetini hem bu hareketleride ogrenmis olurum.tabi dr bana derse 22.haftadan sonra hissedersn diye 1 ay daha dertlenirem buralarda
dogru tarif ettgn gibi bende hissedyrm o sekilde hatta sanki organlarim yer degistriyo gibi oluyo bi tuhaf oluyo.hatta deminde oldu sol tarafimda hatta baya bi yana dogru oldu.onun haricinde bide baloncuk patliyoms gibi hava baloncugu patlarmis gibi oluyo ben onu diyorm bagirsak mi bebek mi ayirt edemiyrm diye.dedgn gibi de ayaktaylen olumyo yatinca oluyo.Walla canm benım gaz olayı normal yanı hamılelıkte sohlendıgı hbı asırı fazla olmadı hıc ılerde bolr blmem ama. Ewt hergun hıssedıyorm 1 hafta on gundr devamlı degl zaten hareket halındeyken bsey yok yatp uzandgm zaman bı serlık oluyo bı bolgede o ana nluyorm zaten bır ıkı dokunus gelıyo snra yumusuyo orası blmıyorm ama baska bı mantıgı yok gbı bagrsak mmkun degl gaz mmkun degl nabız atısı desem devamlı olr bı gnde bır ıkı kez uc kez oluyo hatta baskada bsey gelmıyo benım aklıma su drmda . Anlık zaten bı dokunus gıbı
kiz senin ki bebistr de ben de bi problem olablr cunku o gaz hareketi dedgm seyler varya cok fazla oluyo bende bebisse cok kipir kipir değilse bagisaklar patates olmus benim :)))Yano zaman ben neyı hıssedıyorm bu bebıs deglse noldu benım vücuduma bı anormallık var o zaman
Artık büyüdüler daha iyi hissediyoruz çok şükür ama dışardan eşim hissedemiyo henüz.. bazen de bulunduğu pozisyon gereği hissedemiyorum geçen gün yüz üstüydü ne kadar dürttüysem hissetmedim neyseki o gün kontrolümüz vardı iyi olduğunu gördük çok şükürAynn hıssedncede sureklı beklıyo ınsan bıgun gıssetmese acaba dıyo ama sagolsun bebısım hıssedıyo galıba sukur rabbıme hemen bı pıt pıt gelıyo ardından
ben hissediyorum ya kafasıyla hareket ettiği belli oluyo çünkü değişik bi his oluyo bende daha geniş yüzeyli hareket bide minik ama daha sert hareket oluyo ondada ayağı ya da eli oluyo duruşuna göre.. şuan mesela ayakları ya da popo kasıklarımda sanki dik duruyo tam ortada ağrıtıyo özellikle oturduğumda kalkarken ya da yatarken ve merdiven çıkarkenBende çok erken hissettim :) ama acemi oldugimdan mı nerde olduğunu anlayamıyorum..bunh nasıl anlıyoruz.boyle seğirme gibi hıçkırıp gibi hareketler hissediyorum:) tekme gibi ama çok çok gucsuz :)
hevesleniyrz cinsiyet icin gerci benm icin iyi mi saglikli mi kismi biraz daha agir basiyo.galiba panik atak oldum
İstikamet Allah yolunda efendimizin ümmetine yakışır kızlar yetiştirmek tek gayemiz bu eşimle zaten gerisi kolay dimi:) inşAllah canım evlatlarımızı doğru yolda büyütmek nasip etsin RabbimBiz 4 kız kardeşiz. Ve annem babam bu zamana kadar hiç şikayet etmediler. 3 kızı olup üçünü de islam fıtratı üzerine yetiştiren anne baba cennetliktir diye bir hadis okumuştum. İstikamet üzere olurlarsa cimcimeler sana müjdeler olsun
Kızlar isim konusunda fikir verr misinz..
Emir Said veya Muhammed Said düşünüyoruz,, sizce nasıl
Artık büyüdüler daha iyi hissediyoruz çok şükür ama dışardan eşim hissedemiyo henüz.. bazen de bulunduğu pozisyon gereği hissedemiyorum geçen gün yüz üstüydü ne kadar dürttüysem hissetmedim neyseki o gün kontrolümüz vardı iyi olduğunu gördük çok şükür
ben hissediyorum ya kafasıyla hareket ettiği belli oluyo çünkü değişik bi his oluyo bende daha geniş yüzeyli hareket bide minik ama daha sert hareket oluyo ondada ayağı ya da eli oluyo duruşuna göre.. şuan mesela ayakları ya da popo kasıklarımda sanki dik duruyo tam ortada ağrıtıyo özellikle oturduğumda kalkarken ya da yatarken ve merdiven çıkarken
kiz senin ki bebistr de ben de bi problem olablr cunku o gaz hareketi dedgm seyler varya cok fazla oluyo bende bebisse cok kipir kipir değilse bagisaklar patates olmus benim :)))
dogru tarif ettgn gibi bende hissedyrm o sekilde hatta sanki organlarim yer degistriyo gibi oluyo bi tuhaf oluyo.hatta deminde oldu sol tarafimda hatta baya bi yana dogru oldu.onun haricinde bide baloncuk patliyoms gibi hava baloncugu patlarmis gibi oluyo ben onu diyorm bagirsak mi bebek mi ayirt edemiyrm diye.dedgn gibi de ayaktaylen olumyo yatinca oluyo.
sabah aksam sut iciyrm sutten mi acaba gerci hepimiz iciyoruzdr.ben yarin bunlarn hepsini anlataym dr a bakalm ne dicek.Canm cok gazn oluyosa bı danıs ıstersen belkı bı cözumu galan vardr. Yedklerndenmı dıcem ama bnde herseyı yıyorm vucuttandr belkıde
az once benmde gobek deligmn etrafnda dolandi bende esime gel bak drdim ama o dokununc durdu :))) oda diyo beni sevmiyo.dedim ben zar zor hissediyrm daha erken herhaldr dedim garibim ofa üzüldüAynen cnm bı anlık kayıyo gbı sankı snra bı doknuyorm o bolge sert bı d snra yumusuyo. Zamanla dahada hıssedecez ınsaallah saglkla hayırla gelsn bebslerımız... ben esıme gel dıyene kadr bebiş duruyo anlıyomdr nedr esım pek denk gelmedı daha
Benim ki de öyle ya bizde kız diye düşünüyoruz edepli çocuk saklıyo herhalde 2li testte 13+4de kıza benziyo dedi 15 haftalıkken başka bi dr ben kız tahmin edildiğini sölemeden kız bebeğin dedi ama ben asıl kendi doktorumun ağzından duymak istiyorum hala emin olamadım. En son kendi dr randevumda da bacaklarını kapamıştı sıpam çok gizemliyiz❤Nrde canm goremedım benmkı bugunde gostermedı kendını nazlı cıktı kesın kızdr zaten anasına cekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?