2017 Aralık Anneleri

Almam diyodum bende aldım.20. haftadayim hareket etmiyi Binde Bir Oda.dopleride alali 1 ay olmustur.korkuyorum kullanmaya iki DEFA anca kullanmisimdir.
ediyo mu etmiyo mu anlayamadim.insan kullanmayada korkar ya bulamayip telaslansa o telasla dr a ayy vallah allah hepimize sabir saglik versin saglikla alalim kucagimiza.bide ne farkettim bugun bagirsak ile bebek hareketi o kadr benziyor ki belkide diyorm benim o hissettklerm hep bagirsakti.cunku drlar bosuna demiyo 20.haftalardan sonra net hissedlir indan oncekiler bağırsaktr.belki bizde gercegi hissedince anliycz neyin ne oldugunu.tecrubeliler daha iyi anliyo

Neden üçlü test yaptırmadı anlamadım bu arada beklenen doğum tarihimiz aynı ve benim de oğluşum olcak
Benim doktorum da yaptırmadı..ikili testin yeterli olduğunu söyledi; aynı şekilde ayrıntılı ultrason istedi benden de..her doktorun yoğurt yeyişi farklı :)

Canım bu yasa kadr bagrsak hareketmız olmadımı bızım bn ılk defa bı haftadr hıssedıyorm ve bebiş oldgnu danuyorm bagrsak hareketı gurul gurul oluyo ama bebiş bır ıkı pıt dokunup kaçıyo bıde hareketn geldıgı alanda bagrsak yok yanı ıcten gelmıyo onden doktrn ultrasonda bebege baktgı yerden gelıyo benmkı byle yanı. Bugun yıne dktra dkkat ettm uktrasnda benm elımı koydugum yere jelı surup ordan baktı bebişe

Hayrlı Olsn Canm sağlıkla kavuşursunuz inşlh..

Kızlar isim konusunda fikir verr misinz..
Emir Said veya Muhammed Said düşünüyoruz,, sizce nasıl

gebelikten once acikcasi hic dikkat etmedim bagirsak hareketlerime canim.govek deligin ile kasiklarn arsindaki bölgeye bakiyor dimi dr.benmde oraya bakiyo.ama ne bilim bagirsak hareketleriyle o kadr benziyor ki.gebelikte asiri gaz sorunu oluyo biliyosn afedersn hem alttan hem ustten mesela dedgn yerde benm hareketlenme olunca gaz cikiyo.ama bebek doye emin olmaya calistgm yer tam gobek deligimn ic tarafinda gibi solunda oluyo pit pit.senin dedgin gibi onlar bağırsak degilde bebikse benm beybi hic durmuyo ve benm haberim yok :))) kiz kafam karisti carsamba gunu gidicem dr a sorucam bunlari hepimiz icin

Sor canım ama doktor ne derse desın yınede bebişim dıyorm bu arada gaz sıkntım yok cok sukur

Çok tatlısın yaaa yine son olarak emaaan diyorum

Sor canım ama doktor ne derse desın yınede bebişim dıyorm bu arada gaz sıkntım yok cok sukur
bunu her gun hissediyo musun yani 1 haftadr.gerci bi yandanda haklisin dusununce 4 aydr bagirsak hareketi yoktuda simdi olmaya basladi.ben sert tekmeleri bir kez hissettim pitlari arada hissediyrm gibi geliyodu bana.belkide bagirsak dediklerimde bebikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…