- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
Benimkide tahmin ama ultrasonda da o şekillerde görüyorum. Bende ultrason sırasında dr nereye bakıyo diye karnıma bakıyorum hatta geçen eşiminde karnıma baktığını gördüm ekran yerine neden karnıma bakıyodun diye sordum nerde olduğunu anlamak için dedi aklın yolu birWalla kıçı başı neresı oldgnu henuz tam çözemıyorm ama hıssetmek mukemmell
Benimkide tahmin ama ultrasonda da o şekillerde görüyorum. Bende ultrason sırasında dr nereye bakıyo diye karnıma bakıyorum hatta geçen eşiminde karnıma baktığını gördüm ekran yerine neden karnıma bakıyodun diye sordum nerde olduğunu anlamak için dedi aklın yolu bir
İkiside çok güzel hata eşime Emir Said ismini suncam listeye ekleriz.
Ömer Halis
Yusuf Asaf
Biz bunları düşünüyoruz
Kızlar benım gıgus uclarım yenı sıyahlastı daha. Bıde ılk hamılelık belrtılerı arasında gogus ucu kararması yazıyodu hep yalancılarrr
Benimkide tahmin ama ultrasonda da o şekillerde görüyorum. Bende ultrason sırasında dr nereye bakıyo diye karnıma bakıyorum hatta geçen eşiminde karnıma baktığını gördüm ekran yerine neden karnıma bakıyodun diye sordum nerde olduğunu anlamak için dedi aklın yolu bir
Ay canimya tesekkurler.kullanabilirmisim ozeldeki doktoruma ulastim.gecer insallah artikbisey olmaz kullan hatta kullanmaman sorun olablr gebelikte tehlikeli olabliyms enfeksiyon
gunde 3 litre kadr su ic islak birakma ic camasirini insallah cabuk gecer gecmis olsun
Tamm canim tesekkurler.kullanmamda sakinca yokmus doktorum soyledi.Ben antibiyotik kullandim,sakin ihmal etme bence.enfeksiyon iltigap cok onemli
Bende hep eşime derim doktor nereye tutuyor cihazı bak diye. Heyecandan ama ikimzide ekrandan gözümüzü ayirmiyoruz
Ama en son gittiğimde sertlik olan yere baya bastırdı doktor Acı hsietigimden anladım yerini. Gerçi yer değiştirme oluyor artık.
Bide kızlar bu haftalarda artık rahim iyicene yukarı çıkıyor değil mi? Benim karnım sivri olmaya gidiyor
sabah aksam sut iciyrm sutten mi acaba gerci hepimiz iciyoruzdr.ben yarin bunlarn hepsini anlataym dr a bakalm ne dicek.
Hayırlı olsun bebegin cnm. Gecen hafta 250gr dık.merhaba kizlar biz bugün cinsiyetimizi öğrendik kızımız oluyor hayırlısıylao arada kızlar bebekleriniz kaç haftalık kaç gr lar.
Ondardır canım ama sen yine de bir sor dr aKozlar bıdr sıyaha yakın dıskıyı soram oldmu dktra haptanmdr hamılelktenmı bı zararınyk dımı decavt kullanıyorm aradada d3 damla
Ondardır canım ama sen yine de bir sor dr a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?