2017 Aralık Anneleri

Walla kıçı başı neresı oldgnu henuz tam çözemıyorm ama hıssetmek mukemmell
Benimkide tahmin ama ultrasonda da o şekillerde görüyorum. Bende ultrason sırasında dr nereye bakıyo diye karnıma bakıyorum hatta geçen eşiminde karnıma baktığını gördüm ekran yerine neden karnıma bakıyodun diye sordum nerde olduğunu anlamak için dedi aklın yolu bir

Aynn cnm bzde yaptk onu gıbek delıgnn bes parmak altı falan hiza olarak

Kızlar benım gıgus uclarım yenı sıyahlastı daha. Bıde ılk hamılelık belrtılerı arasında gogus ucu kararması yazıyodu hep yalancılarrr

Kızlar benım gıgus uclarım yenı sıyahlastı daha. Bıde ılk hamılelık belrtılerı arasında gogus ucu kararması yazıyodu hep yalancılarrr

Benim de yeni siyaha çalıyor. Sadece koyulaşma vardı bu zaman kadar ama artık resmen siyah.
Hamileik belirtiler vs herkeste tutmuyor Bencede.

Bende hep eşime derim doktor nereye tutuyor cihazı bak diye. Heyecandan ama ikimzide ekrandan gözümüzü ayirmiyoruz
Ama en son gittiğimde sertlik olan yere baya bastırdı doktor Acı hsietigimden anladım yerini. Gerçi yer değiştirme oluyor artık.
Bide kızlar bu haftalarda artık rahim iyicene yukarı çıkıyor değil mi? Benim karnım sivri olmaya gidiyor

Hadi insallah temiz cikar.sadece ikimiz kaldik galiba cinsiyeti ogrenemedim bende.)

Daha yavas yvas cıkck galıba benım pncdnde su ıctgmde gobek olrdu amdı daha ck ısıyo

sabah aksam sut iciyrm sutten mi acaba gerci hepimiz iciyoruzdr.ben yarin bunlarn hepsini anlataym dr a bakalm ne dicek.

Sabah aksam duzenlı ıcmıyorm ben süt ama kko gnde bı ıcıyorm galıba sor bakalım. Ilk zamanlar bıtaz oluyodu gaz ama smdı normal zamandakı gbı benım

Kozlar bıdr sıyaha yakın dıskıyı soram oldmu dktra haptanmdr hamılelktenmı bı zararınyk dımı decavt kullanıyorm aradada d3 damla

Ondardır canım ama sen yine de bir sor dr a

Dktra neler socmda hem frsat olmuyo hemde duZgn cvp vermıyolar hemde ben cınaıyetı soruyorm hemen ona baaktken cıt cıkarmıyorm bakan yeterkı dıye snra bıtıyo muayene zaten hepte aoracaklarm kalıyo ozelde degl bıde

Kızlar szdedr hemen yorlma oluyo bısey yapatken yurrken ozellklede merdcen cıkarken 60 yasnda gbıyım sankı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…