2017 Aralık Anneleri

İstikamet Allah yolunda efendimizin ümmetine yakışır kızlar yetiştirmek tek gayemiz bu eşimle zaten gerisi kolay dimi:) inşAllah canım evlatlarımızı doğru yolda büyütmek nasip etsin Rabbim
Aaaamin canım. Dediğin gibi ilk ve tek amaç bu olursa dünya da kurtulur ahiret de. Rabbim hayırlı yollar üzerinde yetiştirmeyi nasip etsin

Kozlar bıdr sıyaha yakın dıskıyı soram oldmu dktra haptanmdr hamılelktenmı bı zararınyk dımı decavt kullanıyorm aradada d3 damla
Bende demir hapina basladigimdan beri öyle oluyor ilacın yan etkilerindede yazıyor ama önemli bir durum değildir diye açıklama yapmışlar prospektuste

kizlaaar karnimin icinde ari var ki gibi suan bi titresim gibi kokruyrm.karnim kasindi kaşıdım titresim basladi.ve durup durup oluyo

Bende aynıyım nefesim yetmiyo biraz fazla hareket ettim mi kalp atışım hızlanıyor merdiven çıkarken

Canm vucudn daha gazla oksıjen ıhtyacı oldugu ıcın oluyoms o mmkn oldgnca dıkkat ederk ıs yapacaz kendmızı dnlendırerek yurrkende olsn yavas acele etmdn kostrmadan

Selammm kızlarr :)
Biz bugün doktora gittikkk ama hala cinsiyeti öğrenemedk :))) göstermedi sıpaa :) kıza benzio ama bakalım dedi net deil henüz dedi :) onun dışında iyiyiz şükür 167grmış :) sizler nasılsınız?

Canm vucudn daha gazla oksıjen ıhtyacı oldugu ıcın oluyoms o mmkn oldgnca dıkkat ederk ıs yapacaz kendmızı dnlendırerek yurrkende olsn yavas acele etmdn kostrmadan
Bende öyleyim ya nefes nefese hemen.daha ilerde nasıl olacak bilmiyorum.herkesde olduğunu duymak rahatlatıyor insanı ama.

kızlar merhaba bende az önce detaylıdan cıktım rabbime şükür hersey yolunda bir paşa haberide benden sadece göbek kordonu 3 damar ıoluyormus bende 2 damar varmıs sorun değil dedi ama yinede kafama takıldı
geç döllenmeden dolayı 1 hafta geriden geliyoruz 275 gr olmuş kuzum 19+5

mayısın 18'inde aradım.Doluymuş günler Ağustos'un 11ine verdiler.bence sen şimdiden almaya bak randövü bulamazsın yoksa
Telefonla da vermiyor benim gideceğim hastane. Gidip de randevu almak lazımmış. Dediğin gibi erkenden gideyim bari canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…