2017 Aralık Anneleri

Herkese selamlar kızlar . Yavrumu ben de ara ara hissediyorum. Cevreden karnımın ayınà göre fazlaca büyük olduğu yorumları alıorum . Ozellli k le yemekten sudan sonra

Benim ki de acaba erken mi diyorum 4 ağustos 20+4 olacak ozaman.

Ay hiç sorma aslında baştan alacaktik bir dopler eve , ya hergün bir kıpırdama olsa kafam rahat olacakda bakalım şu haftaları bir atlatalım da

21 haftadan snra bakılıyoms hwralde ama netten bak canm yanlslık olmasın yanı 30 yı gecnce oluyosa olr sennkıde

Gözünaydın canim. Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah. Ayyy insan özlüyor ya.
Sağol canım benim içime sinmeyen bişey var ama anlayamadım yinede haftaya ne diyecekler ki bakalım bide bi arkadaşıma 2 defa kız 2 defa erkek dediler, böyle tam kafamda netleşmedi ne yalan söyliyeyim

Tansıyonm 8 5 tı dktra sordm olr bu aylarda ntmal bol su ıc dedı.. hep dusuk cıkıyo ewdede olctgmde. Bıhun byerde dusup kalmam ınsallah

Sağol canım benim bakalım içime sinmeyen bişey var ama anlayamadım yinede haftaya ne diyecekler ki bakalım bide bi arkadaşıma 2 defa kız 2 defa erkek dediler, böyle tam kafamda netleşmedi ne yalan söyliyeyim

Bnde aynı gurumdayım . Ayrntılı uktrasonda artık neylesır ınsallah dını :)

Eki Görüntüle 2021917

Benımkıde buydu ama bugun gtım hala goremedıler
Ya işte çıkıntı erkekde de kızda da oluyor onu karıştıyorlar bakın internetde nub teorisi var onu bi araştırın kızı erkek erkeği de kız zannediyorlar bide daha tam gelişmediği için kızdada böyle çıkıntı oluyor pipi gibi

Sağol canım benim içime sinmeyen bişey var ama anlayamadım yinede haftaya ne diyecekler ki bakalım bide bi arkadaşıma 2 defa kız 2 defa erkek dediler, böyle tam kafamda netleşmedi ne yalan söyliyeyim
Haklısın canım. İnşallah haftaya kesin bi şey söylerler. Bizimkinden doktor direk olarak "bariz erkek bebek" demişti.

Kızlar hamilelik-annelik-normal doğuma hazırlık için çok güzel bir sayfa keşfettim instagram da "" .takip edebilirsiniz.Güzel yazılar sohbetler ve pozitif Doğum hikayeleri var

Arkadaslar gecen aranizdan birinin ultrason goruntusu boyleydi ya,instagramdan bu foto ve kiz.ilk erkek demisler,sonra anlasilmis

Cnm bu bebek 11 haftalıkmış belli bi zamana kadar bütün bebeklerin genitali aynı olurmuş sonraki haftalarda büyüdükçe kız veya erkek şeklini alırmış yani bu bebek daha çok küçük ve ayrıca yakından bakarsan pipi denilen şeyin ucu iki parça gibi ki bu da muhtemelen genitalin dudaklarıdır

Walla canm ne cın takvımıne ne basa seylere bakmadım hcbırınn garantısı yk soncta bekleyo gorcez hayrlı saglklı olsnda

Ben de detayli icin sordugumda hastanenin Ultrasonografi bolumu 21-24. haftalar arasi bakiyoruz dedi. Ben de 21. haftaya girdikten sonra randevu alacagim net olsun diye.
mayısın 18'inde aradım.Doluymuş günler Ağustos'un 11ine verdiler.bence sen şimdiden almaya bak randövü bulamazsın yoksa

sorma cok pişmanım o el doperindan almadgma.ama daha cok delirirmiydk oda ayri bi mesele :)) saglikli olsunlarda varsın gec hissedelm.
Almam diyodum bende aldım.20. haftadayim hareket etmiyi Binde Bir Oda.dopleride alali 1 ay olmustur.korkuyorum kullanmaya iki DEFA anca kullanmisimdir.

12. Haftadan beri dr lar erkek diyo.
6 farklı dr da dedi.
Cihaz pozisyon dr deneyimi cok onemli
Ilk dr yarım saat ugrasmisti yanılmamak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…