Herkese selamlar kızlar . Yavrumu ben de ara ara hissediyorum. Cevreden karnımın ayınà göre fazlaca büyük olduğu yorumları alıorum . Ozellli k le yemekten sudan sonra
Ben de detayli icin sordugumda hastanenin Ultrasonografi bolumu 21-24. haftalar arasi bakiyoruz dedi. Ben de 21. haftaya girdikten sonra randevu alacagim net olsun diye.
Sağol canım benim içime sinmeyen bişey var ama anlayamadım yinede haftaya ne diyecekler ki bakalım bide bi arkadaşıma 2 defa kız 2 defa erkek dediler, böyle tam kafamda netleşmedi ne yalan söyliyeyim
Sağol canım benim bakalım içime sinmeyen bişey var ama anlayamadım yinede haftaya ne diyecekler ki bakalım bide bi arkadaşıma 2 defa kız 2 defa erkek dediler, böyle tam kafamda netleşmedi ne yalan söyliyeyim
Ya işte çıkıntı erkekde de kızda da oluyor onu karıştıyorlar bakın internetde nub teorisi var onu bi araştırın kızı erkek erkeği de kız zannediyorlar bide daha tam gelişmediği için kızdada böyle çıkıntı oluyor pipi gibi
Sağol canım benim içime sinmeyen bişey var ama anlayamadım yinede haftaya ne diyecekler ki bakalım bide bi arkadaşıma 2 defa kız 2 defa erkek dediler, böyle tam kafamda netleşmedi ne yalan söyliyeyim
Kızlar hamilelik-annelik-normal doğuma hazırlık için çok güzel bir sayfa keşfettim instagram da "" .takip edebilirsiniz.Güzel yazılar sohbetler ve pozitif Doğum hikayeleri var
Cnm bu bebek 11 haftalıkmış belli bi zamana kadar bütün bebeklerin genitali aynı olurmuş sonraki haftalarda büyüdükçe kız veya erkek şeklini alırmış yani bu bebek daha çok küçük ve ayrıca yakından bakarsan pipi denilen şeyin ucu iki parça gibi ki bu da muhtemelen genitalin dudaklarıdır
Bn aldm bıkac parca ama hep sarı yesıl beyaz tonlarında. Kız ve erkek ıcın ayrı ayrı ck guzel kıyafetler var onlardn almk ıstıyorm artık az daha sabretcez demekkı
Ya işte çıkıntı erkekde de kızda da oluyor onu karıştıyorlar bakın internetde nub teorisi var onu bi araştırın kızı erkek erkeği de kız zannediyorlar bide daha tam gelişmediği için kızdada böyle çıkıntı oluyor pipi gibi
Ben de detayli icin sordugumda hastanenin Ultrasonografi bolumu 21-24. haftalar arasi bakiyoruz dedi. Ben de 21. haftaya girdikten sonra randevu alacagim net olsun diye.
Almam diyodum bende aldım.20. haftadayim hareket etmiyi Binde Bir Oda.dopleride alali 1 ay olmustur.korkuyorum kullanmaya iki DEFA anca kullanmisimdir.