2017 Aralık Anneleri

Gözünaydın canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ben hastaneye geldim kizlar bebisin cinsiyetni ogrenmeye.ay dua edin bana uclu sonucumuzu da aldik temiz çıktı.insallah sagliguda yerindedir cikolatamizida yedik insallah gosterir bu sefer :))
ay hadı hayırlısı canım allahım gönlune göre versin inş bizde bugun paşamızın müjdesini aldık :)

ben hastaneye geldim kizlar bebisin cinsiyetni ogrenmeye.ay dua edin bana uclu sonucumuzu da aldik temiz çıktı.insallah sagliguda yerindedir cikolatamizida yedik insallah gosterir bu sefer :))

Oncelıkle hayrlı olsn cnm test sonucun. Guzel cıkması en onemlısı. Consıyetıde hayrlısıyla ogrenrsın ımsaallah

Güzel haberlerini bekliyorum tatlım sağlıcakla dön inşAllah

Canım konuya yeni vakıf oluyorum sen kaç haftalıksın biz 15+4 üz ve bende tam olarak seninle aynı şeyleri yaşıyorum başta herhalde bir seyirme dedim ama ne zaman yatsam ya sağ tarafıma yada sol tarafıma toplanıyor ve bi anda irkildiğini çok net hissediyorum. Bu benim ilk gebeliğim ayrıca

Canm benımde ılk ve 17+3 olduk bugun on gundr falan bnde byle hıssedıyorm ılk zamanlarda 12 haftalıkken nabız atısı gbı duzenlydı ama o bebk degıldı o seklde net hareket edrmez cnku ama su ankı anlık ve barız anlıyorm özellklede bseyler atstrıp uzannca oluyor bazende otrrken. Ayakta harekt halındeykn bsey yok. Durum bu ve cok mutluyum bu dtmdan rabbım herkese nasp etsn saglıkla hayırla ınsallah. Uzgun olsamda o pıt pıt hıssettgmde umut oluyo bana bı mucıze bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…