2017 Aralık Anneleri

kiz o sorcaklarm var ya hepsini unuttum :))) ama bugun sut icmedim pek gaz hareketi yok bebegi daha net hissedyrm.koy sutu iciyrm ben hep sanirim o gaz yapiyo bana

Ya oyle oluyo dımı heyecan yapıyo ınsan kalıyo hep. Bıde ole dene bakalım cnm suttendr belkı bnde ıcıhormda hergn degl.

sagol canim geldik cok sukur hersey yolunda uc gun geride dedi sadece o da sorun olmaz dedi dollenmeyle alakalyms.pipimiz var.170 gr 15 cm mis :)))
Allahııım Rabbim hayırlı ömür nasip etsin inşAllahhhh canım gözün aydın olsun

Kızlar dün kontrolüm vardı malesef yine öğrenemedik cinsiyetini. Göstermedi ve şimdiye kadar hiç bir tahminde de bulunmadı. Sağlıklı ya o yeter Allah ömrünü ömrümüze nasip etsin.... Buarada Ayrıntılı ultrason için hiç bir şey demedi gerekli mi? Bilmiyorum ama her defasında tüm iç organlarına bacak kol uzunluğuna BAKIYOR böbrek kalp beyin burun kamiği falan hapsine tek tek baktı Ayrıntılı olunca farklı mi oluyor. Bizim riskli bir gebelik süreci vardı onunla ilgileniyor daha çok

Ayrintili cok daha farklı yaptirip yaptirmamak sizin tercihiniz? Cogu dr oneriyo.
Damarlardan kalp kapaklarina beynine farkli tür ultrasonla bakiyolar.
Gebelikteki risk hala devam ediyo mu? Sorun neydi?

Seninki prenses bak da gör:)

Öerhaba
imzamı göremiyorum

Ben adana da doktor ve hastane arayışı içindeyim tavsiyeleri olan var mı?
Özel Adana hastanesine gidiyorum ama memnun değilim ayni dr iyi ama hastane devlet hastanesi gibi bakımsız İçime sinmiyor. Başka bir hastane bakacağım ben de iyi bir şeyler bulursam yazarım eğer siz bulursanız paylaşın lütfen

Bennbuldum :) ortadoğu hastanesi hicran giriş e başladım dogumumu orda yapacağım inşallah:) bayıldım çok tatlı bir doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…