2017 Aralık Anneleri

Benm doktrum da ayrıntılı için gerek duymuyrm para tuzağı dedi biz burda herşeyi detaylıca ölçüyrz bakıyrz dedi.. usg cihazı da çok kaliteli.. ben de bilemedim çok kararsızım..

Kızlar hergğn birz küçük küçük his ediyordum bebeğimi ama bugn daha hiç his etmedim.. gazım çok var alakası olablr mi çok üzgğnm

Kızlar tüm belli olanlara hayırlı olsun :) gitti 20 hafta kaldı geriye 20..yarisini atlattim şükür:) bakalım kilo alımım az şimdiye kadar 3kilo almışım..doktor da iyi dedi.bebis için hazırlıklara devam...
Şimdi kafamı kurcalayan mustela mı kullansam sebamed mi kullansam ?

Kızlar hergğn birz küçük küçük his ediyordum bebeğimi ama bugn daha hiç his etmedim.. gazım çok var alakası olablr mi çok üzgğnm
bende ayni seyden sikayetciydm ama kime dersem normal doyo canim 28.haftada duzene giriyms hareketler.benmde gazim cok var ayirt edemiyrz belkide gun icinde kipirdasada biz gaz saniyrzdr

Gittiğimde benim de 16+4 olacak sata göre bakalım bizimki ne olacak 12. Haftada başka bir doktor erkek demişti ama insan emin olmak istiyor
16.haftada cinsel organ gelisimini tamamliyms.o ara belki tahminde bulundu simdi gittiyse kesinlesir.bizimkode erkekmis gorduk pipişi:))

Cnm bazı Dr ların uzmanlıkları oluyor perinatolog diyorlar o yüzden ayrıntılı içiin başkasına yönlendirmiyor mesela benim Dr. Hem doçent hem perinatolog.ama bazı hastanedeki Dr ların böyle uzmanlığı olmadığı için ayrıca perinatologlara yönlendiriyorlardı.aynı ultrason cihazıyla bakılıyor farklı bi cihaz değil.

Kizlar bizde bugun kontrolden geldik.anca firsat bulup yazabildim.sata gore 18+6 ultrasona gore 4 gun onde gidiyoruz.19+4 mus.295 gr 18 cm olmus bidik.sut falan icemiyorum okadarda uzuluyodum beslenemiyo galiba diye doktor cok iyi gidiyo dedi.13 haftalikken erkkek gibi demisti sonra iki kontroldede gostermedi.ama cikinti var gibi dedi.ve bugun 100 de 100 kiz dedi:)). Tabi esim soklarda.adamcagiz ikadar hazirlamiski kendini erkege kiz deyince inanamadi.ben bile ole okadar alistirmistimki kendimi erkege kizi tamamen cikarmisim aklimdan.ama rabbim gonlume gore verdi yine hep kizim olsun istemistim.4 agustosa ayrintili ultrasona gun aldim.insallah buda guzel gecer..cinsiyetide ogrendik ya artik daha bi icim kipir kipir.ve bugun okadar cok cikolata yedimki bildigin artik tekmeledi benim minik prenses.ilk defa bugun bukadar net hisssettim..

Benim de 4 ağustos ayrıntılı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…