- 24 Nisan 2015
- 1.014
- 788
- 73
Kızlar dün kontrolüm vardı malesef yine öğrenemedik cinsiyetini. Göstermedi ve şimdiye kadar hiç bir tahminde de bulunmadı.Sağlıklı ya o yeter Allah ömrünü ömrümüze nasip etsin.... Buarada Ayrıntılı ultrason için hiç bir şey demedi gerekli mi? Bilmiyorum ama her defasında tüm iç organlarına bacak kol uzunluğuna BAKIYOR böbrek kalp beyin burun kamiği falan hapsine tek tek baktı Ayrıntılı olunca farklı mi oluyor. Bizim riskli bir gebelik süreci vardı onunla ilgileniyor daha çok
ay yanlis etiketlemisim:)))Gözün aydın cnm maşlh sağlıka kucaklarsın inşlh..
amiin insallah canim sagolasin hepimiz saglikla alalim insallahGözün aydın cnm maşlh sağlıka kucaklarsın inşlh..
Bende bugün hissetmedimKızlar hergğn birz küçük küçük his ediyordum bebeğimi ama bugn daha hiç his etmedim.. gazım çok var alakası olablr mi çok üzgğnm
Ayrint
Canım benim 5. Haftada kanama başlamıştı 14. Haftaya kadar devam etti sonrasinda da düşük riski devam ediyor Demişti dün Açıkladı plasenta rahim Ağzına yakınmış ama şimdi yerine yerleşti dedi 2 hafta sonra kontrol var o zaman tam netleşir bir de önceki hamileliğim 29. Haftada erken doğum olduğu ıcın bi risk hala var dedi.Ayrintili cok daha farklı yaptirip yaptirmamak sizin tercihiniz? Cogu dr oneriyo.
Damarlardan kalp kapaklarina beynine farkli tür ultrasonla bakiyolar.
Gebelikteki risk hala devam ediyo mu? Sorun neydi?
hayırlısı 9 Yıldır bekliyorum ben onu yeter ki sağlıklı ve Ömürlü olsunSeninki prenses bak da gör:)
AmiiinnnnHay
hayırlısı 9 Yıldır bekliyorum ben onu yeter ki sağlıklı ve Ömürlü olsun
Hayırlısı ile öğrenebilirsem burdan yazarım tabi bizim fasülyenin inadı tutup da doğuma kadar bekletmezseAmiiinnnnhepimizin bebisleri inşallah canımmm..bilmiyotum içime öyle doğdu niyeyse bana haber ver olur mu
bende ayni seyden sikayetciydm ama kime dersem normal doyo canim 28.haftada duzene giriyms hareketler.benmde gazim cok var ayirt edemiyrz belkide gun icinde kipirdasada biz gaz saniyrzdrKızlar hergğn birz küçük küçük his ediyordum bebeğimi ama bugn daha hiç his etmedim.. gazım çok var alakası olablr mi çok üzgğnm
Öncelikle hayırlı olsun kaç haftalıksınız acaba benim de randevum haftaya salısagol canim geldik cok sukur hersey yolunda uc gun geride dedi sadece o da sorun olmaz dedi dollenmeyle alakalyms.pipimiz var.170 gr 15 cm mis :)))
sagol canim.sata gore 17+3 ultrasona gore 16+6 uc gun geriden geliyms.ama sorun yok dedi drÖncelikle hayırlı olsun kaç haftalıksınız acaba benim de randevum haftaya salı
Gittiğimde benim de 16+4 olacak sata göre bakalım bizimki ne olacak 12. Haftada başka bir doktor erkek demişti ama insan emin olmak istiyorsagol canim.sata gore 17+3 ultrasona gore 16+6 uc gun geriden geliyms.ama sorun yok dedi dr
16.haftada cinsel organ gelisimini tamamliyms.o ara belki tahminde bulundu simdi gittiyse kesinlesir.bizimkode erkekmis gorduk pipişi:))Gittiğimde benim de 16+4 olacak sata göre bakalım bizimki ne olacak 12. Haftada başka bir doktor erkek demişti ama insan emin olmak istiyor
Cnm bazı Dr ların uzmanlıkları oluyor perinatolog diyorlar o yüzden ayrıntılı içiin başkasına yönlendirmiyor mesela benim Dr. Hem doçent hem perinatolog.ama bazı hastanedeki Dr ların böyle uzmanlığı olmadığı için ayrıca perinatologlara yönlendiriyorlardı.aynı ultrason cihazıyla bakılıyor farklı bi cihaz değil.Kızlar dün kontrolüm vardı malesef yine öğrenemedik cinsiyetini. Göstermedi ve şimdiye kadar hiç bir tahminde de bulunmadı.Sağlıklı ya o yeter Allah ömrünü ömrümüze nasip etsin.... Buarada Ayrıntılı ultrason için hiç bir şey demedi gerekli mi? Bilmiyorum ama her defasında tüm iç organlarına bacak kol uzunluğuna BAKIYOR böbrek kalp beyin burun kamiği falan hapsine tek tek baktı Ayrıntılı olunca farklı mi oluyor. Bizim riskli bir gebelik süreci vardı onunla ilgileniyor daha çok
Kizlar bizde bugun kontrolden geldik.anca firsat bulup yazabildim.sata gore 18+6 ultrasona gore 4 gun onde gidiyoruz.19+4 mus.295 gr 18 cm olmus bidik.sut falan icemiyorum okadarda uzuluyodum beslenemiyo galiba diye doktor cok iyi gidiyo dedi.13 haftalikken erkkek gibi demisti sonra iki kontroldede gostermedi.ama cikinti var gibi dedi.ve bugun 100 de 100 kiz dedi:)). Tabi esim soklarda.adamcagiz ikadar hazirlamiski kendini erkege kiz deyince inanamadi.ben bile ole okadar alistirmistimki kendimi erkege kizi tamamen cikarmisim aklimdan.ama rabbim gonlume gore verdi yine hep kizim olsun istemistim.4 agustosa ayrintili ultrasona gun aldim.insallah buda guzel gecer..cinsiyetide ogrendik ya artik daha bi icim kipir kipir.ve bugun okadar cok cikolata yedimki bildigin artik tekmeledi benim minik prenses.ilk defa bugun bukadar net hisssettim..
Bende bugün hissetmedimçok üzülüyorum hissetmeyince sanırım 3 4 hafta daha sabretmem gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?