- 24 Nisan 2015
- 1.014
- 788
- 73
bende ayni seyden sikayetciydm ama kime dersem normal doyo canim 28.haftada duzene giriyms hareketler.benmde gazim cok var ayirt edemiyrz belkide gun icinde kipirdasada biz gaz saniyrzdr
aynen biz bebek dusunelm nesemiz yerine gelsin :)) bizimki zaten cok uyuşuk bugun ultrasona girmedn cikolata yedim bana misin demiyo o elini yemekle mesguldu sokmus parmagni azina:)) pek hareket etmeyi sevmiyo sakin olcak galibaHayslıs ile o günlere gelelim bolca his edelim bebeleri..hareketin gaz mı bebk mi olduğunu tam ayırt edemiyrz ama bebk olduğunu düşünmek işimize geliyor..
Bizimkide tam tersi canim.kipir kipir hic durmuyodu valla.cikincada oyle olursa yandik vallaaynen biz bebek dusunelm nesemiz yerine gelsin :)) bizimki zaten cok uyuşuk bugun ultrasona girmedn cikolata yedim bana misin demiyo o elini yemekle mesguldu sokmus parmagni azina:)) pek hareket etmeyi sevmiyo sakin olcak galiba
hareketli olcak demekki :)) bizimki sakin pek pozisynda degistrmiyo artk sakin mi olur sag gösterip sol mu vurur bilmyrm:))) saglikli olsunlarda cok sukur bugunlerimizeBizimkide tam tersi canim.kipir kipir hic durmuyodu valla.cikincada oyle olursa yandik valla
aynen biz bebek dusunelm nesemiz yerine gelsin :)) bizimki zaten cok uyuşuk bugun ultrasona girmedn cikolata yedim bana misin demiyo o elini yemekle mesguldu sokmus parmagni azina:)) pek hareket etmeyi sevmiyo sakin olcak galiba
Daha belirginleşmeye başladı karın ama ben kızda geniş erkekte sivri olduğu tezine inananlardanım benim de kız göbeğine benziyo bakaljm hayırlısı artık.. ilk defa göbeğimle gurur duyuyorum bu aradaBende hep eşime derim doktor nereye tutuyor cihazı bak diye. Heyecandan ama ikimzide ekrandan gözümüzü ayirmiyoruz
Ama en son gittiğimde sertlik olan yere baya bastırdı doktor Acı hsietigimden anladım yerini. Gerçi yer değiştirme oluyor artık.
Bide kızlar bu haftalarda artık rahim iyicene yukarı çıkıyor değil mi? Benim karnım sivri olmaya gidiyor
İlaçlardandır canım ben bugün kan hapına başladım 2 ay midem bulandı hiç istifra etmemiştim bugün hapı içince ilk oldu artık akşam yatmadan içmeyi deniycem böyle olursam kullanamamKozlar bıdr sıyaha yakın dıskıyı soram oldmu dktra haptanmdr hamılelktenmı bı zararınyk dımı decavt kullanıyorm aradada d3 damla
Hergün hissetmeyebilirsin henüz canım üzülme. Ben bazen dürtüyorum hareket etsin diye sonra da rahatsız ettim diye üzülüyorum. Hem o hareket ediyodur da sen farketmiyosundur..Kızlar hergğn birz küçük küçük his ediyordum bebeğimi ama bugn daha hiç his etmedim.. gazım çok var alakası olablr mi çok üzgğnm
Birazcıkda ben kafanı karıştırayım:) bana lierac ın kremini önerdi dr onu aldım bi araştır istersenKızlar tüm belli olanlara hayırlı olsun :) gitti 20 hafta kaldı geriye 20..yarisini atlattim şükür:) bakalım kilo alımım az şimdiye kadar 3kilo almışım..doktor da iyi dedi.bebis için hazırlıklara devam...
Şimdi kafamı kurcalayan mustela mı kullansam sebamed mi kullansam ?
Valla ben bıraktım bütün gün ağzımın tadı kaçıyordu yediğimden keyif almıyordum dr ada d3dim ben içmeyeceğim bıraktım dedim bişey demedi bile onun yerine bol yeşillik salataları hergün içinde havuç karalahana taze soğan roka tere kıvırcık herşeyi dolduruyorum besinleri ordan alıyorum bide aç karnına harput keçi boynuzu pekmezi içiyorum iki yemek kaşığı kuru meyvalar falan doğal almak daha iyi yoksa yemek falan yedirmiyor o haplar ve vitamin değerlerim çok iyi bebişimde sağlığı yerinde Elhamdülillah eskiden hapmı varmış kaya gibi bebeler doğuyormuş, bide kızlar baklagiller yediğinizde mercimek çorbası kuru fasulye nohut tarzı gaz olmasın diye içine bol limon sıkın gazı alıyor haberiniz olaaaa amma konuştum hee yorumdum:))Daha belirginleşmeye başladı karın ama ben kızda geniş erkekte sivri olduğu tezine inananlardanım benim de kız göbeğine benziyo bakaljm hayırlısı artık.. ilk defa göbeğimle gurur duyuyorum bu arada
İlaçlardandır canım ben bugün kan hapına başladım 2 ay midem bulandı hiç istifra etmemiştim bugün hapı içince ilk oldu artık akşam yatmadan içmeyi deniycem böyle olursam kullanamam
amin canim cumlemizinkini insallah kucagimizda da gorelimMaşlh Allh esirgesin ne tatlı bi manzaradır.. doğduktan sonra seni yormaz sakince emer uyurinş
Neden Doktora gitmedinizHerkese merhaba
Bende sessiz takipcilerdenim aramizda saat farki var maalesef
Turk kahvesi iciyornusunuz ?bu konuda doktoru ile konusanlar var mi?
Kizlar ben bebegimi hic gormedim daha 8haftalikken bir kere bakilmisti onun haricinde hic gormedik sanslisiniz yani ...
Ben hic bir vitamin kullanmiyorum ilk bebegimde de kullanmamistim.vitaminlere cok guvenmeyin guzel beslenin .
Neden Doktora gitmediniz
Neden bakmiyorlar ki .bi nedeni olmaliDoktora gidiyoruz canim ancak ultrason ile bakmiyorlar
Sadece rutin testler yapiliyor
benim cildim çok hassas kendim için sebamed denemiştim ama hiç iyi gelmemişti o yüzden bebek için hiç düşünmüyorum. Mustela kullanmadım ama yorumlar iyi bir de bübchen tavsiye ederimKızlar tüm belli olanlara hayırlı olsun :) gitti 20 hafta kaldı geriye 20..yarisini atlattim şükür:) bakalım kilo alımım az şimdiye kadar 3kilo almışım..doktor da iyi dedi.bebis için hazırlıklara devam...
Şimdi kafamı kurcalayan mustela mı kullansam sebamed mi kullansam ?
Hastane nasıl peki?Bennbuldum :) ortadoğu hastanesi hicran giriş e başladım dogumumu orda yapacağım inşallah:) bayıldım çok tatlı bir doktor
Valla ben bıraktım bütün gün ağzımın tadı kaçıyordu yediğimden keyif almıyordum dr ada d3dim ben içmeyeceğim bıraktım dedim bişey demedi bile onun yerine bol yeşillik salataları hergün içinde havuç karalahana taze soğan roka tere kıvırcık herşeyi dolduruyorum besinleri ordan alıyorum bide aç karnına harput keçi boynuzu pekmezi içiyorum iki yemek kaşığı kuru meyvalar falan doğal almak daha iyi yoksa yemek falan yedirmiyor o haplar ve vitamin değerlerim çok iyi bebişimde sağlığı yerinde Elhamdülillah eskiden hapmı varmış kaya gibi bebeler doğuyormuş, bide kızlar baklagiller yediğinizde mercimek çorbası kuru fasulye nohut tarzı gaz olmasın diye içine bol limon sıkın gazı alıyor haberiniz olaaaa amma konuştum hee yorumdum:))
Hayırlısı ile öğrenebilirsem burdan yazarım tabi bizim fasülyenin inadı tutup da doğuma kadar bekletmezse
Benim kanım çok düşük canım ondan dolayı kullanmak zorundayım. Gece içöeyi deniycem eğer onda da olursa dr a danışcam çok gerekliyse iğne filan versin. Çok halsizim ben ayakta zor duruyorum desem yeridir. Değerlerim de hep düşük dolayısıyla takviye almam gerekiyo. Dediğin kadar da iyi beslenemiyorum açıkcası iştahım hala açılmadı hamilelikten önce daha fazla yemek yerdim. Şuan decavit kan hapı bide alglerden eldi edilen doğal bi omega 3 vrmış onu içiyorum. Keşke dediğin gibi bunları doğal yoldan alabilsem..Valla ben bıraktım bütün gün ağzımın tadı kaçıyordu yediğimden keyif almıyordum dr ada d3dim ben içmeyeceğim bıraktım dedim bişey demedi bile onun yerine bol yeşillik salataları hergün içinde havuç karalahana taze soğan roka tere kıvırcık herşeyi dolduruyorum besinleri ordan alıyorum bide aç karnına harput keçi boynuzu pekmezi içiyorum iki yemek kaşığı kuru meyvalar falan doğal almak daha iyi yoksa yemek falan yedirmiyor o haplar ve vitamin değerlerim çok iyi bebişimde sağlığı yerinde Elhamdülillah eskiden hapmı varmış kaya gibi bebeler doğuyormuş, bide kızlar baklagiller yediğinizde mercimek çorbası kuru fasulye nohut tarzı gaz olmasın diye içine bol limon sıkın gazı alıyor haberiniz olaaaa amma konuştum hee yorumdum:))
Bir bilgim yok benim ama internetten araştırcağına keşke dr a sorsaydın bilgi kirliliği çok var çünkü boş yere evham yapmazdın. Birde eğer tehkileli bi durum olsa dr atlamazdı söylerdi diye düşünüyorumKızlar geçen burda küçük bi hastanede doktora gittim kabızlık ilacı yazdırmak için gitmişken dr usg ile baktı plesenta ön duvarda diye bişey söyledi hemşiresine. Dün kendi doktoruma gittim bana herhangi bisey söylemedi ya da uyarmadi beni. Ama internetten araştırdığımda plasentanın ön duvarda olması pek iyi bisey değilmiş. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı aranızda ya da daha önceden başına gelen. Keşke dün kendi doktoruma sorsaydım. Içim içimi yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?