2017 Aralık Anneleri

Cnm özür dileyerek fikrimi söylüyorum demiş olabilir herkesin düşüncesi kendine önemli olan farklı fikirde olup birbirine saygı duymak bu şekilde huzurlu bi toplum olabiliriz sana demediği halde sen neden bu kadar tepki verdin ben de onu anlayamadım

Bend e sana demediğim halde sen neden bu kadar tepki verdin bende onu Anlayamadım?

Şımarıklık diyor .tepkisi sizce normal mı? Senin tercihim olmayabilir parti vs yapmak ama saygılı olmak zorunda.eher huzurlu bir toplumdan bahsediyorsak kimseyi şımarıklık ile suçlayamaz ...ibsanin sevincini yaşaması şımarıklık mı? Bende yaptım bir sürü parti bu şımarıklık mı? Ne alakası var.

Canm o kadr endıse edıyosan gt bı muayene ol ışla randevunu beklemene gerk yok bosa kendını yeme herhangı bıyere gıdıp muayene olabılrsın ıcın rahat etsın

Ama sen hissetmis gibisin canim ona gore giyinmissin :)

neden bu kadar sinirlendinki düşüncemi sölerken kırmamak adına özrümü diledim ben ve üstüne basa basa kendi düşüncem olduğunu da söledim ..yani fikrimi sölemeden geçemedim bu kadar basit...bu kadar sert çıkış yapmana gerek yoktu ben yazarken kimseyi kırmadım ama siz direk üstüme saldırmışsınız :)

beni anladığınız için teşekkür ederim gerçekten ben yazarken direk alıntı yapıp kişiyi kırarak bişi yazmadım sadece fikrimi ortaya söledim...bu kadar sert çıkmış arkadaş bana üzüldüm doğrusu

Kızlar ayrıntılı ultrasona ne zaman giriyorsunuz? Ben 2 ağustos için randevu aldım.

burda okudum gunde cok içtiği icin dr yasaklams.tamam hersyn fazlasi zarar ama genede vardr herkse faydasi canim.
Tabi ki canım süt faydalı olmaz mı sadece fazla içince zararı oluyormuş ama yoğurtta böyle bi sınırlama yokmuş. Süt ü abartmamak yoğurdu da mutlaka yemek lazım demekki. Bir de kasar peyniri çok faydalıymış kalsiyum acısından çok zengin diyorlar

aynen kaşar prniri bebise cok kilo aldiryms.bulgur mercimek.cok faydasi varmis.her gun yemeye calisiyrm ama biseyi cok yiyincede tiksiniyrm ben ya

ben hanım efendiye cevap yazmadım çünkü herkesin kendi hayatı kendi kararları ama şunu da söyleyeyim ki buraya bu fotoğrafları atarken birinin çıkıp bu tarz şeyler yazacağını bekliyordum ve şaşırmadım doğrusu. Birisi buraya bir derdini yazıp içini dökmek istediğinde de aynı şey yaşanıyor, çok bilmiş bir toplum olduğumuz için hemen olumsuz eleştirilere başlıyoruz. Ben olsaydım kendisine bir fikir söyleyeceksem de "artık bu kadarı da şımarıklık gibi geliyor" yazmazdım, "bu kadarı gereksiz geliyor" yazardım. "Ama bu kadar da olmaz ki canım, bu ne şımarıklık" üslubunda cümleler yazmazdım. Ben de Çok Çok özür diliyorum ama bu gibi durumlarda kişilerin kendisini söyleyebileceği kelimeler konusunda tutması gerekiyor. Çook çoook çook özürdilerim ama ...

İnşallah benimkide normal olur

Sana kesinlikle katiliyorum. Arkadaşın kötü niyetle yazdığını düşünmüyorum ama üslupta biraz hata olmuş kimse parti yapıp sevincini ya da hayalini paylaştığı için şımarık olarak nitelendirilmemeli. Bu da tercih meselesi sonuçta kimi içinde yaşamayı kimi paylaşmayı sever. Farklılıkları yadırgayabiliriz ama elestirestiri hakkımız yok. Aynı kapalı bur kadının açık bir kadını ya da tam tersi açık bir kadının kapalı kadını eleştirme hakkının olmaması gibi. Insanlar özel hayatında seçtikleri yaşam tarzıyla kimseye hesap vermek zorunda olmadığı gibi kimse de başkalarının hayat tarzlarını heveslerini sorgulayamaz. Bu toplumsal birleşmeye değil ayrışmaya neden olur arkadaşlar kavram kargaşası yaşamış maalesef. Bu arada yapılan parti benim de çok hoşuma gitti hayatları boyunca unutamayacakları bir anı ve heyecan yaşamışlar. Çok özel bir gün olmuş onlar için:))

aynen kaşar prniri bebise cok kilo aldiryms.bulgur mercimek.cok faydasi varmis.her gun yemeye calisiyrm ama biseyi cok yiyincede tiksiniyrm ben ya

Bı de bı peynır buldum yanı yenı farkettım tek peynır hem tadı kasar gnı hem daha bereketlı hem tostu falanda guzel oluyo sandvıcede super oluyo kasar sevenlere tavsıye ederım kızlaarrr ayy yemek saatım gelmil galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…