2017 Aralık Anneleri

burda okudum gunde cok içtiği icin dr yasaklams.tamam hersyn fazlasi zarar ama genede vardr herkse faydasi canim.

cinsiyet partisimi
çook çoook çook özürdilerim ama artık bu kadarıda şımarıklık gibi geliyor bebek partisi bile bana fazla geliyor..sağ sağlim kucağımıza alacağımızın garantisi var mı ki allahhh nazarlardan korusun bu tür partiler yapanı göze göze sokmaya gerek yok diye düşünüyorum..tekrar özürdilerim ama içimde tutamadım düşüncemi

Pastadan mavi renk çıktığına göre oğlumuz geliyor :) Dün yaptığımız cinsiyet partisinden kareler. Çok eğlenceliydi çok :) gulii7 tabloya beni de ekleyebilirsin artık
Gözünüz aydın ne güzel 18. Haftada öğrenmişsiniz cinsiyeti :) bende ilk defa duyuyorum cinsiyet partisini ama benim hiç böyle bi enerjim yok eve misafir gelicek diye bile ödüm kopuyo resmen açıkcası

Kızlar güneş kremi kullanıyor musunuz.

Doktorum bana da yüzüm için kullanmamı söyledi evde mevcutta kremim vardı allahtan ama yine de unutuyorum çoğu zaman. Aklıma geldikçe arada sırada sürüyorum.

Almak ıstıyormda bı sıra gelmedı pahalı bide. Hergun bı ıhtyac cıkıyo cunku dun 3 kıyafetımı daha eledım dar gelıyo dıye
Bende kızımda almıştım 3 yıl önce 85liraydı vr bugün baktım skt 2016 üzüldüm şimdi kızımın var garnie nın çocuk için olanı onu mu kullansam ki zararı olur mu ki

Doktorum bana da yüzüm için kullanmamı söyledi evde mevcutta kremim vardı allahtan ama yine de unutuyorum çoğu zaman. Aklıma geldikçe arada sırada sürüyorum.
Hamilelikte yüzde lekeler olabiliyormuş ya ondanözellikle yüzüne sürmeni istedi herhalde

Bende kızımda almıştım 3 yıl önce 85liraydı vr bugün baktım skt 2016 üzüldüm şimdi kızımın var garnie nın çocuk için olanı onu mu kullansam ki zararı olur mu ki

Canm hc blmıyotm ama zatn hamıleler ıcın ayrıca bı gunes kremı varmı. Bn eczaneye sordgmda yok demstı ama kzıına kullanıluyosa yanı cocuk ıcın zararı yksa senn ıcınde yoktr dıye dsnuyorm

Pastadan mavi renk çıktığına göre oğlumuz geliyor :) Dün yaptığımız cinsiyet partisinden kareler. Çok eğlenceliydi çok :) gulii7 tabloya beni de ekleyebilirsin artık
Mukemmel olmuş :) sanki oğlun olacağını biliyor gibi mavi giymişsin:) çok hoş ya ... maşallah canımmm...

Hiçbirşeyin garantisi yok ki? Herkesin kendi düşüncesi.bu şekilde olumsuz yorum yapmakla amacınız ne ? Anlayamadım...sen yapmazsın ama yapanı da bu şekilde elestiremezsin!!! Hiçbirşeyin garantisi yok evet .istersem partimi de yaparım herkesi de çağırırım bundan size ne ?????

Slm kızlar ben çok net olmasa da bebeğimi hissediyordum ya da öyle mi sanıyordum bilmiyorum ama nerdeyse bi haftadır hissetmiyorum hîçbişey ve bu gece sabaha kadar ellerim uyuştu sabah uyanınca da ellerimin şiş olduğunu gördüm bebeğime bişey olmamıştır di mi ne olur bişey diyin kontrolüm daha ayın 1 inde ve ben çok korkuyorum

o bi gun bendede oldu canim korktum hatta sacimi bole zor toplamistm kalkinca uyusukluktan soguk suyla yika ellerini kendine gelir.uyurken kan akisiyla iligili sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…