- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
sus sus benmde geldi :)) gidiyore tikinmaya ben :))Bı de bı peynır buldum yanı yenı farkettım tek peynır hem tadı kasar gnı hem daha bereketlı hem tostu falanda guzel oluyo sandvıcede super oluyo kasar sevenlere tavsıye ederım kızlaarrrayy yemek saatım gelmil galıba
Hiçbirşeyin garantisi yok ki? Herkesin kendi düşüncesi.bu şekilde olumsuz yorum yapmakla amacınız ne ? Anlayamadım...sen yapmazsın ama yapanı da bu şekilde elestiremezsin!!! Hiçbirşeyin garantisi yok evet .istersem partimi de yaparım herkesi de çağırırım bundan size ne ?????
Cnm özür dileyerek fikrimi söylüyorum demiş olabilir herkesin düşüncesi kendine önemli olan farklı fikirde olup birbirine saygı duymak bu şekilde huzurlu bi toplum olabiliriz sana demediği halde sen neden bu kadar tepki verdin ben de onu anlayamadım
Şımarıklık diyor .tepkisi sizce normal mı? Senin tercihim olmayabilir parti vs yapmak ama saygılı olmak zorunda.eher huzurlu bir toplumdan bahsediyorsak kimseyi şımarıklık ile suçlayamaz ...ibsanin sevincini yaşaması şımarıklık mı? Bende yaptım bir sürü parti bu şımarıklık mı? Ne alakası var.
Kozlar noluyo sıze yaa gergınlıge ne gerk var. Kmse kmseyı elestrmesın bence herkes alıngan hassas brda hepmz bılıyotuz bunu bosa can sıkmayalım
Aynen kızlar sakinnn gerilmenize gerek yok kimsenin üzmeyin germeyin kendinizi bebişlerinizi kasıp üzmeyin burda ne güzel deneyimlerimizi sorunlarımızı mutluluğumuzu paylaşıyoruz kırmayın birbirinizi lütfen
ben hanım efendiye cevap yazmadım çünkü herkesin kendi hayatı kendi kararları ama şunu da söyleyeyim ki buraya bu fotoğrafları atarken birinin çıkıp bu tarz şeyler yazacağını bekliyordum ve şaşırmadım doğrusu. Birisi buraya bir derdini yazıp içini dökmek istediğinde de aynı şey yaşanıyor, çok bilmiş bir toplum olduğumuz için hemen olumsuz eleştirilere başlıyoruz. Ben olsaydım kendisine bir fikir söyleyeceksem de "artık bu kadarı da şımarıklık gibi geliyor" yazmazdım, "bu kadarı gereksiz geliyor" yazardım. "Ama bu kadar da olmaz ki canım, bu ne şımarıklık" üslubunda cümleler yazmazdım. Ben de Çok Çok özür diliyorum ama bu gibi durumlarda kişilerin kendisini söyleyebileceği kelimeler konusunda tutması gerekiyor. Çook çoook çook özürdilerim ama ...
Sana kesinlikle katiliyorum. Arkadaşın kötü niyetle yazdığını düşünmüyorum ama üslupta biraz hata olmuş kimse parti yapıp sevincini ya da hayalini paylaştığı için şımarık olarak nitelendirilmemeli. Bu da tercih meselesi sonuçta kimi içinde yaşamayı kimi paylaşmayı sever. Farklılıkları yadırgayabiliriz ama elestirestiri hakkımız yok. Aynı kapalı bur kadının açık bir kadını ya da tam tersi açık bir kadının kapalı kadını eleştirme hakkının olmaması gibi. Insanlar özel hayatında seçtikleri yaşam tarzıyla kimseye hesap vermek zorunda olmadığı gibi kimse de başkalarının hayat tarzlarını heveslerini sorgulayamaz. Bu toplumsal birleşmeye değil ayrışmaya neden olur arkadaşlar kavram kargaşası yaşamış maalesef. Bu arada yapılan parti benim de çok hoşuma gitti hayatları boyunca unutamayacakları bir anı ve heyecan yaşamışlar. Çok özel bir gün olmuş onlar için:))
Eki Görüntüle 2025338 Ben bısey sorayımda konu dagılsın utumun kırecını söksğn dıye dun su oonan yere bıraz lımon tuzu atp ustune sunkoudum buharyla ıcınn kırecını baya cıkardı ama utuunn cıka yerlernde kırec kaldı nasıl sılebılrm bunu fıkrı olan varmı foto atıyorummm
Aslında ben biliyordum sizin biyerinizde ukte kalan bi şeylerin olduğunu.her kes istediği yorumu yapmakta özgürdür ve buna kimse karışamaz .yoruma yorum yapmak isterse o kendinin bileceği bir şey.kimse kimseyi kırmasın hayat çok kıs a mutlu olmak varken mutsuzluk olmak neden lütfen. Kimse kimseyi kırmasın biliyorum hamilelik hormonları bazen insanı acık sözlülük yapabiliyor.olur bazen böyle seyler demek lazım.olayı büyütmeyelim.lütfen sizde gitmeyin bir yere hamilelerin birbirine ihtiyacı vardır.şimdi arkadşlar verdiğim rahatsızlıktan dolayı kusuruma bakmayın gerçekten üzüldüm. keşke hiç fikrimi yazmasaydım...
galiba ben 8 senedir bebek sahibi olmayı beklerken duygularımı kaybettim..6 tüp bebek yaptık doktorum bile bana acımış kendin yıpratma bırak artık tedaviyi dediğinden kalbim kaskatı olmuş olabilir...yıllarca arkdaşlarımın akrabalarım yaptığı partileri kıskandığım için çekemediğim için kem gözle baktığım için !! ben uğursuzum ya cocumuz olmuyo ya hani milletin acıdığı hatta bazılarının hor gördüğü kendi annemin bile bana ""bigün ona beni nie doğurdun dediğimde sen onu bile yapamadın""" dediği biri olarak..lanetlenmiş gibi hisseden biri olarak ... bile bile acı cektiğimi bile bile partilere çağırdıklarından mıdır nedir ..yada toplaşıp toplaşıp benim yanımda sadece bebek muhabbeti yaptıklarından mıdır nedir benim böle kalbim kaskatı olmuş ben anne olanların heycanını anlıyamıyorum sanırım...bana böle partiler hep şımarıklık gibi gelmiş olabilir haklısınız..bidaha buralarada uğrayıp canınızı sıkmam merak etmeyin... kimseye saldırdığımı düşünmüyorum ama haklısınız fikrimi bile sölememeliydim
sus sus benmde geldi :)) gidiyore tikinmaya ben :))
şimdi arkadşlar verdiğim rahatsızlıktan dolayı kusuruma bakmayın gerçekten üzüldüm. keşke hiç fikrimi yazmasaydım...
galiba ben 8 senedir bebek sahibi olmayı beklerken duygularımı kaybettim..6 tüp bebek yaptık doktorum bile bana acımış kendin yıpratma bırak artık tedaviyi dediğinden kalbim kaskatı olmuş olabilir...yıllarca arkdaşlarımın akrabalarım yaptığı partileri kıskandığım için çekemediğim için kem gözle baktığım için !! ben uğursuzum ya cocumuz olmuyo ya hani milletin acıdığı hatta bazılarının hor gördüğü kendi annemin bile bana ""bigün ona beni nie doğurdun dediğimde sen onu bile yapamadın""" dediği biri olarak..lanetlenmiş gibi hisseden biri olarak ... bile bile acı cektiğimi bile bile partilere çağırdıklarından mıdır nedir ..yada toplaşıp toplaşıp benim yanımda sadece bebek muhabbeti yaptıklarından mıdır nedir benim böle kalbim kaskatı olmuş ben anne olanların heycanını anlıyamıyorum sanırım...bana böle partiler hep şımarıklık gibi gelmiş olabilir haklısınız..bidaha buralarada uğrayıp canınızı sıkmam merak etmeyin... kimseye saldırdığımı düşünmüyorum ama haklısınız fikrimi bile sölememeliydim
evet asla güneş kremsiz dışarı çıkmıyorum . Sebamed 50+ kullanıyorum.Kızlar güneş kremi kullanıyor musunuz.
Ben o cümleye delirdim zaten :) şımarıklık kime göre neye göre? Çocuğum için kutlama yaptığınız için mı şımarıksınız. Neyin ne olduğu belli değilmiş.o zaman hepimiz bir gün ölecez zaten neyin ne olduğu belli değil diyip ne düğün yapalım ne gülelim ne eğlenelim ne de hayattan zevk alalım bu mudur ? Cidden bazen sinirlerimi zıplatan insanlar çıkıyor karşıma...neyse canimm sme üzülme mükemmel olmuş ben bayıldım maşallahben hanım efendiye cevap yazmadım çünkü herkesin kendi hayatı kendi kararları ama şunu da söyleyeyim ki buraya bu fotoğrafları atarken birinin çıkıp bu tarz şeyler yazacağını bekliyordum ve şaşırmadım doğrusu. Birisi buraya bir derdini yazıp içini dökmek istediğinde de aynı şey yaşanıyor, çok bilmiş bir toplum olduğumuz için hemen olumsuz eleştirilere başlıyoruz. Ben olsaydım kendisine bir fikir söyleyeceksem de "artık bu kadarı da şımarıklık gibi geliyor" yazmazdım, "bu kadarı gereksiz geliyor" yazardım. "Ama bu kadar da olmaz ki canım, bu ne şımarıklık" üslubunda cümleler yazmazdım. Ben de Çok Çok özür diliyorum ama bu gibi durumlarda kişilerin kendisini söyleyebileceği kelimeler konusunda tutması gerekiyor. Çook çoook çook özürdilerim ama ...
ben muhabbeti degsitrym yine.bugun gene pek hissetmedim kizancigimi yaa.allah saklasin arada hep icime bi sıkıntı dusuyo sanki kotu bisey olcakms gibi.kalbim sıkışıyo gibi hayirlara vesile ciksin.ne zaman duzene gorcek bu kiprasimlar
off ne bilim bi gun gun icinde cok hissediyrm bi gun bir iki kez anca.hayirlisiyla 20.haftalarida gorelim daha cok hissedelm.ama sabirsiz davraniyrz isteDaha erken ya 20.haftadan sonra girer heralde düzene cnm
Aynen ben daha tam hissemedim birşeyler kıpırdanıyo gibi ama ne olduğunu çözemedim dahaoff ne bilim bi gun gun icinde cok hissediyrm bi gun bir iki kez anca.hayirlisiyla 20.haftalarida gorelim daha cok hissedelm.ama sabirsiz davraniyrz iste
İçinde ukte kalan her birşeyin tadına bak, hayatını dolu dolu yaşa, etrafindakilerin mutluluğuna ortak ol,etrafinfakileri mutluluğuna ortak et ve eğlen. O kadar eglenceliydi ki çığlıklarla alkışlarla kestik pastamızı. Hiç birşeyden geri kalma tatlımşimdi arkadşlar verdiğim rahatsızlıktan dolayı kusuruma bakmayın gerçekten üzüldüm. keşke hiç fikrimi yazmasaydım...
gobek deligi cevresinde sanki baloncuklar patliyoms kelebek cirpiniyoms gibi oluyo.bazi bebeklerde cikolata yiyince tepki verirmis ama ben cok deniyrm cikolataya degilde cani ne zaman isterse pitliyo:))Aynen ben daha tam hissemedim birşeyler kıpırdanıyo gibi ama ne olduğunu çözemedim daha
gobek deligi cevresinde sanki baloncuklar patliyoms kelebek cirpiniyoms gibi oluyo.bazi bebeklerde cikolata yiyince tepki verirmis ama ben cok deniyrm cikolataya degilde cani ne zaman isterse pitliyo:))
hissedersin canim o zamana kadr insallah.bagirsak hareketide saniliyms bazen aslinda onalrda bebek hareketi olablym.ilk bebeklermz oldugu icin pek ayort edemiyrzKeyfi ne zaman isterse kıyamam ona. Daha 17+1im sanırım erken 2 haftaya hissederim heralde
gecms olsun.cogu yerde okudum burda ben es aşağıda olup sonra normale donenleri.ama gebelikte surekli akinti olur ve terlemeden dolayi o akinti daha bi fazla gozukuyo.plesenta asagida diye amniyon sivisi olblr demistr hic sıkıntı yapma duzelir insallahMrb kızlar bugün dr gittim 19 haftalık orda 19+3 cıktı fakat bebegin esi aşağıda dedi 24 haftaya kadar çıkar ama dikkatli olmak lazim dedi birde bugün sabah çamaşırım ıslak gibiydi amniyon sıvısı olabilir dedi eczaneden ped al hemen beni ara dedi şuan ıslaklık yok ama tedirginim agir kaldırdın mı dedi yok dedim ve bugün karnım sertleşiyor sık sık bu beni dahada endiselendiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?