2017 Aralık Anneleri

Ben bısey sorayımda konu dagılsın utumun kırecını söksğn dıye dun su oonan yere bıraz lımon tuzu atp ustune sunkoudum buharyla ıcınn kırecını baya cıkardı ama utuunn cıka yerlernde kırec kaldı nasıl sılebılrm bunu fıkrı olan varmı foto atıyorummm

Kozlar noluyo sıze yaa gergınlıge ne gerk var. Kmse kmseyı elestrmesın bence herkes alıngan hassas brda hepmz bılıyotuz bunu bosa can sıkmayalım

şimdi arkadşlar verdiğim rahatsızlıktan dolayı kusuruma bakmayın gerçekten üzüldüm. keşke hiç fikrimi yazmasaydım...

galiba ben 8 senedir bebek sahibi olmayı beklerken duygularımı kaybettim..6 tüp bebek yaptık doktorum bile bana acımış kendin yıpratma bırak artık tedaviyi dediğinden kalbim kaskatı olmuş olabilir...yıllarca arkdaşlarımın akrabalarım yaptığı partileri kıskandığım için çekemediğim için kem gözle baktığım için !! ben uğursuzum ya cocumuz olmuyo ya hani milletin acıdığı hatta bazılarının hor gördüğü kendi annemin bile bana ""bigün ona beni nie doğurdun dediğimde sen onu bile yapamadın""" dediği biri olarak..lanetlenmiş gibi hisseden biri olarak ... bile bile acı cektiğimi bile bile partilere çağırdıklarından mıdır nedir ..yada toplaşıp toplaşıp benim yanımda sadece bebek muhabbeti yaptıklarından mıdır nedir benim böle kalbim kaskatı olmuş ben anne olanların heycanını anlıyamıyorum sanırım...bana böle partiler hep şımarıklık gibi gelmiş olabilir haklısınız..bidaha buralarada uğrayıp canınızı sıkmam merak etmeyin... kimseye saldırdığımı düşünmüyorum ama haklısınız fikrimi bile sölememeliydim

Aslında ben biliyordum sizin biyerinizde ukte kalan bi şeylerin olduğunu.her kes istediği yorumu yapmakta özgürdür ve buna kimse karışamaz .yoruma yorum yapmak isterse o kendinin bileceği bir şey.kimse kimseyi kırmasın hayat çok kıs a mutlu olmak varken mutsuzluk olmak neden lütfen. Kimse kimseyi kırmasın biliyorum hamilelik hormonları bazen insanı acık sözlülük yapabiliyor.olur bazen böyle seyler demek lazım.olayı büyütmeyelim.lütfen sizde gitmeyin bir yere hamilelerin birbirine ihtiyacı vardır.

Canım buyutmeyın lutfenn herkes aklı basında ınsan burda kmsenn kmseye garezı yok unutun bence sorun olck seyler degıl bunlar herkesn hayatnda ıyı kotu zamanları olmstr anlayslımoalalım kapayalım bnce

Aslında anlatmak istediklerini yanlış cümlelerle anlattı hepsi bu kadar sakin olalım gerilmeyelim.

Ben o cümleye delirdim zaten :) şımarıklık kime göre neye göre? Çocuğum için kutlama yaptığınız için mı şımarıksınız. Neyin ne olduğu belli değilmiş.o zaman hepimiz bir gün ölecez zaten neyin ne olduğu belli değil diyip ne düğün yapalım ne gülelim ne eğlenelim ne de hayattan zevk alalım bu mudur ? Cidden bazen sinirlerimi zıplatan insanlar çıkıyor karşıma...neyse canimm sme üzülme mükemmel olmuş ben bayıldım maşallah bende senin gibi yapmayı düşünmüştüm ama ben sabırlı değilimdir eşim dedi ki biz öyle bişey organize ederiz sen tam partiden önce bakarsın haksız da sayılmaz hani

simdi bana dusmez ama.bole resomleri organizsyonu baska bi topikte paylassaydnz bu tur tepki alirdnz ama burda hepimiz hamileyiz.hepimz bu tur kutlamalar yapiyrz benzerleride olsa.kimse kimseue vay efendim sen simarik misin yada paylasilir mi gibi bisey soyelemeye hakki yok.ama hormonlarimz bu siralar maalesrf costugu icin bazen kendimize hakim olamiyrz.tartismayalm hormonlarzmza hakim olalim:))) hamile kalmadn once bende bole yazilanlari organizasyonlari kiskaniyrdm ama artk hamileyz hepimz bu sekilde organizaysonlar yapablrz.

ben muhabbeti degsitrym yine.bugun gene pek hissetmedim kizancigimi yaa.allah saklasin arada hep icime bi sıkıntı dusuyo sanki kotu bisey olcakms gibi.kalbim sıkışıyo gibi hayirlara vesile ciksin.ne zaman duzene gorcek bu kiprasimlar

Daha erken ya 20.haftadan sonra girer heralde düzene cnm

İçinde ukte kalan her birşeyin tadına bak, hayatını dolu dolu yaşa, etrafindakilerin mutluluğuna ortak ol,etrafinfakileri mutluluğuna ortak et ve eğlen. O kadar eglenceliydi ki çığlıklarla alkışlarla kestik pastamızı. Hiç birşeyden geri kalma tatlım

Aynen ben daha tam hissemedim birşeyler kıpırdanıyo gibi ama ne olduğunu çözemedim daha
gobek deligi cevresinde sanki baloncuklar patliyoms kelebek cirpiniyoms gibi oluyo.bazi bebeklerde cikolata yiyince tepki verirmis ama ben cok deniyrm cikolataya degilde cani ne zaman isterse pitliyo:))

gobek deligi cevresinde sanki baloncuklar patliyoms kelebek cirpiniyoms gibi oluyo.bazi bebeklerde cikolata yiyince tepki verirmis ama ben cok deniyrm cikolataya degilde cani ne zaman isterse pitliyo:))

Keyfi ne zaman isterse kıyamam ona. Daha 17+1im sanırım erken 2 haftaya hissederim heralde

Mrb kızlar bugün dr gittim 19 haftalık orda 19+3 cıktı fakat bebegin esi aşağıda dedi 24 haftaya kadar çıkar ama dikkatli olmak lazim dedi birde bugün sabah çamaşırım ıslak gibiydi amniyon sıvısı olabilir dedi eczaneden ped al hemen beni ara dedi şuan ıslaklık yok ama tedirginim agir kaldırdın mı dedi yok dedim ve bugün karnım sertleşiyor sık sık bu beni dahada endiselendiriyor

gecms olsun.cogu yerde okudum burda ben es aşağıda olup sonra normale donenleri.ama gebelikte surekli akinti olur ve terlemeden dolayi o akinti daha bi fazla gozukuyo.plesenta asagida diye amniyon sivisi olblr demistr hic sıkıntı yapma duzelir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…