- 23 Mart 2015
- 5.792
- 7.114
- 398
Canım bana da plesenta aşağıda dedi 24. Haftaya kadar yukarı çıkar büyük ihtimalle dedi. Ben de tedirginim surekli. Bu arada benim de arada çamaşırında ıslaklık oluyor ama ben ter ya da akıntı olduğunu düşünüyordum. Karnımda da geçen sabah bi sertleşme oldu kasılma oluyormuş öyle olunca. Inşallah plesenta bir an önce yukarı çıkar da rahatlarızMrb kızlar bugün dr gittim 19 haftalık orda 19+3 cıktı fakat bebegin esi aşağıda dedi 24 haftaya kadar çıkar ama dikkatli olmak lazim dedi birde bugün sabah çamaşırım ıslak gibiydi amniyon sıvısı olabilir dedi eczaneden ped al hemen beni ara dedi şuan ıslaklık yok ama tedirginim agir kaldırdın mı dedi yok dedim ve bugün karnım sertleşiyor sık sık bu beni dahada endiselendiriyor
inşallah canım benimde çamaşırım ıslaklık ve ter dediğin gibi oluyor fakat bugün biraz daha çok hissettim farklı gibi geldi ıslaklık idrar testi yaptı temiz çıkınca amniyon sıvısı olabilir dedi ağustosun 2 ne ayrıntılı için gün verdi bir haftada bile yukarı çıkar dedi plesenta için bakalım hakkımızda hayırlısı baya bir tedirgin oldum korktumCanım bana da plesenta aşağıda dedi 24. Haftaya kadar yukarı çıkar büyük ihtimalle dedi. Ben de tedirginim surekli. Bu arada benim de arada çamaşırında ıslaklık oluyor ama ben ter ya da akıntı olduğunu düşünüyordum. Karnımda da geçen sabah bi sertleşme oldu kasılma oluyormuş öyle olunca. Inşallah plesenta bir an önce yukarı çıkar da rahatlarız
Amniyon sıvısı kendiliğinden akabiliyor mu ya kesenin içinde değil mi o sivi. Kotu bisey olsa kanama ve şancı olurdu canım hayırlısıyla plesenta lar da Cik ar rahat ederiz inşallahinşallah canım benimde çamaşırım ıslaklık ve ter dediğin gibi oluyor fakat bugün biraz daha çok hissettim farklı gibi geldi ıslaklık idrar testi yaptı temiz çıkınca amniyon sıvısı olabilir dedi ağustosun 2 ne ayrıntılı için gün verdi bir haftada bile yukarı çıkar dedi plesenta için bakalım hakkımızda hayırlısı baya bir tedirgin oldum korktum
Anladm cnm özel dktr olmca ımkanlarda özel oluyo yanıallah bagslasın hayıtla saglıkla ınsallah[/QUOTE. Benim gittiğim doktor özel ve hastanenin sahibi ama lütfedip cinsiyetini söylemedi daha bir de zarfa yazıp koyacak ha???? Adamdan bebeğimin boyunu kilosunu zorla öğreniyoruz
Aynen valla canim nezaman isterse o zaman geliyo keyifleri.bugun bende uzanmistik oyle bi iki kere tekmeledi.artik kesin tekmelerini duyuyorum yani.sonra karnimi acip elimi koyayim derken bi baktim tekmesi disardanda hissediliyo.o kadar guclu vuruyo artik benim minnak.okadar guzel bir duyguyduki anlatamam.daha disardan hissetmek icin erken diyolar ama benimki hareketli cikti vallagobek deligi cevresinde sanki baloncuklar patliyoms kelebek cirpiniyoms gibi oluyo.bazi bebeklerde cikolata yiyince tepki verirmis ama ben cok deniyrm cikolataya degilde cani ne zaman isterse pitliyo:))
Kızlar bişey soracam doktorum galiba 24. Haftadan sonra ilişkide prezervatif kullanın demişti ama sormayı unuttum yine. Haftayı karıştırıyor olabilirim bi bilginiz var mı acaba ne zaman kullanılması gerektiğine dair
Ne güzel yaa bende hissetsem bir an önce keşke. Hissetmediğim için tedirgin oluyorum arada acaba iyi mi durumu diyeAynen valla canim nezaman isterse o zaman geliyo keyifleri.bugun bende uzanmistik oyle bi iki kere tekmeledi.artik kesin tekmelerini duyuyorum yani.sonra karnimi acip elimi koyayim derken bi baktim tekmesi disardanda hissediliyo.o kadar guclu vuruyo artik benim minnak.okadar guzel bir duyguyduki anlatamam.daha disardan hissetmek icin erken diyolar ama benimki hareketli cikti valla
kilon yoksa ondan hissedilir disardn.benm kendi gobegimde oldugu icin cok hafif ve henuz disardan hissedemiyrm.hatta ilk kalp atisini duymaya gitmistk dr karnindaki yag tabakasindan kalp atis sesini net alamiyrm demişti cok utanmıştım.biz daha 18 haftalgz kucuguz daha :))Aynen valla canim nezaman isterse o zaman geliyo keyifleri.bugun bende uzanmistik oyle bi iki kere tekmeledi.artik kesin tekmelerini duyuyorum yani.sonra karnimi acip elimi koyayim derken bi baktim tekmesi disardanda hissediliyo.o kadar guclu vuruyo artik benim minnak.okadar guzel bir duyguyduki anlatamam.daha disardan hissetmek icin erken diyolar ama benimki hareketli cikti valla
hissedince de tedirgin oluyosn canim bi gun hissedip bi gun hissetmynce iyice deliriysn ben bugun cok az hissettm mesela.korkuyrmNe güzel yaa bende hissetsem bir an önce keşke. Hissetmediğim için tedirgin oluyorum arada acaba iyi mi durumu diye
Oda doğru biz sanırım sağ salim bebislerimiz dogana kadar rahat edemiycezhissedince de tedirgin oluyosn canim bi gun hissedip bi gun hissetmynce iyice deliriysn ben bugun cok az hissettm mesela.korkuyrm
kilon yoksa ondan hissedilir disardn.benm kendi gobegimde oldugu icin cok hafif ve henuz disardan hissedemiyrm.hatta ilk kalp atisini duymaya gitmistk dr karnindaki yag tabakasindan kalp atis sesini net alamiyrm demişti cok utanmıştım.biz daha 18 haftalgz kucuguz daha :))
saglikli olsunlarda napalim olsun varsin o iyi olsun ben rahat etmeyeym:))Oda doğru biz sanırım sağ salim bebislerimiz dogana kadar rahat edemiycez
sen her gun hissediyo musun bebisini yaa ben diyrm kilodan mi bole nadir hissediyrm acabaÇ
Ay seni çok iyi anlıyorum cnm aynı durumdayız ben de utanmıştım
Aynen sağlıklı olsunlardasaglikli olsunlarda napalim olsun varsin o iyi olsun ben rahat etmeyeym:))
Elimden geldiğince bol bol uyu ve uzan çok iş yapma aksini yaparsan erken Doğum yaparsın.vajina bölgem benim hep ıslanır benim ama sıvıdan degil terden malum biraz kiloda var ondan ped al bi rengine felan bak.bence sen bi doktora git sık sık sertleşmesi bana garip geldi .Mrb kızlar bugün dr gittim 19 haftalık orda 19+3 cıktı fakat bebegin esi aşağıda dedi 24 haftaya kadar çıkar ama dikkatli olmak lazim dedi birde bugün sabah çamaşırım ıslak gibiydi amniyon sıvısı olabilir dedi eczaneden ped al hemen beni ara dedi şuan ıslaklık yok ama tedirginim agir kaldırdın mı dedi yok dedim ve bugün karnım sertleşiyor sık sık bu beni dahada endiselendiriyor
gittim canım sertleşmesine bisey demedi rahim uzunluğu gayet iyi dedi bebekte iyi suyuda iyi dedi esi aşağıda dedi banada bu kadar sertleşme normal gelmedi yarin başka bir dr daha mi gitsem bilemedimElimden geldiğince bol bol uyu ve uzan çok iş yapma aksini yaparsan erken Doğum yaparsın.vajina bölgem benim hep ıslanır benim ama sıvıdan degil terden malum biraz kiloda var ondan ped al bi rengine felan bak.bence sen bi doktora git sık sık sertleşmesi bana garip geldi .
Aynen canim.kilom cok fazla yoktu.55 kiloyla hamile kaldim.ama bu gidisle nolucam bilmem.20. Haftaya 61 le giriyorum.sanki cok kilo aliyorum.bende bu hafta daha yeni yeni bukadar net hissediyorum.inan bunu duyunca hep tekmelesin diyo ugrasiyosun.ama esimede inat o varken hic hissedilmiyo:))kilon yoksa ondan hissedilir disardn.benm kendi gobegimde oldugu icin cok hafif ve henuz disardan hissedemiyrm.hatta ilk kalp atisini duymaya gitmistk dr karnindaki yag tabakasindan kalp atis sesini net alamiyrm demişti cok utanmıştım.biz daha 18 haftalgz kucuguz daha :))
ben kucuk pitpitlari duydugmdan beri hep pitlasin istyrm ama her gun olmuyo.e her gun olmayinca bu sefer korku basliyo neden sesi cikmiyo diye :)).belki senin haftalrnda bende daha net ve her gun hissedermAynen canim.kilom cok fazla yoktu.55 kiloyla hamile kaldim.ama bu gidisle nolucam bilmem.20. Haftaya 61 le giriyorum.sanki cok kilo aliyorum.bende bu hafta daha yeni yeni bukadar net hissediyorum.inan bunu duyunca hep tekmelesin diyo ugrasiyosun.ama esimede inat o varken hic hissedilmiyo:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?