2017 Aralık Anneleri

Ben günde bur bardak iciyorum sütü fazlası enfeksiyon yapabiliyor. Ama penir ve yoğurt çok tüketiyorum. Gün-de en az iki üç kase yoğurt yiyorum. Bur de bebeğe en fazla kilo aldıran şey kasar peyniriymiş onu da çok yiyorum

Ewde yapacan yıcen yogrdu ohh mis obr trlu bı tadı yk malesf

Pastadan mavi renk çıktığına göre oğlumuz geliyor :) Dün yaptığımız cinsiyet partisinden kareler. Çok eğlenceliydi çok :) gulii7 tabloya beni de ekleyebilirsin artık

Cınsıyet partısımı yaptınıZ o ne kızz yenımı cıktı

Cınsıyet partısımı yaptınıZ o ne kızz yenımı cıktı
yok tatlım yeni çıkmadı, birçok kişi yapıyor. Doktora cinsiyetini zarfa yazıp koymasını söyledik sonra zarfı pastacıya verdik iç kremasını pembe veya mavi yapacaktı cinsiyetine göre. sonra ailece kestik pastamızı oğlumuz olacağını hep birlikte öğrendik.

ayy ne guzel cok eglenceli.gozunuz aydin saglikla gelsin insallah

evet kızlar sadece doktorum evde yapılan toğurt ve günde 1 yumurta verdi sütün yetişkinlerde pek faydalı olmadığını söyledi.
taamda yogurtta sutten yapiliyo.hem nasi faydasi yokmis yaslilara bile tavsiye ediliyo kemik erimesine karsi.tabi dogal olani en iyisi.her dr farkli farkli konuşuyo kime inanacagmzi sasirdk vallah

Anladm cnm özel dktr olmca ımkanlarda özel oluyo yanı allah bagslasın hayıtla saglıkla ınsallah

Bıde bunca maceradan snra cınsıyet degsmez ınsallah

taamda yogurtta sutten yapiliyo.hem nasi faydasi yokmis yaslilara bile tavsiye ediliyo kemik erimesine karsi.tabi dogal olani en iyisi.her dr farkli farkli konuşuyo kime inanacagmzi sasirdk vallah

Bn oek ınanamadım ona süt bu zararrı olck deglya

yanı sutunde faydası vardır mutlaka ama suttense yogurt onerırım dedi :)
yoksa ıkısıde aynı sey tabıykı :)

Cinsiyetin değişeceği aklıma gelmedi de kendi kendime dedim ki ya pastacı yanlışlık yaptıysa.kağıdı alsaydınız keşke cnm karşılaştırdınız

Walla cınsıyetı bır trlu netlesemeyen bırı olarak ben süphede kaldım sımdıdoktra onahlatmakta fayda var

Canım sütün tabi ki faydası var ama gun de bir bardaktan fazla içilen sütün kansızlık enfeksiyon yumurtalık kisti yaptığı tıbben kanitlanmis. Özellikle demir ilacını süt içtikten en az 2 saat tüketmek gerekiyor kansızlığın önüne geçmek için. Yoğurt süt ürünleri için de en faydalisi. Sütten daha fazla besin değeri içeriyor ve yararlı bakteriler var. O yüzden yoğurt tüketiminde sınırlama yapmazken süt tüketiminde sınırlama yapıyor doktorlar.

O zaman günde 1 büyük bardak süt 2 kase de yoğurt yesin herkes...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…