sen her gun hissediyo musun bebisini yaa ben diyrm kilodan mi bole nadir hissediyrm acaba
Sertlesme belli bir yerde toplanma cogu kiside oluyo cnm tedirgin olma. Hareket diyosa yemeklerden sonra takip et rabbimin izniyle hepimiz sagsalim kucagimiza alacaz insallah.gittim canım sertleşmesine bisey demedi rahim uzunluğu gayet iyi dedi bebekte iyi suyuda iyi dedi esi aşağıda dedi banada bu kadar sertleşme normal gelmedi yarin başka bir dr daha mi gitsem bilemedim
Söyledikleri seni tatmin etmediyse başka bir doktora git .seni senden daha iyi kimse anlamaz bir şeylerin yanlış gittiği içine doğuyorsa doğrudur.gittim canım sertleşmesine bisey demedi rahim uzunluğu gayet iyi dedi bebekte iyi suyuda iyi dedi esi aşağıda dedi banada bu kadar sertleşme normal gelmedi yarin başka bir dr daha mi gitsem bilemedim
Mrb kızlar bugün dr gittim 19 haftalık orda 19+3 cıktı fakat bebegin esi aşağıda dedi 24 haftaya kadar çıkar ama dikkatli olmak lazim dedi birde bugün sabah çamaşırım ıslak gibiydi amniyon sıvısı olabilir dedi eczaneden ped al hemen beni ara dedi şuan ıslaklık yok ama tedirginim agir kaldırdın mı dedi yok dedim ve bugün karnım sertleşiyor sık sık bu beni dahada endiselendiriyor
Bende hissedemiyorum hissedemedikçe de tedirgin oluyorumNe güzel yaa bende hissetsem bir an önce keşke. Hissetmediğim için tedirgin oluyorum arada acaba iyi mi durumu diye
Öncelikle hayırlı olsun canım ve sabrındam dolayı seni tebrik ediyorum ben hayatta okadar bekliyrmezdimyok tatlım yeni çıkmadı, birçok kişi yapıyor. Doktora cinsiyetini zarfa yazıp koymasını söyledik sonra zarfı pastacıya verdik iç kremasını pembe veya mavi yapacaktı cinsiyetine göre. sonra ailece kestik pastamızı oğlumuz olacağını hep birlikte öğrendik.
7 ağustosada benim randevum varKızlar ayrıntılı ultrasona ne zaman giriyorsunuz? Ben 2 ağustos için randevu aldım.
Canım kardeşim Rabbim sana evlat bahşetmiş ve dualarını kabul etmiş tamamına erdirsin inşAllahhhh hepimizin seninde, öyle lanetlenmiş falan gibi laflar etme Allahın zoruna gider bazı sınavlar vardır ağırdır ama sonu hayrla biter tevekkül et ki Rabbim ikinizide sağlıkla kurtarsın inşAllah, bak partiyi yapan kardeşimiz ne güzel dedi tadını çıkar bence zehir etme kendine hamileliğini, bazı anlar vardır ifade edemezsin kendini, rahatsızlık ne demek insanlar hata yapar önemli olan erdemli bi şekilde senin yaptığın gibi bunu kabul etmek, bitti gitti konuyu kapattı bile konu sahibi sende üzme kendini sen karnında can taşıyan Rabbimin mucizesini taşıyan en güzel annelerlerdensin sende üzülme canım, bazen hormonlar ne yaptırıyor belli olmıyor, üzülme oldumu annnelere hiç kıyamamam heleki bunun eziyetini özlemini yıllarca beklemiş annnelere  Rabbim senide evladınıda korusun sağ salim kucağımıza alalaım inşAllahhhh, burda da ol duygularımızı sorunlarımızı mutluluğumuzu beraber paylaşalım bu günlerede gülwrek geçeriz inşAllahhhhşimdi arkadşlar verdiğim rahatsızlıktan dolayı kusuruma bakmayın gerçekten üzüldüm. keşke hiç fikrimi yazmasaydım...
galiba ben 8 senedir bebek sahibi olmayı beklerken duygularımı kaybettim..6 tüp bebek yaptık doktorum bile bana acımış kendin yıpratma bırak artık tedaviyi dediğinden kalbim kaskatı olmuş olabilir...yıllarca arkdaşlarımın akrabalarım yaptığı partileri kıskandığım için çekemediğim için kem gözle baktığım için !! ben uğursuzum ya cocumuz olmuyo ya hani milletin acıdığı hatta bazılarının hor gördüğü kendi annemin bile bana ""bigün ona beni nie doğurdun dediğimde sen onu bile yapamadın""" dediği biri olarak..lanetlenmiş gibi hisseden biri olarak ... bile bile acı cektiğimi bile bile partilere çağırdıklarından mıdır nedir ..yada toplaşıp toplaşıp benim yanımda sadece bebek muhabbeti yaptıklarından mıdır nedir benim böle kalbim kaskatı olmuş ben anne olanların heycanını anlıyamıyorum sanırım...bana böle partiler hep şımarıklık gibi gelmiş olabilir haklısınız..bidaha buralarada uğrayıp canınızı sıkmam merak etmeyin... kimseye saldırdığımı düşünmüyorum ama haklısınız fikrimi bile sölememeliydim
biz kilodan her gun hissedemiyrz demekki :)) besinci ayin dolmasını beklicz anlasilanYok cnm yaa dedim ya nerdeyse bi haftadır hissetmiyorum bugün de uyanınca ellerim şiş ve uyuşuktu korktum diye nerdeyse hastaneye gidiyordum şükür ki bugün hissettim yine bebişimi
biz kilodan her gun hissedemiyrz demekki :)) besinci ayin dolmasını beklicz anlasilan
Risk oranı kaç cıktı telaş tapma canımmm...ikili temiz cıktı benimde üçlü riskli cıktı.ayrintili ultrasona girdim . Doktor herhangi bir bulguya rastlamadim ama bebek küçük olduğu için de rastlamamış olabilirim demişti .sonra Ankara ya gittim.amniyosentez yaptırdım .ön sonuç çok şükür temiz cıktı ...kafamda soru işareti kalmasın diye yaptırmistim .bugün yarın da gerçek sonuç açıklanacak .Inşallah o da temiz çıkar.benik risk oranım 1/165 'di.ben burdan hep dedim üçlü test yaptırmayın diyekizlar ikili testim.normal 3 lu riksli cikti boyle cikan varmi bu konuda ne dusunuyorsunuz ve ikili yaptiktan sonra aslinda cogu.3 lu yapmiyor kafam karisti ayrintiliya daha randevum var
kizlar ikili testim.normal 3 lu riksli cikti boyle cikan varmi bu konuda ne dusunuyorsunuz ve ikili yaptiktan sonra aslinda cogu.3 lu yapmiyor kafam karisti ayrintiliya daha randevum var
Risk oranı kaç cıktı telaş tapma canımmm...ikili temiz cıktı benimde üçlü riskli cıktı.ayrintili ultrasona girdim . Doktor herhangi bir bulguya rastlamadim ama bebek küçük olduğu için de rastlamamış olabilirim demişti .sonra Ankara ya gittim.amniyosentez yaptırdım .ön sonuç çok şükür temiz cıktı ...kafamda soru işareti kalmasın diye yaptırmistim .bugün yarın da gerçek sonuç açıklanacak .Inşallah o da temiz çıkar.benik risk oranım 1/165 'di.ben burdan hep dedim üçlü test yaptırmayın diye
Merhaba, cok tesekktler, amin siz de saglikla kucaginiza alirsiniz insallah. Benim de normal hesaplara gore 6-7 ocak oluyordu. İlk kontrollerde doktor da bu tarihleri veriyordu. Bakalım simdilik 29 Aralık:)Merhaba Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Benim de önceki gün kontrolüm vardı bebeğin gelişimi önde boyu da uzun dedi doktor.Benim de son adet 31 mart ama doktor doğum tarihi ile ilgili bişey söylemedi ben normal takvime göre hedaplıyorum.5 ocak gösteriyor.
Oyyy yerim onu :) bugun cinsiyeti belli olacaaakkkInsallah bıda o stresı yasamazsn canım. Bnde buhun 3 te 3 lunn sonucunu gostermeye gtcem hcg dusuk süphelı yazıyodu ınsallah onemsız bseydr bıde bakarsa ıltrasonla cınsıyetı sorcam
Oyyy yerim onu :) bugun cinsiyeti belli olacaaakkkcanımmm bisey yoktur onda da ...Allahin izniyle güzel haberlerle geleceksin.hrmen yaz cinsiyeti olur mu merakla bekliyorum
riks orani 1/172 cikti pazartesi perinatoji uzmani randevu aldim ayrintili ultrasyon incelemesi icin senin gozunaydin zor bir sürecRisk oranı kaç cıktı telaş tapma canımmm...ikili temiz cıktı benimde üçlü riskli cıktı.ayrintili ultrasona girdim . Doktor herhangi bir bulguya rastlamadim ama bebek küçük olduğu için de rastlamamış olabilirim demişti .sonra Ankara ya gittim.amniyosentez yaptırdım .ön sonuç çok şükür temiz cıktı ...kafamda soru işareti kalmasın diye yaptırmistim .bugün yarın da gerçek sonuç açıklanacak .Inşallah o da temiz çıkar.benik risk oranım 1/165 'di.ben burdan hep dedim üçlü test yaptırmayın diye
canim senin cinsiyet yakinda belli olacakti takip ediyorum herkesi ama kacırdım galibaCanım kardeşim Rabbim sana evlat bahşetmiş ve dualarını kabul etmiş tamamına erdirsin inşAllahhhh hepimizin seninde, öyle lanetlenmiş falan gibi laflar etme Allahın zoruna gider bazı sınavlar vardır ağırdır ama sonu hayrla biter tevekkül et ki Rabbim ikinizide sağlıkla kurtarsın inşAllah, bak partiyi yapan kardeşimiz ne güzel dedi tadını çıkar bence zehir etme kendine hamileliğini, bazı anlar vardır ifade edemezsin kendini, rahatsızlık ne demek insanlar hata yapar önemli olan erdemli bi şekilde senin yaptığın gibi bunu kabul etmek, bitti gitti konuyu kapattı bile konu sahibi sende üzme kendini sen karnında can taşıyan Rabbimin mucizesini taşıyan en güzel annelerlerdensin sende üzülme canım, bazen hormonlar ne yaptırıyor belli olmıyor, üzülme oldumu annnelere hiç kıyamamam heleki bunun eziyetini özlemini yıllarca beklemiş annnelere  Rabbim senide evladınıda korusun sağ salim kucağımıza alalaım inşAllahhhh, burda da ol duygularımızı sorunlarımızı mutluluğumuzu beraber paylaşalım bu günlerede gülwrek geçeriz inşAllahhhh
Zor evet hak veriyorum ama inan bisey çıkmayacak...Allahin izniyle sağ salim doğacak bak gör .bu üçlü test tam bir saçmalık....riks orani 1/172 cikti pazartesi perinatoji uzmani randevu aldim ayrintili ultrasyon incelemesi icin senin gozunaydin zor bir sürec
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?