2017 Aralık Anneleri

Kızlar 2li 3lu 4lu test yaptirmadim. Ayrıntılı da yaptırmak ıstemiom. Napsam. Kafam karıştı. Ya bşi varsa önlem almak gerekiosa. Pud

Kızlar 2li 3lu 4lu test yaptirmadim. Ayrıntılı da yaptırmak ıstemiom. Napsam. Kafam karıştı. Ya bşi varsa önlem almak gerekiosa. Pud
Cnm ayrıntılı ultrasonu neden yaptırmıyorsun allah korusun bebişlerimizi. Senin için demiyorum yanlış anlama lütfen ama benim bi arkadaşımın hamileliğinde bebeğin böbrekleri nın oluşmadığı anlaşıldı suyu da azmış Dr karnında ölebilir yada doğsada yaşamaz demiş.hamileliği sonlandırıldı.allahım tüm bebekleri korusun. Ama lu da bi gerçek ki eskiden bu tür testler yokmuş ve bebek ölümleri çokmuş şimdi bu tetkiklerle önlem alınıyor ve ölümleri azaldı.bence bu tür şeyle r önemsenmeli allahım kimseyi evladıyla sınamasın ama anne baba olarak elimizden geleni yapalım ki gerisini allaha bırakalım o en iyisini bilir.

ikili uclu yaptrdm temiz dörtlüyü yaptrmycam.ayrintili ayin 31 nde.hayirlsisiyla onuda atlatrz insallah.ne olursa olsun o benm evladim ama en azindan herseye hazirlikli olmak lazim.

Canım bende 2 li 3 lü 4lü testleri yaptırmadım doktorum ayrıntılıyı öneriyorum dedi çünkü Allah korusun herhangi bi sorun varsa anne karnında ilaçla yada bebek doğar doğmaz müdahale edilebilir. Diğer türlü bebek doğduğunda sorun bulunana kadar Allah göstermesin geç olabilir.
Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin

Kızlar meraba her devlet hast detaylı ultrason yapıyorr mu bilginiz var mı ank da yapan var mı.ya da özel olup uygun olan var mıdır. Bulunduğum yerdeki izne çıkmış, doktora gitmeyeli uzun zaman oldu merak da ediyorum bebeğimi ama ankarayı bilmiyorum

Canım ben Ankara'da Zekai tahir Burak da yaptırdım ücretsiz ancak 4 boyutlu değil ama her organına ayrı ayrı bakıyorlar

Bende ilk ikili testi yaptırmadım 2 li testle 3lu test aynı şey zaten down sendromu için ama detaylı ultrasona gir dedim ben

Kızlar lohusa takimi olarak elbiseli olandan mı alsam pijamalı olandan mo alsam? Fikri olan var mi

kızlar yarın benim sağlık ocağında randevum var tetanoz aşısı filan vurucaklar galiba bu haftalarda vurulmak uygun mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…