2017 Aralık Anneleri

sağlık ocağı hesaplayıp bu tarihe randevu verdi yanlış mı hesapladılar acaba?
Son sat a göre hazırlanıyor diye biliyorum ben ultrasonda girdin mi yakınlarda? Doktora vs gittiysen doktorda diyor tetenoz vurulma zamanı diye

sağlık ocağı hesaplayıp bu tarihe randevu verdi yanlış mı hesapladılar acaba?
Cnm 18den sonra vuruluyor. 2doz vuracaksa birini 18 de birini de daha sonraki haftalarda vuruyor ama bana tek doz vuracak ağustos 7 de gel dedi o zaman ben 23 falan olacak herhalde

Beni de ekler misiniz tabloya

Son sat a göre hazırlanıyor diye biliyorum ben ultrasonda girdin mi yakınlarda? Doktora vs gittiysen doktorda diyor tetenoz vurulma zamanı diye
Merhaba konuyla alakası yok ama ben 17+2 haftalık hamileyim kilo alamadım BI de de gobegim çok az çıktı benimle aynı durumda olan var mi

Hayırlı olsun kızın...isim düşünmeye başla artık cnm.

Yaaaa ben sana ne dedim yaaa...bu kadar oluuurrrr herkes erkek dedi bir ben kız dedim oleeeyyyyyyyyyypembiiiiissss geluyoooo

Yaaaa ben sana ne dedim yaaa...bu kadar oluuurrrr herkes erkek dedi bir ben kız dedim oleeeyyyyyyyyyypembiiiiissss geluyoooo

Canım bn o fotodakınn pipi oldguna hc ınanamadımda ınsallah degsmez snrafan kız dıyelımmı artk dedım ıkı kere bakmadan sölemem ben dedı ama hayrlısı bakalım

Merhaba konuyla alakası yok ama ben 17+2 haftalık hamileyim kilo alamadım BI de de gobegim çok az çıktı benimle aynı durumda olan var mi

Canm tkma bnce herkesn vucudu farklı bebısınde sorun yksa daha ıyıya bemm cogu kıyafetm dar gelıyo kalcam gensledı bel cevrem gıgsum gensledı hep

Bebis de bir sorun yoktu canim allaha şükür 2 hafta önce ki kontrolum de herşey normaldi insan tedirgin oluyor işte diğer hamileleri görünce hevesleniyorum ister istemez

Ayy ne güzel işte canim ben çok istiyorum gobegim çıksın diye sanki gobegim çıkmayınca bebeğim de buyumeyecekmis gibi korkuyorum

Canım ben Ankara'da Zekai tahir Burak da yaptırdım ücretsiz ancak 4 boyutlu değil ama her organına ayrı ayrı bakıyorlar
Yaa çok iyi.. Aynıgün içinde hallolur mu peki yine kadım doğumcudan randevu alıp beni o mu yönlendirir ben 21.haftadayım şimdi

Bebis de bir sorun yoktu canim allaha şükür 2 hafta önce ki kontrolum de herşey normaldi insan tedirgin oluyor işte diğer hamileleri görünce hevesleniyorum ister istemez

Bnde kılo almaayanları gornce heveslenıyorum nolcak :)

Yaa çok iyi.. Aynıgün içinde hallolur mu peki yine kadım doğumcudan randevu alıp beni o mu yönlendirir ben 21.haftadayım şimdi

Aynı gun degl cnm ultrasona yolluyo dktr ordan tandevu verıyolar gec olmadan gt senn ılerlemıs haftan. Bnde oraya gıdıyorm 14 agstosa gun aldım gecen hafta gttmde

Ayy ne güzel işte canim ben çok istiyorum gobegim çıksın diye sanki gobegim çıkmayınca bebeğim de buyumeyecekmis gibi korkuyorum

Bı gobek cıksa ne ıyı olrdu gobekle brlkte bel genslıyo kalca buyuyo. :) hc takma bnce bebkte sorun yksa cıddıyım herkesn vucudu farklı benmkıde 16 dan snra bellı oldu artık koyaftler dar gelıyo

Evet cnm kadın doğumcu muayene edip yönlendiriyor ama aynı gün mü olur bilmiyorım benim ebe arkadasım yardımcı oldu bana bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…