2017 Aralık Anneleri

Bı gobek cıksa ne ıyı olrdu gobekle brlkte bel genslıyo kalca buyuyo. :) hc takma bnce bebkte sorun yksa cıddıyım herkesn vucudu farklı benmkıde 16 dan snra bellı oldu artık koyaftler dar gelıyo
Icimi R ahatlattin canim çok sağol 10 ağustos da randevum var bakalım doktor ne diyecek

Icimi R ahatlattin canim çok sağol 10 ağustos da randevum var bakalım doktor ne diyecek

Ne demk canım annelık böle bsey demekkı hepmz trlu trlu endıselere kapılıyorz ve cogu gereksız cıkıuo. Rabbım sag salım kucagımıza almayı nasp etsn ınsaallah ısteyen herkesede nasp etsın. Aminnn

Kızlar sızde cabk yoruluyomusunuz bn mumkn oldugunca yurumeye calısıyorum bıraz yuruyncede yoruluyorum nrmalmıkı

Ben çok yoruluyorum:) yürüyüş de yapasım gelmiyor..bu aralar depresif mod takılıyorum .annemdeyim ya kocamı da özledim
Bende biraz ayakta durunca çok yoruluyorum
Ne demk canım annelık böle bsey demekkı hepmz trlu trlu endıselere kapılıyorz ve cogu gereksız cıkıuo. Rabbım sag salım kucagımıza almayı nasp etsn ınsaallah ısteyen herkesede nasp etsın. Aminnn
aynen canim yüce rabbim isteyen hasret çeken herkese hayirli bebekler nasip etsin bize de hayırlısıyla bebeklerimizi sagsalim kucagimiza almayı nasip etsin

gozun aydon canim saglikla gelsin insallah

Kızlar bio oil yağ kullanan var mo? Bugün kardeşime aldırdım da başlıcam.umarim ise yarar kullandıklarım aktarsan karışım yag almıştım birde LR den çatlak kremi aldım bebek yağı da kullanıyorum zaten normalde kuru cildin var umarım bio oil ise yarar.lierac kullancam yoksa lierac da çok pahali

Canımmm bende hareketlerini hissediyorum çok şükür:) çok şiddetli değil ama tekmeledigini bile hissediyorum:)
Senin haftasiyla uyumlu mu? Günlerimiz yakinmıs.
Benim 3-4 gun önden gidiyo. Aksamlari babasida hissediyo ama ona cok nazlanıyo

Selamlar
Ben de minik minik pıt pıtlar hissetmeye başladım göbeğimin altında.
İlk çocuğumda hareketler böyle başlamıştı. Ay çok mutluyum.

Aranızda spor yapan var mı? Ben spora gidiyorum, sağlıklı besleniyorum. Çocuğuma kilo olsun diye her canımın çektiğini yemiyorum ve şimdiye kadar sadece 1 kilo aldım. Bebeğim de sağlıklı çok şükür.

Canımmm ne güzel spor yapabiliyorsun :) spor yapacak yer yok sadece yürüyüş yapıyorum bu kadar..ama 1 ay sonra evde kendim pilatese başlıcam:) normal doğumu kolaylaştırdığı için plates yapmaya karar verdim ...

Bıo oıl bnde aldım ama duzenlı kullanmıyotm gobegmde daha catlak yk ama bel kalca ve bacakta var oncdnde kılo alp verdgmde olrdu zaten benm vucut musaıt anlasılan

Senin haftasiyla uyumlu mu? Benim 3-4 gun önden gidiyo. Aksamlari babasida hissediyo ama ona cok nazlanıyo

Bılac hn önden cıkmasınsotun dehl korkmayın.. benm esımde bemm hıssettgm kadr hssegmıyo dısardan o kadr net hıssedlmıuo demekkı bız karnmzda tasdgmz ıcın dolnmadnda hıssedıyorz

Masallah sana bn sahlklı seylrde uoyorum ama cokta gazla dıkkat etmıyorum gec saatte ekmk yıgotm bazen mesela buna dıkkat etmm lazm galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…