- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Canımmm haftasıyla uyumlu.. yani önce geri gitti şimdi yakaladı çok şükür:) yakaladığı için çok mutluyum
Ben çok yoruluyorum:) yürüyüş de yapasım gelmiyor..bu aralar depresif mod takılıyorum .annemdeyim ya kocamı da özledim
Bende biraz ayakta durunca çok yoruluyorum normaldir herhalde
Benim de rahim içine Dikiş atıldıktan sonra sızıntı olur diye çok korkmuştum bir de Haziran 12 de yapıldı tam sıcakların başladığı zaman ayağa kalktığımda sırılsıklam hissediyordum. Netten torlusollu kağıt aldım 1-2 gün takip ettim şükür bir şey yoktu. Her kontrole gittiğimde de soruyordum doktoruma suyu normal sızdırma olsa su azalır Demişti. Sertleşme için doktorum günde 5-6 kereye kadar normal Demişti vücut kendini hazırlıyor Demişti içini rahat tut stres daha çok zarar veriyor bebeğe Allah onları korurMrb kızlar bugün dr gittim 19 haftalık orda 19+3 cıktı fakat bebegin esi aşağıda dedi 24 haftaya kadar çıkar ama dikkatli olmak lazim dedi birde bugün sabah çamaşırım ıslak gibiydi amniyon sıvısı olabilir dedi eczaneden ped al hemen beni ara dedi şuan ıslaklık yok ama tedirginim agir kaldırdın mı dedi yok dedim ve bugün karnım sertleşiyor sık sık bu beni dahada endiselendiriyor
O zmn ben grç kaldım bemim iş yaşAynı gun degl cnm ultrasona yolluyo dktr ordan tandevu verıyolar gec olmadan gt senn ılerlemıs haftan. Bnde oraya gıdıyorm 14 agstosa gun aldım gecen hafta gttmde
Teşekkür.ederim canım ben geç kaldım galiba sadece doktora muyaneye gidebilirim artık galiba..Evet cnm kadın doğumcu muayene edip yönlendiriyor ama aynı gün mü olur bilmiyorım benim ebe arkadasım yardımcı oldu bana bu konuda
Aynen canim benimde anlasilmiyor zaten 50 kiloyla hamile kaldim sadece 1 kilo aldım 51 kilo oldum zayıf olduğum için göbekte cikmadiBenimde hiç yok kimse hamile olduğumu anlamıyor.
Ben bebegimin hareketlerini hissetmedim ilk hamileligim normal miSelamlar
Ben de minik minik pıt pıtlar hissetmeye başladım göbeğimin altında.
İlk çocuğumda hareketler böyle başlamıştı. Ay çok mutluyum.
Aranızda spor yapan var mı? Ben spora gidiyorum, sağlıklı besleniyorum. Çocuğuma kilo olsun diye her canımın çektiğini yemiyorum ve şimdiye kadar sadece 1 kilo aldım. Bebeğim de sağlıklı çok şükür.
Valla buna fikri olan banada yazsın en çok bu konuda kararsızım elbise olarak alsak kış hem soğuk hemde muayeneye geldiklerinde komple acman gerek pijama alsan sezeryan olursa dikişleri acıtabilir vs vs vs kafamda deli sorularKızlar lohusa takimi olarak elbiseli olandan mı alsam pijamalı olandan mo alsam? Fikri olan var mi
O zmn ben grç kaldım bemim iş yaş
Valla buna fikri olan banada yazsın en çok bu konuda kararsızım elbise olarak alsak kış hem soğuk hemde muayeneye geldiklerinde komple acman gerek pijama alsan sezeryan olursa dikişleri acıtabilir vs vs vs kafamda deli sorular
Ben bebegimin hareketlerini hissetmedim ilk hamileligim normal mi
Hayırlı olsun canım gözün aydınKızlar bebişimiz kızmışş :) emınmsıın dedm ıkı kere bakmadan solemem ben dedı kosa sıre baktı ama cıkolata yemstm hateketlydı demek.. bımkız bı erkk dedıklerı ıcın ne desem bılemedım ama haytlıa saglklı olsun ınsallalhhh
Benim de rahim içine Dikiş atıldıktan sonra sızıntı olur diye çok korkmuştum bir de Haziran 12 de yapıldı tam sıcakların başladığı zaman ayağa kalktığımda sırılsıklam hissediyordum. Netten torlusollu kağıt aldım 1-2 gün takip ettim şükür bir şey yoktu. Her kontrole gittiğimde de soruyordum doktoruma suyu normal sızdırma olsa su azalır Demişti. Sertleşme için doktorum günde 5-6 kereye kadar normal Demişti vücut kendini hazırlıyor Demişti içini rahat tut stres daha çok zarar veriyor bebeğe Allah onları korur
Hayırlı olsun canım gözün aydın
Yani telaşa gerek yok dimi canim
Ahhh kader arkadaşımmm bende aynı durumdayım 15 gün oldu kocamdan ayrıyımBen çok yoruluyorum:) yürüyüş de yapasım gelmiyor..bu aralar depresif mod takılıyorum .annemdeyim ya kocamı da özledim
Ben bebegimin hareketlerini hissetmedim ilk hamileligim normal mi
Ahhh kader arkadaşımmm bende aynı durumdayım 15 gün oldu kocamdan ayrıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?