2017 Aralık Anneleri

Ben çok yoruluyorum:) yürüyüş de yapasım gelmiyor..bu aralar depresif mod takılıyorum .annemdeyim ya kocamı da özledim

Bnde. Hemen hemen herhn cıkmaya calısıyorum yarm saat falan yuruyorm dolasıyorz esımle ama yoruluyorm sonrada. Yınede hareket lazm cnku ıyı yıyorm acıkıyorm hep gecen ay böle degldm ıstahım acıldı. Brbrnızı ozlersınız ne guzelnıste cnm cok uzamıcaksa tabı.. ınsan bırazda esındn ılgı beklıyo sana ondnda zor olr smdı

Benim de rahim içine Dikiş atıldıktan sonra sızıntı olur diye çok korkmuştum bir de Haziran 12 de yapıldı tam sıcakların başladığı zaman ayağa kalktığımda sırılsıklam hissediyordum. Netten torlusollu kağıt aldım 1-2 gün takip ettim şükür bir şey yoktu. Her kontrole gittiğimde de soruyordum doktoruma suyu normal sızdırma olsa su azalır Demişti. Sertleşme için doktorum günde 5-6 kereye kadar normal Demişti vücut kendini hazırlıyor Demişti içini rahat tut stres daha çok zarar veriyor bebeğe Allah onları korur

Evet cnm kadın doğumcu muayene edip yönlendiriyor ama aynı gün mü olur bilmiyorım benim ebe arkadasım yardımcı oldu bana bu konuda
Teşekkür.ederim canım ben geç kaldım galiba sadece doktora muyaneye gidebilirim artık galiba..

Ben bebegimin hareketlerini hissetmedim ilk hamileligim normal mi

Kızlar lohusa takimi olarak elbiseli olandan mı alsam pijamalı olandan mo alsam? Fikri olan var mi
Valla buna fikri olan banada yazsın en çok bu konuda kararsızım elbise olarak alsak kış hem soğuk hemde muayeneye geldiklerinde komple acman gerek pijama alsan sezeryan olursa dikişleri acıtabilir vs vs vs kafamda deli sorular

Bn nrmal gecelık takımı altm dıye dsnuyorm alt ust

Hayırlı olsun canım gözün aydın

Benm bıkac gundr gecelerı gerhnlık oluuo karnmda ondan tahat edemıyor. Nasl yatcagmı sasrdım

Ahhh kader arkadaşımmm bende aynı durumdayım 15 gün oldu kocamdan ayrıyım
valla çok zor ...Allah izin verirse bu hafta ayrılıyor yıllık izne sonra yaşadığımız yere beni de alıp gidecek tüm gün tek başıma evde pineklicem.esimin işi çok yoğun maalesef bende sepet örmeyi öğrendim.penye ipten örüyorum.eve gidince birkaç sepet daha öreyim diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…