2017 Aralık Anneleri

kızlar aranızda ayakları şişen var mı varsa ne yapıyorsunuz? benim sabahtan başlıyor özellikle ayak bileklerim şişiyor fakat kramp yok

kızlar aranızda ayakları şişen var mı varsa ne yapıyorsunuz? benim sabahtan başlıyor özellikle ayak bileklerim şişiyor fakat kramp yok
ayakta kalinca ge uzun sure ayaklar asagi sarkik sandalyede falan oturunca oluyo.bugun oldu mesela bu sekilde iki gun duruyo sonra iniyo :))

Gobegim yağlı değil canim hamile kaldigimda bile zayiftim gobegim yoktu şimdi de gobegim yok
ic karnin genistr canim.kimisinin ic karni genis oluyoms ve karni amcak 7 8 aylikken belli oluyoms.benm dar mesela az once esim diyo bi 4 bucuk ay daha var daha ne kadr sisecek karnin.ic karnim dar oldugu icin 12.haftada cikti simdi daha belirgn.ama herkeste bir olmuyo takma kafana bebegin saglikli olsunda

Kızlar sızde cabk yoruluyomusunuz bn mumkn oldugunca yurumeye calısıyorum bıraz yuruyncede yoruluyorum nrmalmıkı
Yorulmak ne kelime canim.hele merdiven cikarken mahvoluyorum.iyice yasli teyzelere dondum dinlene dinlene cikiyorum.buarada gozun aydin canim.kizcen hayirli olsun.bu sene oglan senesi diyolaar ama biz onlara inat kiz dogurucaz

Valla sanki bana pijamali daha mantikli geliyo.yani benim sezeryan olcak belki dikis yerleri acitir ama geceliklede sanki her yerin aciliyo.rahat edemem ben cok

Ayyy vallaha sen benim taaaaammm kader arkadaşımsın benimde eşim buhafta yıllık izne ayrılıyo gelicek 1 hafta kalıcak birlikte dönücez ve inanmıycaksın ama resim yükleyemedim bende sıkıntıdan kendimi penye iple sepet örmeye verdim iyice

Valla sanki bana pijamali daha mantikli geliyo.yani benim sezeryan olcak belki dikis yerleri acitir ama geceliklede sanki her yerin aciliyo.rahat edemem ben cok
Bende sana katılıyorum bide ben uyumasam bile acayip deli yatarım o yüzden pijamalı çok mantıklı

Bende sana katılıyorum bide ben uyumasam bile acayip deli yatarım o yüzden pijamalı çok mantıklı
Valla bende oyleyim evde bile gecelikle rahat eden biri degilimdir hastanede hic edemem.pijama sanki hastanedede evdede kulanmasi daha rahat.bide kanama olcak yok yok gecelik hic bana gore degil

Benm sısmedı daha cok sukr sısmezde ınsalalh yurumeye dıkkat edıyorm ama tuzuda azaltmam lazım
benmde ikinci kez basima geliyo.cok sandalyede oturdm bide ayakta kaldım.normalde ayaklarm kemikldr ama suanda pofuduk pofuduk oldular.ama dinlenicne iniyolr.tuzlu yemem su cok icerm ama genede oluyo.gebeligin şanındandr sanirim :)))

Hahaaa inanmıyorum .... çok büyük tesadüf gerçekten

Valla bende oyleyim evde bile gecelikle rahat eden biri degilimdir hastanede hic edemem.pijama sanki hastanedede evdede kulanmasi daha rahat.bide kanama olcak yok yok gecelik hic bana gore degil
Kesinlikle sezeryan falan olursak bizde yeni moda başlatırız düşük bel pijama olarak dikişlerin altında tutarız lastikleri nasılsa kış üstede uzun bi hırka çektikmi tamamdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…