- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Teşekkür.ederim canım ben geç kaldım galiba sadece doktora muyaneye gidebilirim artık galiba..
Benim doktorum 22-23 te hisseder ilk gebeliği olanlar demişti
Gobegim yağlı değil canim hamile kaldigimda bile zayiftim gobegim yoktu şimdi de gobegim yokBn hep öyle duydum okudum 30. Haftaya kadr hıssedılmeyeblrmıs gttgnde dktrada sorarsın cnm gobegın yaglıysa ondandr belkı benm once gobegım yoktu mesela
ayakta kalinca ge uzun sure ayaklar asagi sarkik sandalyede falan oturunca oluyo.bugun oldu mesela bu sekilde iki gun duruyo sonra iniyo :))kızlar aranızda ayakları şişen var mı varsa ne yapıyorsunuz? benim sabahtan başlıyor özellikle ayak bileklerim şişiyor fakat kramp yok
ic karnin genistr canim.kimisinin ic karni genis oluyoms ve karni amcak 7 8 aylikken belli oluyoms.benm dar mesela az once esim diyo bi 4 bucuk ay daha var daha ne kadr sisecek karnin.ic karnim dar oldugu icin 12.haftada cikti simdi daha belirgn.ama herkeste bir olmuyo takma kafana bebegin saglikli olsundaGobegim yağlı değil canim hamile kaldigimda bile zayiftim gobegim yoktu şimdi de gobegim yok
Gobegim yağlı değil canim hamile kaldigimda bile zayiftim gobegim yoktu şimdi de gobegim yok
ayakta kalinca ge uzun sure ayaklar asagi sarkik sandalyede falan oturunca oluyo.bugun oldu mesela bu sekilde iki gun duruyo sonra iniyo :))
Benide 24 ten sonra cagirdilar.gec degilmi dedim.yok tek doz 24 ten sonra dedi20.haftada vuruluyor canimm 20+2 de vuruldum ben
Yorulmak ne kelime canim.hele merdiven cikarken mahvoluyorum.iyice yasli teyzelere dondum dinlene dinlene cikiyorum.buarada gozun aydin canim.kizcen hayirli olsun.bu sene oglan senesi diyolaar ama biz onlara inat kiz dogurucazKızlar sızde cabk yoruluyomusunuz bn mumkn oldugunca yurumeye calısıyorum bıraz yuruyncede yoruluyorum nrmalmıkı
Benimki babasina hissettirmiyo bile kendini.o olmayinca butun tekmelerini atiyo o gelince cit yok.adamcagizda bi uzuluyo sorma yani.Senin haftasiyla uyumlu mu? Benim 3-4 gun önden gidiyo. Aksamlari babasida hissediyo ama ona cok nazlanıyo
Valla sanki bana pijamali daha mantikli geliyo.yani benim sezeryan olcak belki dikis yerleri acitir ama geceliklede sanki her yerin aciliyo.rahat edemem ben cokValla buna fikri olan banada yazsın en çok bu konuda kararsızım elbise olarak alsak kış hem soğuk hemde muayeneye geldiklerinde komple acman gerek pijama alsan sezeryan olursa dikişleri acıtabilir vs vs vs kafamda deli sorular
Ayyy vallaha sen benim taaaaammm kader arkadaşımsın benimde eşim buhafta yıllık izne ayrılıyo gelicek 1 hafta kalıcak birlikte dönücez ve inanmıycaksın ama resim yükleyemedim bende sıkıntıdan kendimi penye iple sepet örmeye verdim iyicevalla çok zor ...Allah izin verirse bu hafta ayrılıyor yıllık izne sonra yaşadığımız yere beni de alıp gidecek tüm gün tek başıma evde pineklicem.esimin işi çok yoğun maalesef bende sepet örmeyi öğrendim.penye ipten örüyorum.eve gidince birkaç sepet daha öreyim diyorum :)
Bende sana katılıyorum bide ben uyumasam bile acayip deli yatarım o yüzden pijamalı çok mantıklıValla sanki bana pijamali daha mantikli geliyo.yani benim sezeryan olcak belki dikis yerleri acitir ama geceliklede sanki her yerin aciliyo.rahat edemem ben cok
Valla bende oyleyim evde bile gecelikle rahat eden biri degilimdir hastanede hic edemem.pijama sanki hastanedede evdede kulanmasi daha rahat.bide kanama olcak yok yok gecelik hic bana gore degilBende sana katılıyorum bide ben uyumasam bile acayip deli yatarım o yüzden pijamalı çok mantıklı
benmde ikinci kez basima geliyo.cok sandalyede oturdm bide ayakta kaldım.normalde ayaklarm kemikldr ama suanda pofuduk pofuduk oldular.ama dinlenicne iniyolr.tuzlu yemem su cok icerm ama genede oluyo.gebeligin şanındandr sanirim :)))Benm sısmedı daha cok sukr sısmezde ınsalalh yurumeye dıkkat edıyorm ama tuzuda azaltmam lazım
HahaaaAyyy vallaha sen benim taaaaammm kader arkadaşımsın benimde eşim buhafta yıllık izne ayrılıyo gelicek 1 hafta kalıcak birlikte dönücez ve inanmıycaksın ama resim yükleyemedim bende sıkıntıdan kendimi penye iple sepet örmeye verdim iyice
Kesinlikle sezeryan falan olursak bizde yeni moda başlatırız düşük bel pijama olarak dikişlerin altında tutarız lastikleri nasılsa kış üstede uzun bi hırka çektikmi tamamdırValla bende oyleyim evde bile gecelikle rahat eden biri degilimdir hastanede hic edemem.pijama sanki hastanedede evdede kulanmasi daha rahat.bide kanama olcak yok yok gecelik hic bana gore degil
Yalnız bişey söyliyeyim mi şuan şoktayım bebişlerimize kavuşacagımız tarihte aynı gözüküyo imzan doğruysaHahaaainanmıyorum .... çok büyük tesadüf gerçekten
Evet doğru:) bende valla çok şaşırdım...senin kız mı erkek mi :)Yalnız bişey söyliyeyim mi şuan şoktayım bebişlerimize kavuşacagımız tarihte aynı gözüküyo imzan doğruysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?