2017 Aralık Anneleri

Canım bn o fotodakınn pipi oldguna hc ınanamadımda ınsallah degsmez snrafan kız dıyelımmı artk dedım ıkı kere bakmadan sölemem ben dedı ama hayrlısı bakalım
Çok çok sevindim gönlündeki aklındaki kız dı zaten Rabbim gönlüne göre vermiş be güzel sağlıkla kucağımıza alalmım inşallah

Kizlar bu bebegen diye site var ordan alisveris yapan oldumu hic.urunler nasil acaba ben begendim bikac bisey ama kararsiz kaldim

ben gördüm face de de takip ediyrm kullsnici resimleri de var alanlar baya memnun.bende almayi dusunuyrm yakinda
Valla bende orda gordumde alayimmi bi kararsiz kaldim.gerci ne gorursem almak istiyorum.bugun civile gittim zor attim kendimi disari.gerci ne alinir en cok neler kullanislli bilmiyorumda

Canım senon

canim senin cinsiyet yakinda belli olacakti takip ediyorum herkesi ama kacırdım galiba
Bugün kontrolüm var bakalım bugün netleşecek, özele gittim %80 kız dedi dr hayrlı evlat olsunlar inşAllah canım haber veririm

Yorulmak ne kelime canim.hele merdiven cikarken mahvoluyorum.iyice yasli teyzelere dondum dinlene dinlene cikiyorum.buarada gozun aydin canim.kizcen hayirli olsun.bu sene oglan senesi diyolaar ama biz onlara inat kiz dogurucaz

Tesekr ederm cnm hayrlı saglıkla gelsın ınsaallah

Valla bende oyleyim evde bile gecelikle rahat eden biri degilimdir hastanede hic edemem.pijama sanki hastanedede evdede kulanmasi daha rahat.bide kanama olcak yok yok gecelik hic bana gore degil

Ekstra alt almakta mantklı belkı degstrmek gerklı bıde kıs olcagndan bn gelrken gumeye kalın bı alt espfman gotrmeyı danuyorm en rahatı o

Inşallah iç karnim geniştir canim bebegimin gelişimi iyi olsun da gerisi önemli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…