2017 Aralık Anneleri

Sürekli kendimi sırt üstü yatarken buluyorum bebeğe bisey olmaz dimi hemen soluma dönüyorum ama uyurken insan ne yaptığını bilmiyor

Ekstra alt almakta mantklı belkı degstrmek gerklı bıde kıs olcagndan bn gelrken gumeye kalın bı alt espfman gotrmeyı danuyorm en rahatı o
Can8mmm e bebek de hasta bezi gibi bir bez var.sizdirma vs yapmıyormuş.orkid yeterl8 olmuyormus kanamaya o yüzden hasta bezinden alicam

Valla bende orda gordumde alayimmi bi kararsiz kaldim.gerci ne gorursem almak istiyorum.bugun civile gittim zor attim kendimi disari.gerci ne alinir en cok neler kullanislli bilmiyorumda
nette yeni dogan için bide alosveris listeleri var oraya bakalblrsn canim daha kolay oluyo

Yeni doğan bebek için ihtiyaç listesi
Islak pamuk mendil-sebamedin yağlı mendili de var çok güzel duruyor.tahris vs yapmıyor.cildi de nemlendirici besliyor .ondan 2 kutu almayı düşünüyorum.bitince ıslak pamuk mendillere geçicem.islak pamuk mendilde önereceğim marka üni baby.
Alt açma(her nekadar 2 tane süslü alt açması olsa da ben kullan at dan aldım.pratik olur diye)
Emzirme yastığı
Biberon (philips avent güzel bir marka )
Emzik (her ne kadar karşı da olsam mecburum sanırım )
Pişik kremi (sudocrem tercih ediyorlar bende sudocrem aldım)
Bakım seti (şampuan vücut yagi vs uygun fiyatlı olrak üni baby öneriyorlar dalinden daha iyi.dalinde %2 oranında katkı maddesi varmış satcı dmeisti.eger yüksek fiyatlı istiyorsanız sebamed mustela veya LR üçünden birini tercih edebilrsiniz)
Banyo küveti (plastik oluyor üstünde filesi oluyor daha rahat yıkamamızı saglayabilir)
Bebek bezi (prima premium care almayı düşünüyorum yeni doğan için 1 büyük paket alicam sonra bir üst numaraya geçicem)
Yeni dogan icin cok kiyafet almayin bebce 3 ay sonra belki 2 ay sonra bile giyemeyecek .hastane cikisi seklinde set aliyorsaniz 2 taneveya3 tane set yeterli.bunlari giydiririz ilk zamanlar.ama içine giydirmek için çit citli zibnler çok almalı.en çok onlar kullanılıyor sanırım,.e bebek de 6 alana 1 bedava gibi promosyonlar oluyor tanesi 6 7 lira gibi bsiey.
Tırnak makası (makas şeklinde olanlardan değilde çıtçıt tırnak makası şeklinde olandan almak daha mantıklı ben bebedor markası aldım)
Ateş ölçer (henüz almadım ama braun markasının kulaktan olcerini alacağım)
Elektrikli göğüs pompası (çalıştığım için almam şart ilk yıl doğum izninde olsam da gerkli diye düşünüyorum o yüzden philips avent tercih edecegim)

Sürekli kendimi sırt üstü yatarken buluyorum bebeğe bisey olmaz dimi hemen soluma dönüyorum ama uyurken insan ne yaptığını bilmiyor

O kadr olr canm ya mumknmu zaten sureklı sıla yatmak zaten bel falan agrıyo aynı tarafa yatsamnıyıce beyer olck bnde sag sol sırt ustu yatıyorum yuzustu meyıllıde yagıyorm buraz katnım yataga yapsmıcak seklde eabbım korr onları

Can8mmm e bebek de hasta bezi gibi bir bez var.sizdirma vs yapmıyormuş.orkid yeterl8 olmuyormus kanamaya o yüzden hasta bezinden alicam

Herkesnkı aynı olmuyoms cnm ya gecn eltım vardı notmal dogm yaptı o nrmal ped yettı dıyo mesela.. bn tabı ger ıhtımale karsı yanmda buldururm olmadı beneğin bezleri var

Ayyy geçmiş olsun canımmm...aynen bir ay sonra ikinci doz senin hemen vurulduğun iyi olmuş
canım çok incir istemişti, fabrikanın hemen yanında bir incir ağacı vardı. Aldım elime poşeti gittim iyice doldurdum poşetimi tam geleceğim içinde çivi olan tahtaya bastım. Çektim attım çiviyi pek kanamadı. Geri geldim fabrikaya tahta palete bastım ayağıma çivi battı dedim:) kadın doğumcumu aradım hemen yaptır zararı olmaz dedi. Sağlık ocağında yaptırdım içim rahat etti en azından. Sağlık ocağı dönüşü de incirlerimi yedim :)

Masallah doktora yapmıssın sen

:) aseren annenin hikayesi çok şükür kuzumm bisey olmamış

Napim tüm gün boşum:) bende mağaza mağaza gezip satıcıların fikirlerini alıyorum...konusuyorum sohbet ediyorum şimdilik fikirler böyle kafana takılan bisey olursa sor ben burdan araştırırım

Tamm cnm sagolasın bnde bakıyorm ne alınır napılır dıye ama bı sure anra yoruluyorm zatn ruyamada grıyo cok dsndugum sey :) bnde boydan cıt cıt zıbın cok alcm cnku belı falana aclmaz kıs bıde kullanıslı olr ustunede yelek tamamdr

Kesinlikle sezeryan falan olursak bizde yeni moda başlatırız düşük bel pijama olarak dikişlerin altında tutarız lastikleri nasılsa kış üstede uzun bi hırka çektikmi tamamdır
Cnm sezeryan keşişi zaten tam bikini bölgene geliyor düşük değil de bari yüksek bel alın da göğse kadar çekin üstüne de hırka

Günaydın kızlar.. Tetanoz aşımı vurulup geldim sabahtan sağlık ocağında. Kalp atışına baktı bide kan aldı şimdilik herşey normal. Geceleri bende uyandığımda kendimi sırt üstü buluyorum. Şimdilik bu şekilde yatmada herhangi bir sakınca yok diye düşünüyorum ama biraz daha büyüdü mü bebişler istesek de yatamıcaz bu şekilde. Onun için şimdilik nasıl uyumak istiyorsam öyle uyuyorum

Kızlar bı rıcam olcak musluman karseslerımız ıcın dua edelım mılyonlarca kardesımız acı ıcınde zalımlerın zulmune maruz kalıyo elımızden gelen tek sey dualarla yanlarında olmak bu kadarını yapmak boynumuzun borcu bence

Nerde oluyo canım bu olaylar

Nerde bu mıllet grupta bırsuru kişi vardı ama kmselern sesı cıkmıyo bayadr gormedıgım ısımler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…