2017 Aralık Anneleri

Bı arkadas vardı dun galıba. Beslenmeme dıkkat edıyorm spor yapıyorm galan demstı doktor onerısı var sanırım nelere dıkkat edıyo bızımle paylasrmı acaba faydalımolcak dıye heeseyı yıyorm ama dıkkat etmk lazm yınede

Bence yemeliain zaten canim doktorum bana herşeyden azar azar ye vitaminini mineralini doğal yollardan al ddi

Bence yemeliain zaten canim doktorum bana herşeyden azar azar ye vitaminini mineralini doğal yollardan al ddi

Tamm yemelıyımde ama mesela geev saat 10 da ekmek hemenın bı faydası yk zararı olr bun. Gbı seylere dıkkat etmk lazm dıye dedım canım yksa meyve senze kuruyemıs sut urunlerı herseyden yıyorm dıyebılırım

Kızlar benim gibi ağrısı olan varmı acaba göbeğimin azcık alt kısmı sağ tarafı. Dün akşamdan beri aralıksız bi sancıma var

Haklısın canim ben akşam 9.30 dan sonra sadece soda içiyorum başka bisey yiyip icmiyyorum değilse gece uyuyamiyorum

Ben bu ağrıları 15. Haftada hissettim doktorum normal olduğunu bebegin ve rahmin büyüdüğünü söyledi bende senin gibi vucudumu çok dinleyen biriyim ama elimizde değil bebeklerimizi allaha emanet etmekten başka yapbilecek biseyimiz yok

Kızlar benim gibi ağrısı olan varmı acaba göbeğimin azcık alt kısmı sağ tarafı. Dün akşamdan beri aralıksız bi sancıma var
sag taraf agirdignda rahim buyumesi diye adlandrlyms.o agridan sonra dikkat et karnin biraz daha buyumus olacak.buyume sancilari anlayacagn.ve sanirim dogurana kadr cekicz ben hala cekiyrm yatarken ozellikle

Haklısın canim ben akşam 9.30 dan sonra sadece soda içiyorum başka bisey yiyip icmiyyorum değilse gece uyuyamiyorum

Walla bn bazen ekmk atstrıyorum ama hc yapmamam gerk blıyorm hem saglklı degl hem bıs yere kılo sebebı aksam yenen fazla yıyecekler

Kizlar bana dua edin borazdsn aminoyosentez gercek sonucum aciklanacak...cok korkuyorum.Rabbim nedensiz vermez.umarim çocuğumun sağlığı ile sınanmam...

Walla bn bazen ekmk atstrıyorum ama hc yapmamam gerk blıyorm hem saglklı degl hem bıs yere kılo sebebı aksam yenen fazla yıyecekler
Aynen canim akşam 8 sen sonra kilo aldirici besinler yerine bebege faydalı olacak meyve falan hem senin hemde bebek için daha sağlıklı olur

Kizlar bana dua edin borazdsn aminoyosentez gercek sonucum aciklanacak...cok korkuyorum.Rabbim nedensiz vermez.umarim çocuğumun sağlığı ile sınanmam...
Allah ın izniyle sonuçların çok güzel çıkacak dünürüm ben inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…