Ben de kontrolden geldim kızlar
Bu aralar yine sık ultrasona girmeye başladım
10 gün önce kene ısırdığı için hala tedirginlikler devam ediyor.
Kan değerlerim normal çıktı
Bebek de iyi şükür
Bedeni 19+4
Kafası 18+0
Bedeni 10 gün önde dedi
Kafası biraz küçük mü ki?
Canimm güvendiğin bir kuaför var m? Hijyen acısından iyi olan.ben yaptirmiyordum ama artık yaptırmak lazım.cunku eşimden de utanırım.jilet mahvediyo.ben yaptircam yarın veya bugün:)Kızlar bikini bölgesine agda yaptran varmı bı sakıncası olrmu acaba. Bn hıc yaptrmadm yaptrmakta hıc ıstemıyorum aslında ama mecbur kalıcam gbı bu surecte smdıden egılmekte zorlanıyorum cunku
Kzilaaaarrr ...gozlerim dolu dolu yazıyorum.cok şükür mutluluk gozyasim oldu ..sonucumuz temiz.Cok şükür Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın ..sureci bile yasatmasin.cok zoe bir süreçten geçtik.benim icin hamilelik şimdi başladıRabbime binlerce şükür çok şükür
Canimm güvendiğin bir kuaför var m? Hijyen acısından iyi olan.ben yaptirmiyordum ama artık yaptırmak lazım.cunku eşimden de utanırım.jilet mahvediyo.ben yaptircam yarın veya bugün:)
Canım gözün aydın allah bir daha bu korkuyu yaşatmasın çok sevindim :))Kzilaaaarrr ...gozlerim dolu dolu yazıyorum.cok şükür mutluluk gozyasim oldu ..sonucumuz temiz.Cok şükür Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın ..sureci bile yasatmasin.cok zoe bir süreçten geçtik.benim icin hamilelik şimdi başladıRabbime binlerce şükür çok şükür
Ben kendim yapıyorum ağdamı şimdilikKızlar bikini bölgesine agda yaptran varmı bı sakıncası olrmu acaba. Bn hıc yaptrmadm yaptrmakta hıc ıstemıyorum aslında ama mecbur kalıcam gbı bu surecte smdıden egılmekte zorlanıyorum cunku
Gözün aydın canımKzilaaaarrr ...gozlerim dolu dolu yazıyorum.cok şükür mutluluk gozyasim oldu ..sonucumuz temiz.Cok şükür Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın ..sureci bile yasatmasin.cok zoe bir süreçten geçtik.benim icin hamilelik şimdi başladıRabbime binlerce şükür çok şükür
Ben kendim yapıyorum ağdamı şimdilik
Göbek büyüyünce herhalde kuaföre gidip yaptırırım diye düşünüyorum canım
Kızlar dr duruşu kıza benziyor dedi Rabbime şükürler olsun sağlığı yerinde 2 hafta önden gidiyor dedi 300 gr mış iri bebekmiş MaşAllahhh :)) ilk kızım gibi olacak sanırsam:) bi yerinde durmadı tosuncuk durmadan elini emip duruyor aç galiba minik kuşum:) bu arada adıııı Hifa olacak inşAllahhhh ismimiz bellioyyy anası yir onuuu :)) ayrıntılı ultrason 6 Eylül nasıl geçecek günler bilmem
Erkek annesi değilm 4.kızım yolda Elhamdülillah ama doktorlar yeni doğan sünnetini öneeiyor hem sağlığı açısından hemde hücreler çok taze olduğundan çok erken iğleşiyormuş büyük çocuklara göreBebeği erkek olanlar yeni doğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz ben hep ilk hafta sunnet yaptirma taraftarıyım kış bebeği olması bi sorun olur mu acaba
Erkek annesi değilm 4.kızım yolda Elhamdülillah ama doktorlar yeni doğan sünnetini öneeiyor hem sağlığı açısından hemde hücreler çok taze olduğundan çok erken iğleşiyormuş büyük çocuklara göreBebeği erkek olanlar yeni doğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz ben hep ilk hafta sunnet yaptirma taraftarıyım kış bebeği olması bi sorun olur mu acaba
masallah gozun aydin canim saglikla gelsin insallah.ayy bizimkide 3 gun gerideydi ya ben ona takigik baya esitlemesi icin ne yapilir.ne yiyip iciysn sayin tecrubeli anacik bizede bilgi ver :)Kızlar dr duruşu kıza benziyor dedi Rabbime şükürler olsun sağlığı yerinde 2 hafta önden gidiyor dedi 300 gr mış iri bebekmiş MaşAllahhh :)) ilk kızım gibi olacak sanırsam:) bi yerinde durmadı tosuncuk durmadan elini emip duruyor aç galiba minik kuşum:) bu arada adıııı Hifa olacak inşAllahhhh ismimiz bellioyyy anası yir onuuu :))
Ayyy canım Allah razı olsun inşAllah :)) ben çok süt içiyorum bide iştahım yerinde yeşillik salatası çok yiyorum içine ne bulursam koyuyorum bide kahvaltımı çok sağlam yapıyorummasallah gozun aydin canim saglikla gelsin insallah.ayy bizimkide 3 gun gerideydi ya ben ona takigik baya esitlemesi icin ne yapilir.ne yiyip iciysn sayin tecrubeli anacik bizede bilgi ver :)
Artık bıktım biliyormusun net demiyorlar evet ama napim özele gidiyorum yüzdeli konuşuyor normale gidiyorum benziyor diyorlar iyice kafam yandı bende heee kız diyip geçiyorum soran olursa, işin enteresan tarafı acayip rahat hamilelik geçiriyorum 4. Olmasına rağmen :)) heekea erkek bu diyor ama ben düşünmüyorum artık ayrıntılı ultrason da netleşecek 1,5 ay var offff :\ özelde net bişey demiyor ki ilerleyen aylar olsa bile şaşırıyorlar bende ne yapacağımı şaşırdımCanm net dememıs ama ıcıne sindimi kız dıyeblıyomusun yanı. Hayrlı saglıklı olsunda tabıkı allah gonlune gıre versın. Bu arada o kadr zaman. Iye bellıyosunkı arada gt muayene ol bnce cok uzun bı sure
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?