Kzilaaaarrr ...gozlerim dolu dolu yazıyorum.cok şükür mutluluk gozyasim oldu ..sonucumuz temiz.Cok şükür Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın ..sureci bile yasatmasin.cok zoe bir süreçten geçtik.benim icin hamilelik şimdi başladı Rabbime binlerce şükür çok şükür
Artık bıktım biliyormusun net demiyorlar evet ama napim özele gidiyorum yüzdeli konuşuyor normale gidiyorum benziyor diyorlar iyice kafam yandı bende heee kız diyip geçiyorum soran olursa, işin enteresan tarafı acayip rahat hamilelik geçiriyorum 4. Olmasına rağmen :)) heekea erkek bu diyor ama ben düşünmüyorum artık ayrıntılı ultrason da netleşecek 1,5 ay var offff :\ özelde net bişey demiyor ki ilerleyen aylar olsa bile şaşırıyorlar bende ne yapacağımı şaşırdım
Ayyy canım Allah razı olsun inşAllah :)) ben çok süt içiyorum bide iştahım yerinde yeşillik salatası çok yiyorum içine ne bulursam koyuyorum bide kahvaltımı çok sağlam yapıyorum
yesillik hic yemiyrm ben sutu gunde bazen 3 bardak iciyrm.sabah kahvaltimi yapiyrm ama
dedgn gibi yesillik olayina pek girmiyrm.bide toksoplazma cikti ya bende yesillikleri ne kadr yikasamda hep tereddütte kaliyrm.sirkede dokuyrm ama gene acaba diyrm ondan cekiniyrm.
Kızlar ben bebeğimin hareketlerini gala tam hissetmiyorum çok nadiren bi iki pit şeklinde hissediyorum ama çok az. Benim gibi 19 haftalik olup bebeğini hala hissetmeyen var mı
Kızlar ben bebeğimin hareketlerini gala tam hissetmiyorum çok nadiren bi iki pit şeklinde hissediyorum ama çok az. Benim gibi 19 haftalik olup bebeğini hala hissetmeyen var mı
yesillik hic yemiyrm ben sutu gunde bazen 3 bardak iciyrm.sabah kahvaltimi yapiyrm ama
dedgn gibi yesillik olayina pek girmiyrm.bide toksoplazma cikti ya bende yesillikleri ne kadr yikasamda hep tereddütte kaliyrm.sirkede dokuyrm ama gene acaba diyrm ondan cekiniyrm.
Canım bununla geçmiş olsun inşallah hep böyle güzel haberlerini alırsın oğluşunun.. Allah kimseyi sevdikleriyle ailesiyle evlatla sınamasın çok sevindim gerçekten
umudunu-kaybetme
sendeki cinsiyetle alakalı durum bende de var ilk dr kıza benziyo dedi 2. Dr bebeğin kız mı dedi 15 haftalıktı ben hala ikna olmadım acaba kızmı ya erkek çıkarsa sonradan diyorum. Kız olunca güvenemiyo insan erkek diyince kesin gibi geliyo sanki
Kzilaaaarrr ...gozlerim dolu dolu yazıyorum.cok şükür mutluluk gozyasim oldu ..sonucumuz temiz.Cok şükür Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın ..sureci bile yasatmasin.cok zoe bir süreçten geçtik.benim icin hamilelik şimdi başladı Rabbime binlerce şükür çok şükür
Bende yeşillik yemiyorum ya ilk aylarda bi tiksinmiştim geçmedi herhalde daha içimden gelmiyor yemek.ama süt hergün 1 bardak içiyorum yatarken.bende şöyle ilerde gidiyor dese diye bekliyorum ama hiç deniyor
umudunu-kaybetme
sendeki cinsiyetle alakalı durum bende de var ilk dr kıza benziyo dedi 2. Dr bebeğin kız mı dedi 15 haftalıktı ben hala ikna olmadım acaba kızmı ya erkek çıkarsa sonradan diyorum. Kız olunca güvenemiyo insan erkek diyince kesin gibi geliyo sanki
Bebeği erkek olanlar yeni doğan sünneti hakkında ne düşünüyorsunuz ben hep ilk hafta sunnet yaptirma taraftarıyım kış bebeği olması bi sorun olur mu acaba
Benim ilkide erkekti,3 aylikken yaptirmistik sunneti.nisan ayindaydi.iyilesmesi 1 hafta surdu sadece.anestezili oldu.yenidoganlarda ona bile gerek kalmiyomus,aci hissefmedikleri icin.ikincide erkek ama o kadar kucukken yaptirirmiyim bilmiyorum,kismet