2017 Aralık Anneleri

Kızlar ben bebeğimin hareketlerini gala tam hissetmiyorum çok nadiren bi iki pit şeklinde hissediyorum ama çok az. Benim gibi 19 haftalik olup bebeğini hala hissetmeyen var mı

Günaydın kızlar.. Bende aynı durumdayım hiç merak etme. Hala bir iki ufak pıtırtı haricinde bişey hissetmiyorum ondan da emin olamıyorum zaten acaba diyorum. İlk gebeliklerde daha geç hissedilmesi normal bi durummuş.

Kizlar catlak icin ne urunler kullaniyorsunuz? Mesela lierac phytolastil jel eczanede 185 lira iken, internette 100 liraya bile bulmak mumkun. Acaba guvenilir midir, sahte urun cikar diye ben alamadim. Alan varsa uzerinde koruma bandiyla mi geldi? Bilgilendirirseniz sevinirim

Canım ben lierac kullanıyorum ama netten almadım eczaneden aldım 100ml 90 lira senin sorduğun dahamı büyük acaba

Bende yeşillik yemiyorum ya ilk aylarda bi tiksinmiştim geçmedi herhalde daha içimden gelmiyor yemek.ama süt hergün 1 bardak içiyorum yatarken.bende şöyle ilerde gidiyor dese diye bekliyorum ama hiç deniyor
benmde hep gunundeydi sonra geriye düştü.yumurtalama gunuylede alakali olabilirms gec döllenme ola lr demisti ozeldeki dr.benmde zaten gebe kalmadn once kimyasal olmustu adet duzenim bozuktu.ya ondan yada iyi besleyemedim beybimi

Evet canim 200ml benim sordugum. Bende guvenemedm, eczaneden aldim ama inanilmaz hizli bitiyor. 9 ayin sonuna kadar kac kutu biter dusunemiyorum bile :)
Canim eline dok once az az sur iyce yedir :) cubku etkili bie urun sanirsam cok kullanmana gerek yok :) ben daha almadim esim bu hafta gelsin ona yikicam

Kizlar aranizfa dogum izni kullanacak ogretmen arkadas var mi? Fikir danışsam

Nasıl kullanmayı düşünüyorsun canimm ? Doğumdan öncesine ne kadar ayırmayı düşünüyorsun kafam çok karışık
Canım ben aslında 37. Haftaya kadar çalışmak istiyorum. Şuanda plesantam aşağı yerleşimli bu da erken doğum riskini meydana getiriyormuş. Ama 24. Haftaya kadar yukarı çıkabilir dedi doktorum. Eğer çıkarsa 37 ye kadar calısıcam ama çıkmazsa eylüle hiç başlamicam heyet raporuyla. Doğumdan sonra da sene sonuna kadar başlamayı düşünmüyorum yine raporla idare edecem. Herşey yolunda giderse 37. Hafta da ayrılıp kalan izni doğumdan sonraya ekleticem

Evet kızlar bende öyle düşünüyorum:) 37.haftaya kadar çalışıp ondan sonraya eklemeyi

Nasıl kullanmayı düşünüyorsun canimm ? Doğumdan öncesine ne kadar ayırmayı düşünüyorsun kafam çok karışık
Ben hiç başlamıycam cnm seminer döneminde gidicem sonra bir ay kalıyor 32 ye rapor ayarlamak istiyorum.doğum izni bitince de ücretsiz izin alıcam kızımda da böyle yapmıştım.zamanları aynı hemen hemen.kasım görünüyordu doğumu.

Canimm benim ücretsiz izin alamam bu yıl:) ama seneye için düşünüyorum...senin doğumun ne zamana denk geliyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…