Aralık görünüyor ama 38de alır Dr sezeryan olacak ya daha erken olmazsa tabi.rapor almak da sıkıntı bu ara ama inş alabiliriz.benim kızım erken olmuştu bunda risk yok şu an ama zaman ne gösterir bilemeyiz
Nemlendirmesi güzel canım bi çok arkadaşım kuzenim falan hep memnun kaldılar ben arada hindistan cevizi yagıda sürüyorum şimdilik gayet iyiyim gerilme kaşıntı falan yok
Kzilaaaarrr ...gozlerim dolu dolu yazıyorum.cok şükür mutluluk gozyasim oldu ..sonucumuz temiz.Cok şükür Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın ..sureci bile yasatmasin.cok zoe bir süreçten geçtik.benim icin hamilelik şimdi başladı Rabbime binlerce şükür çok şükür
Ya kizlar bende hemsireyim.37 de ayrilayim diyorum izne ama benimde sezeryan olcak.genelde 38 de falan aliyolar sezeryana.37 de izne cikip 38 de dogum yapcam.ne ara dinlenip ne ara evde temizlik falan yapcam bilmem.sonrasindada daha cok lazim olcak gibi geliyo izin.ayy valla kafam cok karisik
Canim benimde eklermisin listeye.sat 08.03.2017 dogum tarihi 14.12.2017 ilk bebek kiz insallah.bursa ilk kilom 55 simdi 60. Cok kilo aldim galibaa tartiya cikmaya korkuyorum artik
bende de aynı sıkıntı vardı doktoruma sordum. Ben kendi hamileliğimde hiç dikkat etmedim açıkçası dedi, uyanıkken sola yat sonrası için yapacak birşey, çok takma dedi :) ben de rahat rahat uyumaya başladım
Hindistan cevizi yagi beni alerji yapti, hutun karnım ve sirtim isilik olmuş gibi kabardi. Oyuzden onu kullanamiyorum. Badem ve kakao yagini karistirip onu sürüyorum ve lierac. Yeni aldiginiz ürünleri küçük bi bölgede denemedn bütün karniniza sürmediyin, ben 1 haftada zor düzeldim valla
Hindistan cevizi yagi beni alerji yapti, hutun karnım ve sirtim isilik olmuş gibi kabardi. Oyuzden onu kullanamiyorum. Badem ve kakao yagini karistirip onu sürüyorum ve lierac. Yeni aldiginiz ürünleri küçük bi bölgede denemedn bütün karniniza sürmediyin, ben 1 haftada zor düzeldim valla
Merhaba herkese
Uzun zaman oldu giremedim yaklasik 100 sayfa olmus,umarim herkes iyidir hayirli haberler almistir. Haftaya ayrintili ultrasonumuz var insallah guzel haberler aliriz. Cok sukur artik bulanti halsizlik yok ve hamileligin keyifli donemindeyim. Bu arada 2.hamileligim oldugu icin sanirim hareketlerini artik surekli hissediyorum kipir kipir masallah kuzum
Kızlar merhaba dün doktorumuza gittik bebeyendimizin erkek olduğunu kesin bir şekilde öğrenmiş olduk Yalnız doktor dün ilk kez rahmin biraz küçük o yüzden çok ayakta durma erken doğum ve düşük riskine yatkın olur bu rahim dedi siz ne düşünüyorsunuz duydunuz mu böyle bi şey ?
Kızlar merhaba dün doktorumuza gittik bebeyendimizin erkek olduğunu kesin bir şekilde öğrenmiş olduk Yalnız doktor dün ilk kez rahmin biraz küçük o yüzden çok ayakta durma erken doğum ve düşük riskine yatkın olur bu rahim dedi siz ne düşünüyorsunuz duydunuz mu böyle bi şey ?