2017 Aralık Anneleri

Canimm benim ücretsiz izin alamam bu yıl:) ama seneye için düşünüyorum...senin doğumun ne zamana denk geliyo?
Aralık görünüyor ama 38de alır Dr sezeryan olacak ya daha erken olmazsa tabi.rapor almak da sıkıntı bu ara ama inş alabiliriz.benim kızım erken olmuştu bunda risk yok şu an ama zaman ne gösterir bilemeyiz

Evet canim 200ml benim sordugum. Bende guvenemedm, eczaneden aldim ama inanilmaz hizli bitiyor. 9 ayin sonuna kadar kac kutu biter dusunemiyorum bile :)
Valla ben arada hindistan cevizi yağı sürüyorum sadece onu kullansam gercekten 10 kutu falan bitiririm sanırım

Gözünüz aydın canım çok şükür güzel haber almışın

Bu arada hanımlar yarın sabah kilo güncellemesi için herkesi tartiya davet ediyorum

Ya kizlar bende hemsireyim.37 de ayrilayim diyorum izne ama benimde sezeryan olcak.genelde 38 de falan aliyolar sezeryana.37 de izne cikip 38 de dogum yapcam.ne ara dinlenip ne ara evde temizlik falan yapcam bilmem.sonrasindada daha cok lazim olcak gibi geliyo izin.ayy valla kafam cok karisik

Gözünüz aydın canım çok şükür güzel haber almışın

Bu arada hanımlar yarın sabah kilo güncellemesi için herkesi tartiya davet ediyorum
Canim benimde eklermisin listeye.sat 08.03.2017 dogum tarihi 14.12.2017 ilk bebek kiz insallah.bursa ilk kilom 55 simdi 60. Cok kilo aldim galibaa tartiya cikmaya korkuyorum artik

Sürekli kendimi sırt üstü yatarken buluyorum bebeğe bisey olmaz dimi hemen soluma dönüyorum ama uyurken insan ne yaptığını bilmiyor

bende de aynı sıkıntı vardı doktoruma sordum. Ben kendi hamileliğimde hiç dikkat etmedim açıkçası dedi, uyanıkken sola yat sonrası için yapacak birşey, çok takma dedi :) ben de rahat rahat uyumaya başladım

Valla ben arada hindistan cevizi yağı sürüyorum sadece onu kullansam gercekten 10 kutu falan bitiririm sanırım

Hindistan cevizi yagi beni alerji yapti, hutun karnım ve sirtim isilik olmuş gibi kabardi. Oyuzden onu kullanamiyorum. Badem ve kakao yagini karistirip onu sürüyorum ve lierac. Yeni aldiginiz ürünleri küçük bi bölgede denemedn bütün karniniza sürmediyin, ben 1 haftada zor düzeldim valla

Geçmiş olsun canım benim evde vardı saç diplerime uyguluyodum o yüzden gönül rahatlığıyla kullanıyorum

Merhaba herkese
Uzun zaman oldu giremedim yaklasik 100 sayfa olmus,umarim herkes iyidir hayirli haberler almistir. Haftaya ayrintili ultrasonumuz var insallah guzel haberler aliriz. Cok sukur artik bulanti halsizlik yok ve hamileligin keyifli donemindeyim. Bu arada 2.hamileligim oldugu icin sanirim hareketlerini artik surekli hissediyorum kipir kipir masallah kuzum

Kızlar merhaba dün doktorumuza gittik bebeyendimizin erkek olduğunu kesin bir şekilde öğrenmiş olduk Yalnız doktor dün ilk kez rahmin biraz küçük o yüzden çok ayakta durma erken doğum ve düşük riskine yatkın olur bu rahim dedi siz ne düşünüyorsunuz duydunuz mu böyle bi şey ?

Kaç haftalık hamilesn ki canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…