2017 Aralık Anneleri

Inşallah buyur canim bebisin hepimizde ister istemez böyle kaygılar oluyor korkuyoruz tedirgin oluyoruz işte yüce rabbime emanet y avrularimiz

Karnınız çıktı mı benim de karnımın sağ tarafında acıma var bugün yürürken fln daha fazla bunun için gitmek gerekir mi onu da bilmiyorum

Karnınız çıktı mı benim de karnımın sağ tarafında acıma var bugün yürürken fln daha fazla bunun için gitmek gerekir mi onu da bilmiyorum
Benim ilk gebeliğim bir de hamile kaldığımda yaklaşık 52 kiloydum kilo da almadım çok o yüzden çok çıktı denilemez ama hafif kasıklarımda doluluk var. Bazen bende de oluyor çok ciddi olmadığı sürece bir şey olmaz inşallah canım

İnşallah canım Allah sağlıcakla sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin. Ne güzel karnın dha çıkmamış bnmki bu ay birden çıkınca bi değişik oldum kan ilaçlarının da etkisi olsa gerek

Kizlar alisverise biraz ivir zivirlardan baslayim diyorum.mesela bez kac numara almaliyim.primaya baktim 1 numara 2-5 kg 2 numara 3-7 kg galiba yanlis hatirlamiyosam.1 numara 258 tane cokmu olur 2 numarami almaliyim

Kizlar alisverise biraz ivir zivirlardan baslayim diyorum.mesela bez kac numara almaliyim.primaya baktim 1 numara 2-5 kg 2 numara 3-7 kg galiba yanlis hatirlamiyosam.1 numara 258 tane cokmu olur 2 numarami almaliyim
Canım benim nacizane fikrim az almaktan yana bezi çünkü bazı bezler bebek cildinde tahrişe neden oluyo böyle bişeyle karşılaşırsan elinde kalmasın bezler

Canım benim nacizane fikrim az almaktan yana bezi çünkü bazı bezler bebek cildinde tahrişe neden oluyo böyle bişeyle karşılaşırsan elinde kalmasın bezler
Prima yaparmiki acaba.herkes az al diyof ama bende kampanya varken alayim diyodum.en iyi ben bi paket alayim simdilik

Benimde ayni bir haftadır gecenin bir yarısı acıkıyorum birşey yemezsem de banyoya zor yetişiyorum bir de baş dönmasi başladı 20. haftadan sonra anlam veremedim ama

Wlla bn acıkma hıssı olusmadan aakarda agzıma atıyorm bısey cunku acıkmak demek mıde kazınması bulantı demk

Eki Görüntüle 2026713 Kızlar facebookta .... sayfama davetlısınızz artık benımde bı sayfam var ) bıde begenenler kadınlar kulubunden bahsetmezse sevınırım

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…