Canım ben son kızımda prima yeni doğan beyaz paketini aldım ama onun içi gözenekli nokta nokta ve bebeğimin altını peeişan etti sürekli değiştirip her seferinde bebantol kullandığım halde elimde kaldı paketler hugies kullandım çok rahatladı ve içi yumuşacık bundada ondan alacağım inşAllah, bide alerjik teni var kızımın herkese yaramıyor bez
Kazılar gunaydin ...bugun çok mutlu uyandım:) akrabalarim arkadaşlarım hep emir e biseyler aliyor sipam çok şanslı maşallah bana watsdan gönderiyorlar bunu aldım çok güzel dimi diye hepsi o kadar heyecanlı ki beni de mutlu ediyor bu durum...ne kadar şanslıyım diyorum beni ve oğlumu seven bir sürü arkadaşım akrabam var
Kazılar gunaydin ...bugun çok mutlu uyandım:) akrabalarim arkadaşlarım hep emir e biseyler aliyor sipam çok şanslı maşallah bana watsdan gönderiyorlar bunu aldım çok güzel dimi diye hepsi o kadar heyecanlı ki beni de mutlu ediyor bu durum...ne kadar şanslıyım diyorum beni ve oğlumu seven bir sürü arkadaşım akrabam var
Merhaba guzel anneler umarim hepiniz iyisinizdir ben 3 agustosu bekliyorum riskli gebelik uzmanindan randevu aldim plezantanin alt kisminda hafif kanama var demisti doktor ben iyiyim kuzumda iyi kipir kipir insallah bir sorun cikmazda icimiz rahatlar 17 agustostada ayrintiliya gidecegim bizden boyle...
doymuyorum doymuyorum hep yiyorum yemek istiyrm cildircamyemekten sonra doyma hissi geliyo ama bes dakika sonra yine midem kaziniyo buzdolabinin onunde buluyorm kendimi
doymuyorum doymuyorum hep yiyorum yemek istiyrm cildircamyemekten sonra doyma hissi geliyo ama bes dakika sonra yine midem kaziniyo buzdolabinin onunde buluyorm kendimi [/QUOTE
Bende aynı durumdayım sürekli yiyorum çok acikiyorum
doymuyorum doymuyorum hep yiyorum yemek istiyrm cildircamyemekten sonra doyma hissi geliyo ama bes dakika sonra yine midem kaziniyo buzdolabinin onunde buluyorm kendimi
Al benden de o kadar :) sürekli yeme isteği sürekli...onceden canım hep ekşi acı çekerdi şimdi şekerli şeyler istiyor :) mesela bir yaa pastayı oturup yiyebilirim .ama yemiyorum tabiki bie dilimle idare ediyorum
Merhaba guzel anneler umarim hepiniz iyisinizdir ben 3 agustosu bekliyorum riskli gebelik uzmanindan randevu aldim plezantanin alt kisminda hafif kanama var demisti doktor ben iyiyim kuzumda iyi kipir kipir insallah bir sorun cikmazda icimiz rahatlar 17 agustostada ayrintiliya gidecegim bizden boyle...