2017 Aralık Anneleri

Cnm ayrıntılı ya gittiğinde kaç haftalık olacaksın bana baya ilerde bi tarih gibi geldi
Valla canım 23+1 olacak randevular doluymuş bide bayram giriyor ya araya bayram sonrasına attılar beni çok sinir okdum

Prima yaparmiki acaba.herkes az al diyof ama bende kampanya varken alayim diyodum.en iyi ben bi paket alayim simdilik
Canım ben son kızımda prima yeni doğan beyaz paketini aldım ama onun içi gözenekli nokta nokta ve bebeğimin altını peeişan etti sürekli değiştirip her seferinde bebantol kullandığım halde elimde kaldı paketler hugies kullandım çok rahatladı ve içi yumuşacık bundada ondan alacağım inşAllah, bide alerjik teni var kızımın herkese yaramıyor bez

gulii7 canım benim sat 28 mart sezeryan olacağı için aralık ortası inşAllah güncel kilom 68.800 gr 64 ile başladım benide eklermisin

Kizlar ben bu hafta çok fazla lavaboya gidiyorum benim durumumda olan var mi normal mi

Ne bilim canim ikinci trimestir icn internette tam tersi yazinca tedirgin oldum daha bebegimin hareketlerini de hissedemedim

Kazılar gunaydin ...bugun çok mutlu uyandım:) akrabalarim arkadaşlarım hep emir e biseyler aliyor sipam çok şanslı maşallah bana watsdan gönderiyorlar bunu aldım çok güzel dimi diye hepsi o kadar heyecanlı ki beni de mutlu ediyor bu durum...ne kadar şanslıyım diyorum beni ve oğlumu seven bir sürü arkadaşım akrabam var

Ne guzel cnm allah daım etsın mutlulugunu ınsallah.. adı bıle bellı olms baksana ben daha ısım galan bulamadım

Merhaba guzel anneler umarim hepiniz iyisinizdir ben 3 agustosu bekliyorum riskli gebelik uzmanindan randevu aldim plezantanin alt kisminda hafif kanama var demisti doktor ben iyiyim kuzumda iyi kipir kipir insallah bir sorun cikmazda icimiz rahatlar 17 agustostada ayrintiliya gidecegim bizden boyle...

doymuyorum doymuyorum hep yiyorum yemek istiyrm cildircamyemekten sonra doyma hissi geliyo ama bes dakika sonra yine midem kaziniyo buzdolabinin onunde buluyorm kendimi

Ne guzel cnm allah daım etsın mutlulugunu ınsallah.. adı bıle bellı olms baksana ben daha ısım galan bulamadım
Biz daha doğmadan hazırdı diyebilirim :) erkek olursa Emir Kağan kız olursa Elif Eylül koyacaktık:) babası bulmuştu kızımızın ismini.

doymuyorum doymuyorum hep yiyorum yemek istiyrm cildircamyemekten sonra doyma hissi geliyo ama bes dakika sonra yine midem kaziniyo buzdolabinin onunde buluyorm kendimi
Al benden de o kadar :) sürekli yeme isteği sürekli...onceden canım hep ekşi acı çekerdi şimdi şekerli şeyler istiyor :) mesela bir yaa pastayı oturup yiyebilirim .ama yemiyorum tabiki bie dilimle idare ediyorum

Canimm merhaba...insallah bisey olmayacak :) inşallah güzel haberlerle gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…