2017 Aralık Anneleri

Al benden de o kadar :) sürekli yeme isteği sürekli...onceden canım hep ekşi acı çekerdi şimdi şekerli şeyler istiyor :) mesela bir yaa pastayı oturup yiyebilirim .ama yemiyorum tabiki bie dilimle idare ediyorum
deme deme pasta deme adami taa edirnelere gonderttirme banaaaa vallah nolcaz bole bilmiyrm son aylar daha cok kilo aliniyo bide bizim daha 4 aydan fazla var hersyin hayirlisi :)))

Al benden de o kadar :) sürekli yeme isteği sürekli...onceden canım hep ekşi acı çekerdi şimdi şekerli şeyler istiyor :) mesela bir yaa pastayı oturup yiyebilirim .ama yemiyorum tabiki bie dilimle idare ediyorum
Aynen canim ya ilk 3 ay tatlidan midem bulaniyordu sadece eksi yi yebiliyordum az önce esimi aradım baklava getir bana diye bebegimin cinsiyeti de belli değil ama

Hanimlar bugün hastaneden aradılar
4 ağustosta detaylı vardı tadilat dolayısıyla ertelendi 21 ağustosta olucak ama ben 25 haftalık olucam
Daha önce bu haftalarda yaptıran oldumu ve cok kizginim
Bu randevuyu haziranda almıştım ve Ü .hast olması benim için daha önemliydi
Napsam bilemiyorum geç olurmu acaba aranızda kontrole gidicek olan varsa dktra. Sorabilirmi

Kızlar bısehlerle oyalandgmda ıkı uc saat yemk gelmıyo aklıma sızede tavsıye olsun

Ben 23 un sonu a kadr bakılıyo dıye blıyorm ama

Canım benimde randevular dolu olduğundan bayramdan sonraya kaldı 6 Eylül 23 haftayı doldurmuş olacağım bilmiyorum bende ne olacak

Kızlar sızden kız ve erkk ısımlerı onerı ıstıyorm anlamlarıyla brlkte lutfennn fıkır ıstıyorum

deme deme pasta deme adami taa edirnelere gonderttirme banaaaa vallah nolcaz bole bilmiyrm son aylar daha cok kilo aliniyo bide bizim daha 4 aydan fazla var hersyin hayirlisi :)))
Aynen son aylarda kilo alınıyormuş...az yemeye çalışalım biz kendimizi tutalım.cunku son ay 3 4 kilo alan arkadaşım var benim

ben ilk uc ay da aldim o kiloyu cok korkuyrm cok kilo alarak bitircem hamileligimi diye
Canımmm bende aldım.77 ile hamile kaldım şimdi 80 olmuşum valla ...ben evlenince çok aldım.ah ah evlenirken 67 kiloydum hamile kalana kadar 10 kilo almışım .hep eşim yüzünden ya.yok şunu yap yiyelim yok bunu yap yiyelim.gecenin 12 sinde poğaça yapardım(((( hayatında böyle kiloya çıkmamıştım.en fazla 65 olmuştum evlenirken 2 kilo aldim diye nasıl üzülmüştüm nerden nereye

Kizlar bisy danisacam doktor bana omega3 vermis.şişede cam gibi kapsulleri var.onu oyle yutuyoruz degilmi.kullanan var mi aranizda

evlendgmde bende senin gibiydim 65 kilo ile evlendim hamile kaldgmda 78 dm.millet calisirken kilo verir ben calisirken cok kilo aldim.zaten hamile kalinca birakmak zorunda kaldim.dogumdan sonra sıkı bi rejime giricem hayirlisiyla tabi emziren annelere gore bi diyet listesi bulabilrsem:)))

Selam kizlarr uzun bir aradan sonra topigin takipçisi çoğalmis ama eski dert ortaklar ortada yok inşallah herkes iyidir neyse kızlar bişey danisicam bilgi verirseniz çok sevinirim detaylı ultrason çektiren var mı avcilardayim ama 500 den aşağı fiyat bulamadım devletin randevularida dolu ne yapıcam bilmiyorum daha ucuza onerebileceginiz bi yer varmı avrupa yakasında ?

Valla hediye almayı ve vermeyi çok severim ama bende senin gibi bebişime hediye geldiğinde havalara uçuyorum

Merhaba kizlar nasılsını..bugn bizim doktr kontrolumz vardi cok sukur iyi oglusum cok harekwtli idi fotosunu alamadik
71 kilo ile hamile kakdim 74.4 olmusm
Ayrintjli ultrason yapmiycm kizlar dojtrum para tuzagi oldugubu soledi kendi kullandigi cihaz cok iyi, kotu bisey gorurse o zaman yönlendiriyrz dedl.. allh a emanet bebislerimz hayırlısı ile kavusalim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…