2017 Aralık Anneleri

Hangi hastane ve doktora gidiyorsun canım

Selam kizlar uzun zamandir takip ediyorum. Bugun artik dayanamadim katildim. En son 2015 haziran anneleri grubundaydim guzel arkadaslklar edindim. Bir kizim var 27 aylik. Simdi nasipse oglum olacak 15 haftalikken kesin dedi doktor bakalim henuz daha gitmedim doktora . konuyu acan arkadas beni de ekleyebilir misin tabloya. Son adet 21 mart.

Merhaba hanımlar.
Ben de Ocak annelerinde idim. Aslında ocak aralık ikisine çok yakın. Ama ileriki zamanlar ne gösterir bilemem... sat 27 mart hangi konuya girsem daha 14 haftalikken cinsiyet hakkında kesin konuşmalar okuyorum. Ama ben gittiğimde erken dedi 16 haftalık olmasına rağmen. .. :/
20 haftalık olmasını bekliyorum.
Ayrıntılı ultrasyon yapılacak...
Ayrıca 20 haftalık ken tetanus aşısı yapilacak mis bana .
Suan bi şehir değiştirme durumum gündemde.
Burdaki dev. Hst. Gidiyordum.
Ve doktorumdan memnundum.
Yani yaklaşımı fln. ..
Sadece cinsiyet konusunda beni merakta bıraktığı için uyuz oldum o kadar.
Demir ilacını ac karinla sabahları aliyorum da.
Vitamin alimini bırakalı epey oldu.
Bir gün unutkanligima denk geldi.
Sonrada almayı bıraktım.
Sorun olur mu korkuyorum ama aç karinla içmem gerek.
Genelde unutuyorum ve hep aç kalıyorum.
Bu yüzden alamıyorum. .

Canim bana doktorum balik yiyemiyorum diye 2 aylikken vermişti bana omega3 u yemekten sonra günde bir kez içiyordum ama ben fazla icemedim istiğfar ettiriyordu bana ben bırakmak zorunda kalmistim
Canim peki şeffaf cam gibimiy di kapsulleri.ve kapsulleri oyle yutuyoruz degil mi.

ben kullaniurm bir gun arayla.1000 mg oldugu icin.bende ikinci kullandigmda kustum ama omega3 ten mi tansiyon dusuklugunden mi anlayamadim.ama vi daha olmadi
Canim foto atacam ordaki gibi mi.o kapsulu oyle yutuyor

Eklentiler

• IMG_20170728_212424.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 59
Valla ikisinide yiyorum.gerci balik mevsimi olmadigi icin pek yiyemiyomda.ceviz hergun yiyom.ilac bayada pahaliydi.bu ay bitirimde artik almiyim ozaman

Evet ilaç paahali canim devlet desteklemiyor sen yine de BI kendi doktoruna sor yanlış bilgilendirmek istemem

ya kizlar ben sol kasigim cekiyo boyle ayagimla birlikte ağrıyo.bugun bebegide pek hissetmedm cok stres oldum habire aklim orda.cikolata falan yedim sola yattim hic ses yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…