ya kizlar ben sol kasigim cekiyo boyle ayagimla birlikte ağrıyo.bugun bebegide pek hissetmedm cok stres oldum habire aklim orda.cikolata falan yedim sola yattim hic ses yok
Bence telaş yapma canim sen yine hareketlerini hissediyormussun ben daha hiç hareketini hissetmedim ayrıca bebek bu haftalarda sürekli hareket etmezmis
Bence telaş yapma canim sen yine hareketlerini hissediyormussun ben daha hiç hareketini hissetmedim ayrıca bebek bu haftalarda sürekli hareket etmezmis
bi hareket edip bi etmemsi dahada kotu iki uc gundr arka arkaya hissediydm bugun nerdeyse yok gibi.bi sabah ole basinc gibi hissettm odur diye dusundm ama bilmiyrm.insallah iyidr bu gece uyumak yok yine bana.
bi hareket edip bi etmemsi dahada kotu iki uc gundr arka arkaya hissediydm bugun nerdeyse yok gibi.bi sabah ole basinc gibi hissettm odur diye dusundm ama bilmiyrm.insallah iyidr bu gece uyumak yok yine bana.
Arkadaşlar sağlık ocağı bugün aradı tetonoz aşısı olmam gerektiğini söyledi
Kendi doktoruma sordum ben önermiyorum dedi.
Sizler bu asiyi yaptırdınız mi ? ?
Hareketleri onceye göre daha az benim de.Bi de cilt problemiyle ugrasıyrm.Kollarım ,bacaklarımda kasıntılı kizarıklar oluyr.Doktra gitmistim.Gunes yanıgı diye bi kac krem verdi ama ise yaramadı.Bu gidisle tekrar gidicem.Ins.miniklerimiz iyidir
Hareketleri onceye göre daha az benim de.Bi de cilt problemiyle ugrasıyrm.Kollarım ,bacaklarımda kasıntılı kizarıklar oluyr.Doktra gitmistim.Gunes yanıgı diye bi kac krem verdi ama ise yaramadı.Bu gidisle tekrar gidicem.Ins.miniklerimiz iyidir
benim 2 haftadr bir gun kipirdiyosa bi gun kipirdamiyodu.ama son iki uc gundr arka araaliksz kipirdiyodu bugun hic olmadi desem yeridr.sabah oldu gibi geldi ama emin değilim.korku bastı beni.ptesi ayrintili ultrason var insallah iyidr rabbime emanet ama evde gozlerim doludolu geziyrm
Arkadaşlar sağlık ocağı bugün aradı tetonoz aşısı olmam gerektiğini söyledi
Kendi doktoruma sordum ben önermiyorum dedi.
Sizler bu asiyi yaptırdınız mi ? ?
Canim bana doktorum balik yiyemiyorum diye 2 aylikken vermişti bana omega3 u yemekten sonra günde bir kez içiyordum ama ben fazla icemedim istiğfar ettiriyordu bana ben bırakmak zorunda kalmistim
Selam kizlar uzun zamandir takip ediyorum. Bugun artik dayanamadim katildim. En son 2015 haziran anneleri grubundaydim guzel arkadaslklar edindim. Bir kizim var 27 aylik. Simdi nasipse oglum olacak 15 haftalikken kesin dedi doktor bakalim henuz daha gitmedim doktora . konuyu acan arkadas beni de ekleyebilir misin tabloya. Son adet 21 mart.
Selam kizlarr uzun bir aradan sonra topigin takipçisi çoğalmis ama eski dert ortaklar ortada yok inşallah herkes iyidir neyse kızlar bişey danisicam bilgi verirseniz çok sevinirim detaylı ultrason çektiren var mı avcilardayim ama 500 den aşağı fiyat bulamadım devletin randevularida dolu ne yapıcam bilmiyorum daha ucuza onerebileceginiz bi yer varmı avrupa yakasında ?
Slm canım ben bakırköyde 300 e buldum daha doğrusu temmuz ayı için kampanya varmış ama ben pazarlık yapıp simdiden randevu aldım ve aynı fiyattan 7ağustosta randevum
Biliyoruz güzelim ama tlfndan yazdığım için bazı kelimeler öyle çıkıyor farkında olmuyabiliyoruz yani bana guzelim Turkcemi ogretmene gerek yok kalbini kirmak istemem
günaydın kizceler.ben ayrintili usg icin ozelden randevu aldimda 180 tl dedi ama sgk lilara mi sgksi olmayanlara mi diye sormadim salak gibi simdi aklima geldi.bugunde ctesi kapaldr dimi acaba farkediyomu benm sgkm yok suan
Kızlar babynest 90 TL kargo bedava ablam yapıyor istenilen renk ve kumaşta bende kullanıyorum mart annesi olarak :). Sağlıkla kavuşun bebeklerinizeEki Görüntüle 2027307
Kızlar babynest 90 TL kargo bedava ablam yapıyor istenilen renk ve kumaşta bende kullanıyorum mart annesi olarak :). Sağlıkla kavuşun bebeklerinizeEki Görüntüle 2027307