2017 Aralık Anneleri

rengi cok hos cok şık.ama kisa sureli kullanim icin mevlutlerde falan hoş durur
Benim bebeğim 4 aylık hala kullanıyorum öğlen uykusuna odada filan içine koyuyorum salladıktan sonra gri yıldızlı olan. Mavi olan biraz daha dediğin gibi mevlütlük misafirlik

Kızlar dün çok kötü bir şey oldu. Sabak yatakta uykumdan burun kanamasıyla uyandım. Ama resmen fışkırıyordu. Acile gittik. 1 saatte ancak durdu. Hamilelikte damarlar genişlediği için damar çatlaması dedi ve krem verdi. Kadın doğumcumda kremleri onayladı ve 3 lt su içmemi önerdi.

yaw ozelde ayrintili yaptiran randevu alan yok mu ultrason ücretine muaynede dahil dimi cevap verin banaaaaaa

Canim dün bebeğinin hareketini hissedemiyordun şimdi nasılsın hissedebiliyor misun bugün benimde sag kasigimda batma gibi bir agri oluyo sag bacagima vuruyor
ayy sorma gece saat ikiye kadr bekledim onu.en sonda sarstm bi baya karnimi sonra vurdu elime ben bastrdm o vurdu.sabah kalktgmdada gunaydin dedi rahatladim:)) dun benm ole sol kasigim cok agirdi benm bebi solda duruyo ondan diye dusundm.seninde belki oledr.kasik agrilari hic bitmiuo ki

500 mu ben 250 ye birçok yer buldum daha uygun yer arıyorum hatta bı tane 160 TL ye vardı erkek Dr diye istemedim

yaw ozelde ayrintili yaptiran randevu alan yok mu ultrason ücretine muaynede dahil dimi cevap verin banaaaaaa

Ben de fiyat araştırması yapıyorum . Dr um 22-24 arası dedi 2 hafta sonra gidecem İstanbul da fiyatlar ortalama 300 direkt Randevu alıp detayliya giriyor mussun. Öyle dediler bana

Ben de fiyat araştırması yapıyorum . Dr um 22-24 arası dedi 2 hafta sonra gidecem İstanbul da fiyatlar ortalama 300 direkt Randevu alıp detayliya giriyor mussun. Öyle dediler bana
muaynr ucreti dahil degldr diye biliyrm.rndevuyu veren kuz farkli veznedeki cocuk farklo ki ustu telde artk gidince ogrenicz

muaynr ucreti dahil degldr diye biliyrm.rndevuyu veren kuz farkli veznedeki cocuk farklo ki ustu telde artk gidince ogrenicz
Cok sevindim canim bebeğinin iyi olduğuna benim bebisim sag tarafta yani doktor ultrasyonda hep sag taraftan bakti onun icinse iyi de senin ilk hamileligin mi

Cok sevindim canim bebeğinin iyi olduğuna benim bebisim sag tarafta yani doktor ultrasyonda hep sag taraftan bakti onun icinse iyi de senin ilk hamileligin mi
sag kasik agirmasi rahim buyumesindende olurms ama sagda duruyosa ondanda olur.aynen ilk beybim daha once dusuklerim oldu o yuzden bu korkularm.allah bunu kucagima almayi nasip eder insallah

Hastanenin biri muayene ücretinden de bahsetti. En iyisi görüntüleme merkezi. Bakırköy de 300 TL ye buldum hem de bayan Dr . İns. 22. Haftamda oraya gidecem.

Aklımda kalan bazı hastaneler için 2. Düzey ultrason fiyatlari

Dora : 300
Nisa:400 yada 450 idi
Güney hastanesi telde fiyat vermedi
Esencan Hastanesi telefon Lara bakmıyor
Alibey hospital 250tl +45 TL muayene
Bakırköy çamlık hastanesinde detaylı ultrason yok
Safa hastanesi: 250
Genelde diğer aradığım hastane ler hep 300-350 arası fiyat verdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…