2017 Aralık Anneleri

sag kasik agirmasi rahim buyumesindende olurms ama sagda duruyosa ondanda olur.aynen ilk beybim daha once dusuklerim oldu o yuzden bu korkularm.allah bunu kucagima almayi nasip eder insallah
Inşallah kucağına sağlıklı sihatli şekilden kucağına alırsın canim benim de düşük tehditim vardı ilk 3 ay sadece yattım lavabo dışında ayağa kalkmiyordum şimdi de onun için çok korkuyorum bebegimin hareketlerini hiç hissetmediğim için ilk gebeligim benim geç hissetmem normal herhalde

yaw ozelde ayrintili yaptiran randevu alan yok mu ultrason ücretine muaynede dahil dimi cevap verin banaaaaaa
Valla benim gittigim hastanede dahil degil canim.randevuyu veren kiz ozellikle uyardi ultrason ayri muayene ayri diye.yani ben doktorumun oldugu hastanede giricem ayrintiliya.ama baska bi doktor bakicak.o baktiktan sonrada kendi doktoruma gidicem

ben edirnede yasiyorm canim maalesef burda bi trakya uni.de bakiyolar oda riskli gebeliklere bide ozellerde.gidince ogrencem artk cok pahaliysa yaptirmam napalim

bende bunda ilk uc ay yattim yeni yeni ayaklaniyrm.hala egilip kalkmak temizlk yapmak yasak.annem kaliyo benle.ben cok dinledim kendimi ondan kimisi amca 24.jaftada hissediyms hoc korkma.belki o kipirdiyo ama sen bagirsak saniyosndr.balon patliyoms gibi oluyo seyirme gibi ayirt ediliyo bi sure sonr

Valla benim gittigim hastanede dahil degil canim.randevuyu veren kiz ozellikle uyardi ultrason ayri muayene ayri diye.yani ben doktorumun oldugu hastanede giricem ayrintiliya.ama baska bi doktor bakicak.o baktiktan sonrada kendi doktoruma gidicem
kiz bana ole dedi iste muayne arti usg.bende nasil oluyo oyle dedim ben sizi vezneye baglayayim dedi veznedeki cocujta.ikiside ayni sey sadece 180 tl aliyrz dedi.eger ikisini birden oduyceksm 330 tl oduycem onu da vermem buyuk ihtimalle yaptirmam daha iyi

Dediğin gibi balon patlamasi gibi oluyor arada ama ben bağırsak hareketidir diyorum bende yeni yeni A yaklandim canim kaynanam larda kaldin 15 gün oldu evime geldim yavaş yavaş yemegimi yapmaya bulasigimi yıkamaya çalışıyorum temizlik işlerini esim yapıyor ben yapmıyorum eg ilrken de dizimi kiriyorum ani hareketlerden kaciniyorum işte bebeğim allaha emanet insallah iyidir

aynen bende oyle makineyi bile bosaltrken esim yardim ediuo annem yoksa.bak demekki baslams pitptlitlara zaten ilk oyle oluyoms tekmeler icin daha iki uc haftamiz var.allaha emanetler hepsi dua etmekten baska caremz yok

aynen bende oyle makineyi bile bosaltrken esim yardim ediuo annem yoksa.bak demekki baslams pitptlitlara zaten ilk oyle oluyoms tekmeler icin daha iki uc haftamiz var.allaha emanetler hepsi dua etmekten baska caremz yok
Aynen canim yüce rabbim bebeklerimizi bize bağışlar insallah aralık ayı gelseydi sagsalim alsaydık k ucagimiza sanki zaman hiç geçmiyor gibi daha cinsiyetini bile göstermedi bebegim

bi hareket edip bi etmemsi dahada kotu iki uc gundr arka arkaya hissediydm bugun nerdeyse yok gibi.bi sabah ole basinc gibi hissettm odur diye dusundm ama bilmiyrm.insallah iyidr bu gece uyumak yok yine bana.

canım sen stres yaptıkca bebeğine yansır yorulduysan hissetmeye bilirsin uzun uzun dinlen mutlaka duyacaksındır.

yaw ozelde ayrintili yaptiran randevu alan yok mu ultrason ücretine muaynede dahil dimi cevap verin banaaaaaa

canım ben özelde yaptırdım bursa da 250 tl kendı doktorumda aynı hastanedeydı oda tekrar ultrasonla bakmadı sadece radyologun yazdıgı raporu ınceledı uzrette almadı

canım ben özelde yaptırdım bursa da 250 tl kendı doktorumda aynı hastanedeydı oda tekrar ultrasonla bakmadı sadece radyologun yazdıgı raporu ınceledı uzrette almadı
yani olmasi gerekende o zaten ama teldeki kiz arti muaynede deyince kafam karisti.cok sacma zaten ben muayne olmuycm direk ultrasona giricem ustlek disardan gelen hastaym.muayne olcagm benm dr m degil rutin randevu gunumun icinde degil.ptesi gidince gorcz bakalm.

aynen canım para tuzağı sen detaylıya gir benım özel doktorum var de çık ordaki doktora muayene olmak zorunda değilsinki

dedgn gibi oldu zaten canim.iki saat yatakta uzandim uyuyamdm kafaya takmaktan anca kipirdadi.aslinda cok yorulmuyrm ama bilemedim
rabbim korusun canım benımkıde kıpır kıpır ultrasonda hareketli hiç durmuyor o yuzden çok net hissediyorum.
ben cok sakınım ama babaya çekicek bizim kuzu galıba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…