Inşallah kucağına sağlıklı sihatli şekilden kucağına alırsın canim benim de düşük tehditim vardı ilk 3 ay sadece yattım lavabo dışında ayağa kalkmiyordum şimdi de onun için çok korkuyorum bebegimin hareketlerini hiç hissetmediğim için ilk gebeligim benim geç hissetmem normal herhaldesag kasik agirmasi rahim buyumesindende olurms ama sagda duruyosa ondanda olur.aynen ilk beybim daha once dusuklerim oldu o yuzden bu korkularm.allah bunu kucagima almayi nasip eder insallah
Bende mevlut icin dusunuyorum canim.ne gorsem alasim var:)rengi cok hos cok şık.ama kisa sureli kullanim icin mevlutlerde falan hoş durur
Tamam canim tesekkur ederim.bi cinsiyeti netlestireyim tekrar iletisime gecerim senle.100 TL kargo yine ücretsiz cnm :)
Valla benim gittigim hastanede dahil degil canim.randevuyu veren kiz ozellikle uyardi ultrason ayri muayene ayri diye.yani ben doktorumun oldugu hastanede giricem ayrintiliya.ama baska bi doktor bakicak.o baktiktan sonrada kendi doktoruma gidicemyaw ozelde ayrintili yaptiran randevu alan yok mu ultrason ücretine muaynede dahil dimi cevap verin banaaaaaa
Çok güzelsiniz cnm.bu arada feracene bayıldım.çok hoş duruyorKızlar buda benim minik prensesim :))
ben edirnede yasiyorm canim maalesef burda bi trakya uni.de bakiyolar oda riskli gebeliklere bide ozellerde.gidince ogrencem artk cok pahaliysa yaptirmam napalimHastanenin biri muayene ücretinden de bahsetti. En iyisi görüntüleme merkezi. Bakırköy de 300 TL ye buldum hem de bayan Dr . İns. 22. Haftamda oraya gidecem.
Aklımda kalan bazı hastaneler için 2. Düzey ultrason fiyatlari
Dora : 300
Nisa:400 yada 450 idi
Güney hastanesi telde fiyat vermedi
Esencan Hastanesi telefon Lara bakmıyor
Alibey hospital 250tl +45 TL muayene
Bakırköy çamlık hastanesinde detaylı ultrason yok
Safa hastanesi: 250
Genelde diğer aradığım hastane ler hep 300-350 arası fiyat verdi
bende bunda ilk uc ay yattim yeni yeni ayaklaniyrm.hala egilip kalkmak temizlk yapmak yasak.annem kaliyo benle.ben cok dinledim kendimi ondan kimisi amca 24.jaftada hissediyms hoc korkma.belki o kipirdiyo ama sen bagirsak saniyosndr.balon patliyoms gibi oluyo seyirme gibi ayirt ediliyo bi sure sonrInşallah kucağına sağlıklı sihatli şekilden kucağına alırsın canim benim de düşük tehditim vardı ilk 3 ay sadece yattım lavabo dışında ayağa kalkmiyordum şimdi de onun için çok korkuyorum bebegimin hareketlerini hiç hissetmediğim için ilk gebeligim benim geç hissetmem normal herhalde
kiz bana ole dedi iste muayne arti usg.bende nasil oluyo oyle dedim ben sizi vezneye baglayayim dedi veznedeki cocujta.ikiside ayni sey sadece 180 tl aliyrz dedi.eger ikisini birden oduyceksm 330 tl oduycem onu da vermem buyuk ihtimalle yaptirmam daha iyiValla benim gittigim hastanede dahil degil canim.randevuyu veren kiz ozellikle uyardi ultrason ayri muayene ayri diye.yani ben doktorumun oldugu hastanede giricem ayrintiliya.ama baska bi doktor bakicak.o baktiktan sonrada kendi doktoruma gidicem
Dediğin gibi balon patlamasi gibi oluyor arada ama ben bağırsak hareketidir diyorum bende yeni yeni A yaklandim canim kaynanam larda kaldin 15 gün oldu evime geldim yavaş yavaş yemegimi yapmaya bulasigimi yıkamaya çalışıyorum temizlik işlerini esim yapıyor ben yapmıyorum eg ilrken de dizimi kiriyorum ani hareketlerden kaciniyorum işte bebeğim allaha emanet insallah iyidirbende bunda ilk uc ay yattim yeni yeni ayaklaniyrm.hala egilip kalkmak temizlk yapmak yasak.annem kaliyo benle.ben cok dinledim kendimi ondan kimisi amca 24.jaftada hissediyms hoc korkma.belki o kipirdiyo ama sen bagirsak saniyosndr.balon patliyoms gibi oluyo seyirme gibi ayirt ediliyo bi sure sonr
aynen bende oyle makineyi bile bosaltrken esim yardim ediuo annem yoksa.bak demekki baslams pitptlitlara zaten ilk oyle oluyoms tekmeler icin daha iki uc haftamiz var.allaha emanetler hepsi dua etmekten baska caremz yokDediğin gibi balon patlamasi gibi oluyor arada ama ben bağırsak hareketidir diyorum bende yeni yeni A yaklandim canim kaynanam larda kaldin 15 gün oldu evime geldim yavaş yavaş yemegimi yapmaya bulasigimi yıkamaya çalışıyorum temizlik işlerini esim yapıyor ben yapmıyorum eg ilrken de dizimi kiriyorum ani hareketlerden kaciniyorum işte bebeğim allaha emanet insallah iyidir
Aynen canim yüce rabbim bebeklerimizi bize bağışlar insallah aralık ayı gelseydi sagsalim alsaydık k ucagimiza sanki zaman hiç geçmiyor gibi daha cinsiyetini bile göstermedi bebegimaynen bende oyle makineyi bile bosaltrken esim yardim ediuo annem yoksa.bak demekki baslams pitptlitlara zaten ilk oyle oluyoms tekmeler icin daha iki uc haftamiz var.allaha emanetler hepsi dua etmekten baska caremz yok
ayrintiliya gireceksen ozaman keisn gosterir.kaldi 4 ayimiz hayirlsiyla oda gecicek insallahAynen canim yüce rabbim bebeklerimizi bize bağışlar insallah aralık ayı gelseydi sagsalim alsaydık k ucagimiza sanki zaman hiç geçmiyor gibi daha cinsiyetini bile göstermedi bebegim
Kızlar fetalekokardiyografi yaptıracakmısınız ?
bi hareket edip bi etmemsi dahada kotu iki uc gundr arka arkaya hissediydm bugun nerdeyse yok gibi.bi sabah ole basinc gibi hissettm odur diye dusundm ama bilmiyrm.insallah iyidr bu gece uyumak yok yine bana.
yaw ozelde ayrintili yaptiran randevu alan yok mu ultrason ücretine muaynede dahil dimi cevap verin banaaaaaa
yani olmasi gerekende o zaten ama teldeki kiz arti muaynede deyince kafam karisti.cok sacma zaten ben muayne olmuycm direk ultrasona giricem ustlek disardan gelen hastaym.muayne olcagm benm dr m degil rutin randevu gunumun icinde degil.ptesi gidince gorcz bakalm.canım ben özelde yaptırdım bursa da 250 tl kendı doktorumda aynı hastanedeydı oda tekrar ultrasonla bakmadı sadece radyologun yazdıgı raporu ınceledı uzrette almadı
dedgn gibi oldu zaten canim.iki saat yatakta uzandim uyuyamdm kafaya takmaktan anca kipirdadi.aslinda cok yorulmuyrm ama bilemedimcanım sen stres yaptıkca bebeğine yansır yorulduysan hissetmeye bilirsin uzun uzun dinlen mutlaka duyacaksındır.
yani olmasi gerekende o zaten ama teldeki kiz arti muaynede deyince kafam karisti.cok sacma zaten ben muayne olmuycm direk ultrasona giricem ustlek disardan gelen hastaym.muayne olcagm benm dr m degil rutin randevu gunumun icinde degil.ptesi gidince gorcz bakalm.
Ayyyy Teşekkür ederim canım benimÇok güzelsiniz cnm.bu arada feracene bayıldım.çok hoş duruyor
rabbim korusun canım benımkıde kıpır kıpır ultrasonda hareketli hiç durmuyor o yuzden çok net hissediyorum.dedgn gibi oldu zaten canim.iki saat yatakta uzandim uyuyamdm kafaya takmaktan anca kipirdadi.aslinda cok yorulmuyrm ama bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?