Inşallah 4 ayda çok hızlı geçer canim evet ayrıntılı ultrasyona girecem allahın izniyle bisy çıkmaz insallah canimayrintiliya gireceksen ozaman keisn gosterir.kaldi 4 ayimiz hayirlsiyla oda gecicek insallah
aynen ole yapicam artk illede muamma ucreti derse yaptirmycm bi sorun cikmadi cok sukur suana kadr muaynelerde testlerdeaynen canım para tuzağı sen detaylıya gir benım özel doktorum var de çık ordaki doktora muayene olmak zorunda değilsinki
bizimki usg de de sakin uyumayi cok seviyo herhalde anlamadim ki.bi gun konusurken bile vuruyo beklemiyo yataym uzanaym.bi gunde ne istersen ye yap genede bana misin demiyo.cok şükür sagligi yerinde ama jnsan merak ediyo iste tek iletisim aracimiz orabbim korusun canım benımkıde kıpır kıpır ultrasonda hareketli hiç durmuyor o yuzden çok net hissediyorum.
ben cok sakınım ama babaya çekicek bizim kuzu galıba
insallah canim cikmaz icini ferah tutInşallah 4 ayda çok hızlı geçer canim evet ayrıntılı ultrasyona girecem allahın izniyle bisy çıkmaz insallah canim
Inşallah caniminsallah canim cikmaz icini ferah tut
Canim benim doktor 120 lira usgde 160 liraymis.doktora muayene olmak istemiyosaniz 160 lira verceksiniz dedi.ama benim o gun zaten kontrol zamanim oyuzden 280 vercem.seninkide oyledir buyuk ihtimalkiz bana ole dedi iste muayne arti usg.bende nasil oluyo oyle dedim ben sizi vezneye baglayayim dedi veznedeki cocujta.ikiside ayni sey sadece 180 tl aliyrz dedi.eger ikisini birden oduyceksm 330 tl oduycem onu da vermem buyuk ihtimalle yaptirmam daha iyi
Canim bursamisin.bende bursaliyim.nerdr yaptirdin detaylicanım ben özelde yaptırdım bursa da 250 tl kendı doktorumda aynı hastanedeydı oda tekrar ultrasonla bakmadı sadece radyologun yazdıgı raporu ınceledı uzrette almadı
evet oyle olablr ben muayne istemiycem direk usg.sunu da atlatalm hayirlisyla baska test mest gerek kalmaz insallahCanim benim doktor 120 lira usgde 160 liraymis.doktora muayene olmak istemiyosaniz 160 lira verceksiniz dedi.ama benim o gun zaten kontrol zamanim oyuzden 280 vercem.seninkide oyledir buyuk ihtimal
Benim Dr um her gebesine istiyor cnm.yapılması gerekiyormuş.allah korusun varsa bi problem önceden önlem alınması için.bende haftaya yaptırıcam canım inşallah temiz çıkar dua edin nolur.
kordonda 3 yerine ıkı damar gözüktü seni neden yönlendirdi acaba fetal ekoya
Bana dr 12+ haftalikken %70Kızlar dün kontrolüm vardı. Doktor cinsiyet tahminini %70-80 doğruluk oranında diye yaptı. Bu şekilde olup sonradan değişen oldu mu?
Ban de yeni Yen'i ayağa kaldım bazen sabah kahvaltı falan hazırlıyorum evin içinde dolaşıyorum öyle yemek felan yapmıyorum sağolsunlar hafta içi kayınvalide hafta sonu da annem geliyor. Ama banım bu aralar elimde ve yüzümde şişmeler olmaya başladı sürekli yatmaktan mı bilemedim biraz dolaşırsam falan geçiyor yattıkça kan dolaşımı az mı oluyor onun için mi şişlikler. Dün de bir komşu geçen hafta çok şişlik olmuştu yüzünde Doğuma yakın gebelerde olur bu kadar şişlik dedi şimdi çok korkuyorum ama en azından şükür hareketlerini hissediyorum fasülyenin de içim biraz rahatlıyorbende bunda ilk uc ay yattim yeni yeni ayaklaniyrm.hala egilip kalkmak temizlk yapmak yasak.annem kaliyo benle.ben cok dinledim kendimi ondan kimisi amca 24.jaftada hissediyms hoc korkma.belki o kipirdiyo ama sen bagirsak saniyosndr.balon patliyoms gibi oluyo seyirme gibi ayirt ediliyo bi sure sonr
bunye yapiyo galiba o sislikleri.benimde oluyo ama tam aksine yuruyunce oluyo dinlenince geciyo.tuzlu soguk suya sok ayaklarndaki sislikler iner.tuzu azalt diyolar bide bol su ic.odem de olablr kimiainde daha erkwn basliyms.herkesin gebeligi bir degil sen çevrene kulak asmaBan de yeni Yen'i ayağa kaldım bazen sabah kahvaltı falan hazırlıyorum evin içinde dolaşıyorum öyle yemek felan yapmıyorum sağolsunlar hafta içi kayınvalide hafta sonu da annem geliyor. Ama banım bu aralar elimde ve yüzümde şişmeler olmaya başladı sürekli yatmaktan mı bilemedim biraz dolaşırsam falan geçiyor yattıkça kan dolaşımı az mı oluyor onun için mi şişlikler. Dün de bir komşu geçen hafta çok şişlik olmuştu yüzünde Doğuma yakın gebelerde olur bu kadar şişlik dedi şimdi çok korkuyorum ama en azından şükür hareketlerini hissediyorum fasülyenin de içim biraz rahatlıyor
benim ayak bileklerimde şişlik oluyor doktor sıvı alımını kontrol etmemi söyledi.el ve yüzünüzde şişme varmış doktorunuza sorun bence önlemini alırsınızBan de yeni Yen'i ayağa kaldım bazen sabah kahvaltı falan hazırlıyorum evin içinde dolaşıyorum öyle yemek felan yapmıyorum sağolsunlar hafta içi kayınvalide hafta sonu da annem geliyor. Ama banım bu aralar elimde ve yüzümde şişmeler olmaya başladı sürekli yatmaktan mı bilemedim biraz dolaşırsam falan geçiyor yattıkça kan dolaşımı az mı oluyor onun için mi şişlikler. Dün de bir komşu geçen hafta çok şişlik olmuştu yüzünde Doğuma yakın gebelerde olur bu kadar şişlik dedi şimdi çok korkuyorum ama en azından şükür hareketlerini hissediyorum fasülyenin de içim biraz rahatlıyor
Günde 3 litre kadar su içiyorum bazen geçiyor. Zaten biraz az içersem kendimi halsiz hissediyorum Salı günü kontrol var bakalım ne diyecek doktorumuz hayırlısıbenim ayak bileklerimde şişlik oluyor doktor sıvı alımını kontrol etmemi söyledi.el ve yüzünüzde şişme varmış doktorunuza sorun bence önlemini alırsınız
ben o isi çözdüm.muayne olmak istersen muayne ucteti oduymssn.hayir ben sadece ayrintili usg icin geldim dersen sadece usg ücreti.sonucunda kendi drmz yapmiyo usg yi o yuzden gittigmzde ben muayne olmuycam diye altini cizmek lazim.mantikli dusunursek boyle.tabi yarin ogrenicz herseyi herkese haber veririm.Bende ayrıntılı ultrason için balıkesir ünv. Mine hanımdan randevu aldım
Ücretli muayenesi 120tl galiba
Ayrıntılı ultrason için de ayrı mı ücret alınıyor anlamadım yukarıdaki konuşmalardan kızlar
9 ağustosta benim randevum
Aslında izmire gitmemi önerdi doktorum ama araba yol fena mide bulantısı yapıyor o yüzden tercihim balıkesir oldu
Bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?