Bana dr 12+ haftalikken %70
13+ haftalikken %80 aynı tahminini soyledi halada ayni devam ediyo.
Degismez dr lar kolay kolay tahminde bulunmazlar emin olmadan.
Benimde 2.5 yasında kızım var ama maşallah 11 de ben dürtersem kalkıyor.öğünlerş şaşmasın diyorum ama geç kalkınca maalesef.tuvaletini söylüyor mu biz bezi çıkaralı bir ay oldu cisim geldi deniyor oturtursak lazımlığına yapıyor yoksa arada kaçırıyor
Bizim ki alından ölçer mesitaş mıydı markası ama bozuldu gibi geliyor bana.kulaktan ölçerde biraz zor oluyormuş çocuklarda.bi de eski tip kol altından ölçer alıp kullandım hatta bebekken bira yükseldiğini hissedince makattan ölçüyordum en doğru sonucu oradan alıyoruz çünkü
ben acliktan 6 bucukta kalktim:)) yedik sonra yine uyuduk ama uyandik yine aciz.hobimiz gibi oldu.yemezsek mide agrisindan kivraniyorz.naapcami sasirdm ben lo :)))
ben acliktan 6 bucukta kalktim:)) yedik sonra yine uyuduk ama uyandik yine aciz.hobimiz gibi oldu.yemezsek mide agrisindan kivraniyorz.naapcami sasirdm ben lo :)))
orasi oyle ama surekli yemekte iyi degil.ve biz daha yolun yarisindayz.belki bu bi donemdr gecer diyorm ama.benim mide zaten problemli aclugi agri olarak hossediyrm o kotu oluyo
orasi oyle ama surekli yemekte iyi degil.ve biz daha yolun yarisindayz.belki bu bi donemdr gecer diyorm ama.benim mide zaten problemli aclugi agri olarak hossediyrm o kotu oluyo
Mide b ulantilarimiz yeni geçtiği için istahimizin açılması normal canim benim de açlığa tahammülüm yok hamile kalmadan önce de O yleydim ac kalınca midem bulanir ben onun için günde 6 öğün az az yiyorum BI de meyve kuru yemis kuru uzum yiyorum hem ac kAlmıyorum hemde daha sağlıklı oluyo