Mide b ulantilarimiz yeni geçtiği için istahimizin açılması normal canim benim de açlığa tahammülüm yok hamile kalmadan önce de O yleydim ac kalınca midem bulanir ben onun için günde 6 öğün az az yiyorum BI de meyve kuru yemis kuru uzum yiyorum hem ac kAlmıyorum hemde daha sağlıklı oluyo
benim 2 haftadr bir gun kipirdiyosa bi gun kipirdamiyodu.ama son iki uc gundr arka araaliksz kipirdiyodu bugun hic olmadi desem yeridr.sabah oldu gibi geldi ama emin değilim.korku bastı beni.ptesi ayrintili ultrason var insallah iyidr rabbime emanet ama evde gozlerim doludolu geziyrm
Benimde 2.5 yasında kızım var ama maşallah 11 de ben dürtersem kalkıyor.öğünlerş şaşmasın diyorum ama geç kalkınca maalesef.tuvaletini söylüyor mu biz bezi çıkaralı bir ay oldu cisim geldi deniyor oturtursak lazımlığına yapıyor yoksa arada kaçırıyor
Aynen canım bizimde bırakalı bir aya yakın oldu hazır olmasını bekledim zor olmasın diye çok şükür bıraktık püü diyor hemen tuvalete koşuyor ama bqzen oyuna dalıyor altına arada kaçırıyor gecede bağlamıyorum aynı anda bıraktım gündüz ile geceyi şimdilik bi sorun yok bakalım belli olmaz bebek doğunca ne yapacak
Arkadaşlar sağlık ocağı bugün aradı tetonoz aşısı olmam gerektiğini söyledi
Kendi doktoruma sordum ben önermiyorum dedi.
Sizler bu asiyi yaptırdınız mi ? ?