Kızlar günaydın. Dün gece aynadan vücuduma baktım da kalçamda oldukça yoğun çatlamalar başlamış, yağ falan sürsem de çok hızlı kilo aldığım için fayda etmiyor. Doymak bilmiyorum sürekli olarak bir şeyler yemek istiyorum. Çatlakları da görünce dünyam başıma yıkılmış gibi oldum. Eşim üzülme bir tek ben görüyorum bence çok güzelsin dedi sarıldı biraz sağ olsun yüreğime su serpti.
Bir de dün birden karnımda bebeğin tıp tıplarını hissettim. Sonra baktım ki ritmik devam ediyor. Sonra aklıma geldi, anne karnındaki bebekleri de hıçkırık tutarmış. Yavrum hıçkırıyordu galiba. bu kadar ritmik tekmeliyor olamaz. Birkaç dakika devam etti. Kahkahalarla takip ettim minnağımı
Ben 1 aydır kullanıyorum. Doktorum demir ilacıyla beraber doğuma kadara kullanmamı önerdi.
Ben akşamları yemeye başlamadan önce 1 adet içiyorum . Mide bulantısı vb. yan etki yapmadı bende . NBL Algae Oil kullanıyorum .
Arkadaşlar sağlık ocağı bugün aradı tetonoz aşısı olmam gerektiğini söyledi
Kendi doktoruma sordum ben önermiyorum dedi.
Sizler bu asiyi yaptırdınız mi ? ?
cok şükür bi sıkıntımız yok iyiymz hersey.onceden 4 gun gerideydik sikdi 1 gun ilerde o kadr yemelerm ise yaradi:))).305 gr olmusuz.yuz ustu yatiyodu uyuyordu zorla uyandi yuzunu biraz gösterdi.ve kipirdiyoms haddinden fazla ama ben hissetmyrm demekki hepsini.cok tatliydi aşık oldum onaaa
cok şükür bi sıkıntımız yok iyiymz hersey.onceden 4 gun gerideydik sikdi 1 gun ilerde o kadr yemelerm ise yaradi:))).305 gr olmusuz.yuz ustu yatiyodu uyuyordu zorla uyandi yuzunu biraz gösterdi.ve kipirdiyoms haddinden fazla ama ben hissetmyrm demekki hepsini.cok tatliydi aşık oldum onaaa
Çok sevindim canim maşallah sana da bebise de bak çok yiyorum diyordun boşver ye kilolar sonrada verilir yeter ki bebis iyi olsun gözün aydın canim benim
Çok sevindim canim maşallah sana da bebise de bak çok yiyorum diyordun boşver ye kilolar sonrada verilir yeter ki bebis iyi olsun gözün aydın canim benim