Detaylı USG yi nerede yaptirdinizmuayne dagil degil benmkinde canim.oyleyms yani sadece 180 tl usg ucreti verdik
Benim detaylı ultrason 400 TL eğer normal muayene olucaksa ücreti 310 TL .muayne dagil degil benmkinde canim.oyleyms yani sadece 180 tl usg ucreti verdik
Benimki sabah kalkitigimda kendini hissettiriyodu. Sabah uyandiginda elini kasıklarına koy ve yarim saatten fazla dinle. Hissedecegine inanarak bekle.Kizlar ya ben 19. Haftanın içindeyim hala bebegimin hareketlerini hi ssedemiyorum çok korkuyorum bisey olacak diye normal mi hissedememem
Inşallah hissederim canim BI de bugün gogus uclarimda sarimsi bir kabuklanma farkettim parmağıyla kasidigimda kendiliğinden döküldü böyle olması normal miBenimki sabah kalkitigimda kendini hissettiriyodu. Sabah uyandiginda elini kasıklarına koy ve yarim saatten fazla dinle. Hissedecegine inanarak bekle.
Bebekler cok derinde ve kuvvetsizler.
1-2 haftaya her uzandiginda hissedersin korkma.
Yag tabakası olabilir cnm. Gereginden fazla gögus ucuyla ugrasmak iyi dglmis. Normal bi durum vucudumuzun her yeri degisiyoIns
Inşallah hissederim canim BI de bugün gogus uclarimda sarimsi bir kabuklanma farkettim parmağıyla kasidigimda kendiliğinden döküldü böyle olması normal mi
Biliyorum canim ilk defa gogus uclarim kasindi kasidim ilk defa olan boseydi iyi değilmiş rahmi uyariyormus insallah bisey olmazYag tabakası olabilir cnm. Gereginden fazla gögus ucuyla ugrasmak iyi dglmis. Normal bi durum vucudumuzun her yeri degisiyo
amin canim cok şükür atlattik.hepimiz guzel haberler alaim surekli insallahBen okuyana kadar gelmişsin bile canım çok sevindim adına darısı başımıza
19+2 de girdim.dr 3 hafta sonra deyince 3 hafta sonra bugune denk geldi.boyunu soylemedi sonra ben netten baktm uyluk kemiginin olcusuni 7 ole carpinca boy cikiyo.yaklasik 21 cm civarında 3.16 di uyluk kemigi cunku.ordada sadece gramini soyledi dr ben sevincten boyu unuttum :))Canım maşallah ona
Boyu ne kadarmış ufaklığın :)
Bu arada kaç artı kaçta girdin sen detaylıya?
ben edirnede yasiyrm canim ozel hastanede yaptrdm.unide yaptiracaktm ama riskli gebelikleri labul ediyrms sadeceDetaylı USG yi nerede yaptirdiniz
ooo cok pahaliyms ya.dr na gorede degisiyo bence perinatologsa biraz ucret farklı oluyo konusunda uzman oldugu icin sanirim.benimki proftu.ve muayne olmadigi icin 180 muaynede dahil olsaydi 350 olacaktoBenim detaylı ultrason 400 TL eğer normal muayene olucaksa ücreti 310 TL .
Heryerde değişiyor demekki
aaa her yerde farkli demekki beni 20.hafta dolunca çağırdılar.hatta ben bi kez yanlis gitmistm yani randevu tarihini erken vermis ebe 16 haftaliktm.20.haftada geleceksn dedi.9 ağustosa randevulastik.bi hata olmasin onda.anlayamadim kiKızlar bişey sorcam sağlık ocagından bana bugüne tetenoz için gün verdiler 21+1 oldum bugün şuanda ailemin yanında izmirdeyim burdaki sağlık ocagı aşımı yaptı ama senin şuan ikinci aşını olman lazım 17 18 haftalarında yapılıyo çok geç kalmışsın dedi moralim çok bozuldu dönünce sağlık ocagında kıyameti koparabilirim benimle aynı haftalarda ilk aşısını olan varmı
kiz beni unuttun mu kuruntular kralicesi ben de deli gibi hissedemiyrm hissedemiyrm diyodum.ama normal iki gundr gayet iyi hissediyrm.bi anda olcak o olmazsada 24.haftaya kadr yolu var.icini ferah tut dua etmekten baska caremiz yok allaha emanetlerKizlar ya ben 19. Haftanın içindeyim hala bebegimin hareketlerini hi ssedemiyorum çok korkuyorum bisey olacak diye normal mi hissedememem
Ben yaptım canım doktorum 7 inci aya kadar serbest dedi banaKizlar aranizda ucak yolculugu yapan oldu mu.ben bilet kesecemde.doktoruma ulaşamiyomda sormak icin.
Valla ne bileyim canım bende anlamadım bunun bi standardı yokmu sağlık bakanlığı her ile ayrı haftamı veriyo çözemedimaaa her yerde farkli demekki beni 20.hafta dolunca çağırdılar.hatta ben bi kez yanlis gitmistm yani randevu tarihini erken vermis ebe 16 haftaliktm.20.haftada geleceksn dedi.9 ağustosa randevulastik.bi hata olmasin onda.anlayamadim ki
sen kendi bagli bulunduğun saglik ocagini ararsan daha iyi olur canim.cunku bi kac yerde de hep 20.haftadan sonra duydum.senin dedgn fi i her yerde farklida olablrValla ne bileyim canım bende anlamadım bunun bi standardı yokmu sağlık bakanlığı her ile ayrı haftamı veriyo çözemedim
Ayy canim valla dogru söylüyorsun ben böyle değildim şimdi ise çok kuruntulu oldum ne bilim canim kimle konussam niye hissedemiyorsun hissetmen lazım diyo öyle olunca tereddüte giriyorum 10 ağustos gelseydi kontrolum var o zaman rahatlayacamkiz beni unuttun mu kuruntular kralicesi ben de deli gibi hissedemiyrm hissedemiyrm diyodum.ama normal iki gundr gayet iyi hissediyrm.bi anda olcak o olmazsada 24.haftaya kadr yolu var.icini ferah tut dua etmekten baska caremiz yok allaha emanetler
az kalmis sikma canini.ona bakarsan daha 17.haftada bebegm kipir kipir diyenler var r biz olelem ozaman meraktan daha yeni yeni duyuyrz.herkesin gebeligi bir degilAyy canim valla dogru söylüyorsun ben böyle değildim şimdi ise çok kuruntulu oldum ne bilim canim kimle konussam niye hissedemiyorsun hissetmen lazım diyo öyle olunca tereddüte giriyorum 10 ağustos gelseydi kontrolum var o zaman rahatlayacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?