2017 Aralık Anneleri

20. Haftanın içindeyim canim iki doz yapılacak herhalde daha önce yaptirmadim sen yaptirdin mi canim yaptirdiysan kaçıncı haftada yaptirdin
Gecen sene haziranda kolum kesildi tek toz yapmistim.simde tek toz yeterli dedi doktor ve hemsire.tetanoz 5 sene icinde iki doz yapmissan koruyor.

Kizlar cildiracam ya bebegimin hareketlerini 20. hafta oldu hala hissetmedim korkuyorum ya

Kizlar cildiracam ya bebegimin hareketlerini 20. hafta oldu hala hissetmedim korkuyorum ya
Ilk bebegin mi.yan uzan sora sirt ustu uzan elini karnina gotur hissedersin elinle birikiyor bir yerde.hareket olarak da kimi gec hissedebiliyor canim korkma.kilon varsa hissetmeyebilirsin.cikolata ye kendini dinle.kendini yorma insallah hissedeceksin.

dumduz uzan ayaklrni çekme yukari enerji verici seyler ye elini karnina koy.bekle pes etme hemen 2 saat yatıp aglayarak beklemislgm var :)) eline dogru sertlik gelicek.kimisi balon yada misir patliyoms gibi kimisi biri itiyms gibi hava basinci gibi hissederms.herkes farkli yani.24.haftaya kadr yolu var.hic korkma usg de saglikliysa tembel bi bebis olcak demekki

Kilom yok canim evet ilk bebeğim çikolata yedim sol yattim ama yine hareket yok artık korkuyorum kontrolum de perşembe gunu

Persembe gunu kontrolum var canim insallah iyidir bebeğim iyi olsun da varsın ben hareketini hissetmeyeyim sağlık ocagondaki ebe 20. Haftaya kadar hisaetmen lazım ddi

Persembe gunu kontrolum var canim insallah iyidir bebeğim iyi olsun da varsın ben hareketini hissetmeyeyim sağlık ocagondaki ebe 20. Haftaya kadar hisaetmen lazım ddi
Saglik ocagina bakma sen.ultrasonda iyiyse sorun yoktur rahat ol.doktorunada sor persembe gunu.kesin uykucudur bebisin.rahat ol.

banada 16.haftamds ebe hissetmedn zaman cikolata ye demisti ama o haftalarda bir gun hissediyorsam iki gun hissetmiyrdm.o yuzden 20.haftadan sonra hisseden cok onlar genel konusuyo biraz

Bende tam hissetmiyorum :) biseyler oluyor ama ne olduğunu anlayamıyorum...kafama takmıyorum. Tecrübeli olanlar hissedermiş.benim ilk olduğu için üzülmüyorum. Bence 25 26 da tam hissederim gibi geliyor

banada 16.haftamds ebe hissetmedn zaman cikolata ye demisti ama o haftalarda bir gun hissediyorsam iki gun hissetmiyrdm.o yuzden 20.haftadan sonra hisseden cok onlar genel konusuyo biraz
Artık ister isstemz tedirgin oluyorum insanın aklına saçma sapan şeyler geliyor

Bende tam hissetmiyorum :) biseyler oluyor ama ne olduğunu anlayamıyorum...kafama takmıyorum. Tecrübeli olanlar hissedermiş.benim ilk olduğu için üzülmüyorum. Bence 25 26 da tam hissederim gibi geliyor
Benim de ilkbebegim gorumcem ben hissettim diyince çok tedirgin oldum ama onun ikinci kızı olcak insallah belki de onun için hissetti benim ilk olduğu için hissetmedim

Saglik ocagina bakma sen.ultrasonda iyiyse sorun yoktur rahat ol.doktorunada sor persembe gunu.kesin uykucudur bebisin.rahat ol.
Inşallah tembel uykucu BI bebektir de onun için hareket etmiyordur canim çok tesekkur ederim ya en azından birileriyle konuşmak beni rahatlatiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…