2017 Aralık Anneleri

her zaman oluyor o bende

Günaydın kızlar, daha ben oğluma hiç bir şey almadım, ilerleyen aylara bırakmak istiyorum. Şu aralar lohusa pijaması lohusa tacı, lohusa terliği alasım geliyor benim. Ya da malzeme alıp süsleyesim var. Siz de bakmaya başladınız mı?

Slm günaydın sevgili anneler sizcede doğrumu bu tahmin

ben almaya basladim bile hatta daha fazla almamak icin kendimi zor tutuyorm:)))

Selam bende 2016 Kasım annesi adayıdım7 Ekim annesi oldum Rabbim cümlemize sağlıkla nasip etsin minnoslarimiz ikiz kızlarım 7 ağustosta 10 aylık olacaklar inşallah Rabbim korusun evlatlarımızı. .. ecmain ...

her zaman oluyor o bende
Iki göğsünde birden mi oluyor tekinde mi oluyor. Benim sadece ucu acıyor kahverengi kısım var ya orası ysni. Dokunamıyorum bile kıyafet temas etse acıyor. Bende 3 4 gündür olan bisey bu daha öncesinde yoktu. Iki göğüste birden olsa tedirgin olmam da tek göğüs olunca endişelenmeye basladim. Senin nasıldı canım

Canim bu 3.bebegim olacak insallah. İki cocugumda erkek ve bu testi denedigimde tuttu. Ama bunada erkek dediler iki doktorda. Bunda tutmuyor. Cin takvimi,rus takvimi,diger testler hep yanildi bu 3.de
Kızın olucak galiba hayırlısı olsun senin için sağlıkla gelsin minnosun

Kizlar sağlık ocağına dün kontrole gittim tetonoz aşısı için bir ay sonraya gün verdi bir ay sonrası geç olmuyor mu kafam karıştı

Ben bi siteden malzeme aldım kendim yapıcam lohusa terliği ve isimli emzik zincirini

tek göğsümde oluyor biri geçiyor diğeri başlıyor. bebe başları büyüyor biz farkında olmadan kafanı takma sadece bol bol nemlendir yağla geçer.

tek göğsümde oluyor biri geçiyor diğeri başlıyor. bebe başları büyüyor biz farkında olmadan kafanı takma sadece bol bol nemlendir yağla geçer.
Sağol canım içimi rahatlattin. Dünden beri vazelin ve bepanthen sürüyorum. Işe yarar umarım

Canim benim ilk hamileligim daha önce tetonoz aşısı olmadim dozum olacak ama
Benimde ilk canim ilk defa vurulucam.iki prosudur varmis ya tek doz vuruyolarmis yada iki tek doz olunca 24 ten sonra vuruyolarmis.bende ebeye ozellikle uyardim ben vurunmadim hic diye olsun 24 ten sonra gel dedi.

Benimde ilk canim ilk defa vurulucam.iki prosudur varmis ya tek doz vuruyolarmis yada ikitek doz olunca 24 ten sonra vuruyolarmis.bende ebeye ozellikle uyardim ben vurunmadim hic diye olsun 24 ten sonra gel dedi.
Ama ilk gebelikte iki doz vurulması lazimmis ilk doz seni 3 ay 2. Doz ise doğumdan sonraya kadar koruyormus bize neden tek doz vuruyorlar

Ama ilk gebelikte iki doz vurulması lazimmis ilk doz seni 3 ay 2. Doz ise doğumdan sonraya kadar koruyormus bize neden tek doz vuruyorlar
Valla ne bilim canim.bana doktorumda hicbisey demediki.saglikocagindakiler sadece 24 sonra dediler.dun doktora gittim keske soraydim

Tetanoz aşısı 20 ila 30 hafta arasında dedi hemşire iki hamilelik de iki doz yapıldı hatta 3. Doz da var doğumdan sonra istenirse o da bende daha gitmedim bu hamileliğimde ama doktora danışın yaptırmadan etki olarak ağrısı zor geçiyor 2-3 gün sürüyor nerdeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…