Kızlar göğüs uçları acıyan varmi. Benim iki gündür sol gogsumun ucu acıyor başka bi terinde ağrı sizi yok sadece ucu aciyor. Tedirgin oldum birden acımaya başlayınca. Sağ göğsümde de acı filan yok
Günaydın kızlar, daha ben oğluma hiç bir şey almadım, ilerleyen aylara bırakmak istiyorum. Şu aralar lohusa pijaması lohusa tacı, lohusa terliği alasım geliyor benim. Ya da malzeme alıp süsleyesim var. Siz de bakmaya başladınız mı?
Günaydın kızlar, daha ben oğluma hiç bir şey almadım, ilerleyen aylara bırakmak istiyorum. Şu aralar lohusa pijaması lohusa tacı, lohusa terliği alasım geliyor benim. Ya da malzeme alıp süsleyesim var. Siz de bakmaya başladınız mı?
Iki göğsünde birden mi oluyor tekinde mi oluyor. Benim sadece ucu acıyor kahverengi kısım var ya orası ysni. Dokunamıyorum bile kıyafet temas etse acıyor. Bende 3 4 gündür olan bisey bu daha öncesinde yoktu. Iki göğüste birden olsa tedirgin olmam da tek göğüs olunca endişelenmeye basladim. Senin nasıldı canım
Canim bu 3.bebegim olacak insallah. İki cocugumda erkek ve bu testi denedigimde tuttu. Ama bunada erkek dediler iki doktorda. Bunda tutmuyor. Cin takvimi,rus takvimi,diger testler hep yanildi bu 3.de
Canim bu 3.bebegim olacak insallah. İki cocugumda erkek ve bu testi denedigimde tuttu. Ama bunada erkek dediler iki doktorda. Bunda tutmuyor. Cin takvimi,rus takvimi,diger testler hep yanildi bu 3.de
Iki göğsünde birden mi oluyor tekinde mi oluyor. Benim sadece ucu acıyor kahverengi kısım var ya orası ysni. Dokunamıyorum bile kıyafet temas etse acıyor. Bende 3 4 gündür olan bisey bu daha öncesinde yoktu. Iki göğüste birden olsa tedirgin olmam da tek göğüs olunca endişelenmeye basladim. Senin nasıldı canım
Benimde ilk canim ilk defa vurulucam.iki prosudur varmis ya tek doz vuruyolarmis yada iki tek doz olunca 24 ten sonra vuruyolarmis.bende ebeye ozellikle uyardim ben vurunmadim hic diye olsun 24 ten sonra gel dedi.
Benimde ilk canim ilk defa vurulucam.iki prosudur varmis ya tek doz vuruyolarmis yada ikitek doz olunca 24 ten sonra vuruyolarmis.bende ebeye ozellikle uyardim ben vurunmadim hic diye olsun 24 ten sonra gel dedi.
Tetanoz aşısı 20 ila 30 hafta arasında dedi hemşire iki hamilelik de iki doz yapıldı hatta 3. Doz da var doğumdan sonra istenirse o da bende daha gitmedim bu hamileliğimde ama doktora danışın yaptırmadan etki olarak ağrısı zor geçiyor 2-3 gün sürüyor nerdeyse