2017 Aralık Anneleri

Kizlaaarr hazırlıklar ne durumda :) sıcaklar iyice bastırınca ara vermek zorunda kaldım...brbrk odamız ve arabamız daha alınmadı onlar için araştırma yapmaktayım...travel sistem almayı düşünüyordum ama kraft in bir modelini görene kadar :) kafam iyice karıştı..eylul ayında halletmeyi planlıyorum eksiklerimi

Ben birkaç zıbından başka bişey almadım henüz hepsini eylülde serinde yaparım diye düşünüyorum bende bebek arabası travel sistem almak istiyorum ama kraft çok pahalı geliyo bana okadar pahalıya lüzum varmı bilemiyorum

Benim sevgi hastanesinde Ali Ozler canım.Doktorunu gördun mu?
Canım tekrar ölçtü doktorum
Birini 3,5mm birini 3,6mm
Her ay takip edicez genişleyip genişlemediğini dedi
Bu bulgu çıkınca harmony testini önermek zorundayız biz dedi
Yaptırmak isterseniz yaptırabilirsiniz dedi
Biz düşünmüyoruz canım bu arada.
İçim biraz daha rahatladı
Bugünkü ölçümler daha az çıktığı için
Sen ayrıntılı ultrasonu kendi doktoruna yaptırmışsındır dimi

cok takiliyosa ondan yaotr biraz pahali bisey ama.yada bir hafta daha bekleyp tekrar ayrintili iste yada me kadar beklemek gerekiyosa.yine ayni sonuc cikarsa ozaman yaptırırsn.
Bugün de kendi doktorum ölçtü
Daha az çıktı canım dünkü ölçümlere göre sınırın altında
Hayırlısıyla birşeyi yok kızımın.
Belki bir doktora daha gidip ölçtürebilirim sağlaması için
Takip altında tutulacağını söyledi doktorum

Cok güzel canım.Gözun aydın.Kendi doktorum yaptı evet.Ultrasondan ultrasona degsyr demekki.Cok takmamak lazım ama iste insan rahat edemiyr.Ben 15 gün sonra gidicem tekrar.Benim doktor hic onemsemedi.6ya kadar normal dedi.

Canım bebegin hareketlerini hissediyosun dimi? Bide Iliski korunmasızmıydı? Bence icini ferah tut iliski sonrasi o tarz akintilar olabilir.

Olablir canim doktorum kasılma olsa söylerdi ben gerilme hissediyorum sanki karnim yirtiliyo gibi
o gerilme elini koydugunda falan oluyosa beybidr.ama o gerilme aninda karin bi yerde toplanir gibi sertlesip belden kasiklara dogru sancida giriyosa kasilma oluyoms canim.bu haftalarda normalmis ama 1 saatte 3 ten fazla oluyosa tehlikeliyms.ebe solemisti bana.benmde ole oluyodu ama elimi koyunca

Canım benim hamilelik uygulamamda bu haftalarda anneden farklı bi isimle anılan bi akıntı gelebileceği yazıyordu.
Başka bi ihtimal de; rengi yeşilimsi ise renkli akıntıdır. O da enfeksiyon riskine ya da az su içmeye bağlı olabilir diye tahmin ediyorum. Ama bebekle hiç alakası yok bence. Yine de doktora sormakta fayda var tabi aklına çok takıldıysa.

Son düzenleme:
Canim benim elimi koyunca olmuyor ayakta olunca yada ayakta biraz fazla kalınca oluyo karnin büyüdüğü için yırtılma oluyormuş onun için gerilirmis kasılma olsa ulrrasyonda doktorum söylerdi herhalde

Kızlar bu plasenta yukarı çıkar mı ya 20. Haftamda hala aşağıdaydı. Çıksın artık
Canım benimde asagidaydi ya 22+ da ayrıntılıya gittigimde yukarı ciktigini soyledi dr.
Insallah seninde cıkar canım dua et.
Ben zaten sezeryan olucam ama asagida diye daha fazla korkuyodum.

Kızlar decavit dışında ayrıca demir ilacı kullanıyo musunuz?
Evet cnm 12.haftadan beri ferro sanol duadenal kullanıyorum ayrıca da 21.haftadan beri de calcimax d3 kullanıyorum.decaviti içmek istemediğimi söyledim tamam dedi Dr um.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…