2017 Aralık Anneleri

arkadaşlar ekteki fotoya cinsiyet yorumu yapabilir misiniz acaba? 16-17 haftalık ultrason görüntüsü.

Eklentiler

• Screenshot_20170808-133111foto.webp
    8,7 KB · Görüntüleme: 106
arkadaşlar ekteki fotoya cinsiyet yorumu yapabilir misiniz acaba? 16-17 haftalık ultrason görüntüsü.

Bilemedim ki şimdi çıkıntı görünmüyor kız gibi ama bacak arasında parlaklık var o pipi olabilir bi arkadaşa hepimiz erkek dedik kız çıktı da bişey demedi mi sana

Bilemedim ki şimdi çıkıntı görünmüyor kız gibi ama bacak arasında parlaklık var o pipi olabilir bi arkadaşa hepimiz erkek dedik kız çıktı da bişey demedi mi sana
canım dr bize kız dedi ama işte o bana çıktıntı gibi geldi 2 tane altlı üstlü çizgi o yüzden şüphe duydum birde cinsiyet tahminlerinin yanlış cıkması ile ilgili bi kaç şey okudum :/ o yüzden sizlerle paylaştım.

Sağlıklı hayırlı olsunlar daha gerisi boş

Olablir canim doktorum kasılma olsa söylerdi ben gerilme hissediyorum sanki karnim yirtiliyo gibi

benimde geçen hafta sonundan beri kasık ağrım vardı hatta izin aldım işten 3 gündür evdeyim ayrıca bi ara karnım aşırı derecede gerilmişti yırtılıcak gibi doktorum normal dedi

ben 10 gun once girdim ayrintiliya.hic bana rahimle ilgili bilgi vermedi.hersey yolunda dedi beybi iyi dedi.bi sorun olsaydi gorurdu sanirim.bügun saglik ocagina gittim ebe nornal dedi asagilarda olmasi yularoya cikacak dedi yavas yavas.
Onu mutlaka ölçmüştür ama problem olmadığı için ayrıca söylememiş olabilir. Risk olsa mutlaka söylerdi merak etme

Kızlar decavit dışında ayrıca demir ilacı kullanıyo musunuz?
ben decavitin yanında gyno ferro sanol kullanıyorum

Onu mutlaka ölçmüştür ama problem olmadığı için ayrıca söylememiş olabilir. Risk olsa mutlaka söylerdi merak etme

ben decavitin yanında gyno ferro sanol kullanıyorum
Ben de bugün aldım
Başlarım artık
Dün doktoruma sormayı unuttum o da söylemedi
21.haftadan itibaren kullanılması gerekli diye okumuştum bende
Teşekkürler canım :)

benimde geçen hafta sonundan beri kasık ağrım vardı hatta izin aldım işten 3 gündür evdeyim ayrıca bi ara karnım aşırı derecede gerilmişti yırtılıcak gibi doktorum normal dedi
Galiba meleklerimiz buyuyor bu gerilmeler ağrılar onun icin

Canım benimde asagidaydi ya 22+ da ayrıntılıya gittigimde yukarı ciktigini soyledi dr.
Insallah seninde cıkar canım dua et.
Ben zaten sezeryan olucam ama asagida diye daha fazla korkuyodum.
Ay valla mi inşallah cikar. Ben de sata göre 20+3 tüm iki gün once ama aşağıdaydı 24 e kadar umudum var. Ayın 24 unde ayrıntılım var belki o zaman çıkmış olur ayy ne çok sevinirim

Canım endişelenme sakın dr bişey yok dediyse emin ol yoktur bide o balgam gibi dediğin şeyi anladım dediğin olaydan sonra o bendede oluyor nasıl olduğunu çok iyi anladım korkma sakın tamam mı

Ay valla mi inşallah cikar. Ben de sata göre 20+3 tüm iki gün once ama aşağıdaydı 24 e kadar umudum var. Ayın 24 unde ayrıntılım var belki o zaman çıkmış olur ayy ne çok sevinirim
Ben daha tecrubeli bi dr a asagida dediler cikmis mi diye sordugumda ilerleyen haftalara kadar asagida demek yanlıs olur dedi ve cvplamadı.
kafana fazla takma bence düzelecek. Cunku duzelmese benim duzelmezdi 2 sezeryanlı cocukda asagida olmasi normal demisti baska bi dr da.

Selam kızlar Bende ayrintilaya girdim Allaha şükür bir sıkıntı olmadı. Darısı girecek olanlara inşallah:) artık oğluma ciciler almaya başlayabilirm yavaştan bence♡
Kızlar bebeğim bazen çok hareketli bazen saatlerce sakın. Acaba uyuyor mu ? Bu arada toplam kilo alımı 3 oldu:)))) küçük bir karnımız var artik

İsim konusunda Yusuf Asaf veya Yusuf Mirza düşünüyoruz sizce?

Ben de bugün aldım
Başlarım artık
Dün doktoruma sormayı unuttum o da söylemedi
21.haftadan itibaren kullanılması gerekli diye okumuştum bende
Teşekkürler canım :)
Bana daha erken verdi canım kanım çok düşük olduğu için belkide.. sen kullan dr verdiyse mutlaka vardır bi bildiği.. ben bunların yanında bide algae oil diye bitkisel bi omega var onu kullanıyorum yine dr tavsiye etti

Anladım canım gözün masalah iki sezeryanla yukarı çıkmış plesantan. Bana da dr şanslısın senin sezeryanin yok yukarı çıkar muhtemelen dedi. Ama endometriozis hastasiyim bu hastalıkta rahimde tüplerde ya da karin içinde yapışıklık yapabiliyor. 2 yıl önce rahim filminde yapışıklık görülmemişti ama inşallah plesantam rahme yapışık değildir

Kizlar doktorum bana günde yarim saat yürüyüş önerdi siz ne yapıyorsunuz yuruyormusunuz

isimler çok güzel biz de Meriç düşünüyoruz. ben de hareketlerini sizin gibi hissediyorum ve uyuyorlar sanırım yakında güçlendiklerinde daha fazla hissedeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…