her gün yürüyorum yarım saat ya da 4o dk. ve eminim çok faydasını göreceğim.Kizlar doktorum bana günde yarim saat yürüyüş önerdi siz ne yapıyorsunuz yuruyormusunuz
Bana da 10 aralıkİlk doğum yapacak kim acaba tarih olarak bana 6 aralık tahmini gün dendi
isimler çok güzel biz de Meriç düşünüyoruz. ben de hareketlerini sizin gibi hissediyorum ve uyuyorlar sanırım yakında güçlendiklerinde daha fazla hissedeceğiz.
Canim benim düşük t ehlikem vardı yürüyüş yasaktı bana hala da doktor çok tempolu olmamak kaydıyla yarim saat yürü ddiher gün yürüyorum yarım saat ya da 4o dk. ve eminim çok faydasını göreceğim.
gozun aydin canimSelam kızlar Bende ayrintilaya girdim Allaha şükür bir sıkıntı olmadı. Darısı girecek olanlara inşallah:) artık oğluma ciciler almaya başlayabilirm yavaştan bence♡
Kızlar bebeğim bazen çok hareketli bazen saatlerce sakın. Acaba uyuyor mu ? Bu arada toplam kilo alımı 3 oldu:)))) küçük bir karnımız var artik
İsim konusunda Yusuf Asaf veya Yusuf Mirza düşünüyoruz sizce?
bugun herkes hareketlerden yakiniyo.ben her gun hissediydm hatta sabahta hissettm bi baya yataktan kalkmadn ve dun gece hic uyumadi habire vurdu.ama simdi cok nadir duz yatinca cildirirdi normalde simdi ses cikmiyoKizlar 2 gündür kızımın hareketlerini hissetmiyorum bu haftalarda hareketlerini bir gun hissedip iki üç gün hissetmemek normal mi herhalde benim iç karnim geniş gobegim d e belli belirsiz onun içinde hissetmiyo olabilr miyim
Evet canim ya kızımın hareketlerini BI sabah BI de akşam hissediyordum öyle her saat hissetmiyordum ama 2 gündür hiç hissetmiyorum korkuyorum yabugun herkes hareketlerden yakiniyo.ben her gun hissediydm hatta sabahta hissettm bi baya yataktan kalkmadn ve dun gece hic uyumadi habire vurdu.ama simdi cok nadir duz yatinca cildirirdi normalde simdi ses cikmiyo
uyandi benmki ayy var ya omrumden imur gitti yemin ederim aglamaktanEvet canim ya kızımın hareketlerini BI sabah BI de akşam hissediyordum öyle her saat hissetmiyordum ama 2 gündür hiç hissetmiyorum korkuyorum ya
Dilekcim her zaman düzenli hissedilmiyor ztn. Endişe etme. Uyuyordur miniğin:)uyandi benmki ayy var ya omrumden imur gitti yemin ederim aglamaktan
duz yat koy elini karnina bekle uzun vi sure.gelicek elinin altina.ama sekerli bi seyler ye once.ya ne bilim demekki arada zipir oluyilar arada sakin alisamiyrz bi alisablsek bu hallerine
dun kipir kipirdi diye bugunde kioir kipir oldun istyrm ama olmuyo uyku modunda
aynen dedgn gibi uyandi bizim uykucu :))) sabahtan beri cok bekledim onu cikmadi sesi.simdi otursam bile vuruyo cok şükür.e oda beni alistryo bi gun zipir gibi durmadn vurmaya bole sakin olunca ben deliriyrm hemen :))) insallah hep boel jipir kipir devam etsin ya rabbim ben fazla delirmedn:)))Dilekcim her zaman düzenli hissedilmiyor ztn. Endişe etme. Uyuyordur miniğin:)
Canimm nasıl hissediyorsunuz bu kadarbugun herkes hareketlerden yakiniyo.ben her gun hissediydm hatta sabahta hissettm bi baya yataktan kalkmadn ve dun gece hic uyumadi habire vurdu.ama simdi cok nadir duz yatinca cildirirdi normalde simdi ses cikmiyo
Ben bebek odası yapmaya karar verdim ekim sonu kasım başı mobilyayı almayı düşünüyorum. Çünkü dolap sıkıntım var. Dolap ve beşik almam şarttı şifonyer de sette oluyor bari oda yapayım dedim :)Bebek odasi yapmayi planlayanlar hazirliklara ne zaman baslamayi dusunuyorlar?
ben bu yirminci haftaya girene kadr nadir hissediydm canim.gunde en fazla bir iki kezdi.ama yirminci haftaya girince cok hareketlenme oldu.hatta oncedende varmis ama ben hep gaz saniydm onları:)) ben cok dinledim kendimi canim ondan ayirt etmeye baslaidm sanirim.bebegin durusundan bile farkediyo belki ice donuktr seninki.en son usg de nasil duruyodu.Canimm nasıl hissediyorsunuz bu kadarben çok çok nadir hissediyorum oynadı şimdi diyorum mesela
Evet icr dönük uyuyordu hep ondan mı acaba? Kontrole gittiğimde sorayim doktora .bazen ufacık kıpırtı hissediyorum . Doğru evham yapıyoruz:) bende de var evham durumu .hemen telaş yapıyorum:)ben bu yirminci haftaya girene kadr nadir hissediydm canim.gunde en fazla bir iki kezdi.ama yirminci haftaya girince cok hareketlenme oldu.hatta oncedende varmis ama ben hep gaz saniydm onları:)) ben cok dinledim kendimi canim ondan ayirt etmeye baslaidm sanirim.bebegin durusundan bile farkediyo belki ice donuktr seninki.en son usg de nasil duruyodu.
benim ayrintilida dr cevirdikten sonra daha bi uyi hissetmeye basladm bak sahi hatirladim.yuz ustu uyuyosu dr yuzunu gorsun diye baya sarsti onu döndü.o gun bugundr cok net hisssedyrm.hic sikinti yapma kimisi gec hissediyms.saglikli olsunlarda evham yapicaz dogurna kadr napalm
ice dogru vuruyodr o ondan hissedemiysndr dondugunde hissedersn.bazen rahim duvarina cok yakin oluyolar mesal daha net hissedysnEvet icr dönük uyuyordu hep ondan mı acaba? Kontrole gittiğimde sorayim doktora .bazen ufacık kıpırtı hissediyorum . Doğru evham yapıyoruz:) bende de var evham durumu .hemen telaş yapıyorum:)
Ayy inşallah canimmmmm:)ice dogru vuruyodr o ondan hissedemiysndr dondugunde hissedersn.bazen rahim duvarina cok yakin oluyolar mesal daha net hissedysn
ben ilk kez dun karnimin sallandgni hissetm o vurunca.yani daha cok var tam anlamiyla en ince hareketne kadr hissetmemize.insallah o gunleride gorucez hayirlisiyla
Kasim gec olmaz mi? Bir de mobilyanin kokusu ciksin diye kapaklari acik 1 ay falan bekletin diyorlar. Yani havalar iyi olsun ki camlar falan acilsin havalansin diye soyledi mobilyaci, mantikli da geldi.Ben bebek odası yapmaya karar verdim ekim sonu kasım başı mobilyayı almayı düşünüyorum. Çünkü dolap sıkıntım var. Dolap ve beşik almam şarttı şifonyer de sette oluyor bari oda yapayım dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?