2017 Aralık Anneleri

isimler çok güzel biz de Meriç düşünüyoruz. ben de hareketlerini sizin gibi hissediyorum ve uyuyorlar sanırım yakında güçlendiklerinde daha fazla hissedeceğiz.

Meriç te güzel :) inşallah o günleri de görürüz kıpır kıpır olsunlar♡

Kizlar 2 gündür kızımın hareketlerini hissetmiyorum bu haftalarda hareketlerini bir gun hissedip iki üç gün hissetmemek normal mi herhalde benim iç karnim geniş gobegim d e belli belirsiz onun içinde hissetmiyo olabilr miyim

gozun aydin canim
benim bebis de dun cok hareketliydi hatta karnim sallniyodu vurunca ama bugun pek bi sakin korkutuyo beni ya.omceden duz uzaninca rahatsız olur vurudu hemen ama simdi bekliyrm uzun bi sure vuruyo ama bi kez cok moralim bozuk

bugun herkes hareketlerden yakiniyo.ben her gun hissediydm hatta sabahta hissettm bi baya yataktan kalkmadn ve dun gece hic uyumadi habire vurdu.ama simdi cok nadir duz yatinca cildirirdi normalde simdi ses cikmiyo

bugun herkes hareketlerden yakiniyo.ben her gun hissediydm hatta sabahta hissettm bi baya yataktan kalkmadn ve dun gece hic uyumadi habire vurdu.ama simdi cok nadir duz yatinca cildirirdi normalde simdi ses cikmiyo
Evet canim ya kızımın hareketlerini BI sabah BI de akşam hissediyordum öyle her saat hissetmiyordum ama 2 gündür hiç hissetmiyorum korkuyorum ya

Evet canim ya kızımın hareketlerini BI sabah BI de akşam hissediyordum öyle her saat hissetmiyordum ama 2 gündür hiç hissetmiyorum korkuyorum ya
uyandi benmki ayy var ya omrumden imur gitti yemin ederim aglamaktan
duz yat koy elini karnina bekle uzun vi sure.gelicek elinin altina.ama sekerli bi seyler ye once.ya ne bilim demekki arada zipir oluyilar arada sakin alisamiyrz bi alisablsek bu hallerine
dun kipir kipirdi diye bugunde kioir kipir oldun istyrm ama olmuyo uyku modunda

Dilekcim her zaman düzenli hissedilmiyor ztn. Endişe etme. Uyuyordur miniğin:)

Dilekcim her zaman düzenli hissedilmiyor ztn. Endişe etme. Uyuyordur miniğin:)
aynen dedgn gibi uyandi bizim uykucu :))) sabahtan beri cok bekledim onu cikmadi sesi.simdi otursam bile vuruyo cok şükür.e oda beni alistryo bi gun zipir gibi durmadn vurmaya bole sakin olunca ben deliriyrm hemen :))) insallah hep boel jipir kipir devam etsin ya rabbim ben fazla delirmedn:)))

Kizlar uzun zamandir yazmiyordum ama izliyordum sizi bebegin hareketleri konusunda endiseler bende de var bir gün bütün gün sürekli hareketli oluyor 2 gün cok az hareket ediyor benim kizimda yerim ben onu cok endiselendigimde fetal dopplerle sesini dinliyorum artik son care ama dün cokkkk acayip cok güzel bir olay yasadim öglen uykusunda sag tarafimdan sol tarafa gecerken bir dakika kadar bebek kendini düzeltsin diye sirt üstü duruyorum kordon dolanmasi olmasin diye aniden dönüldügünde bebek rahatsiz olurmus sirt üstü döndügümde bir baktim karnimin sol tarafi resmen piramit gibi olmus yamulmus önce cok korktum sonra esimi cagirdim oda buna sahit olsun diye ve daha iyi anladim ki icimizde mucize tasiyoruz

Dogum konusunda da konusulmus sanirim en erken dogum yapacaklardan biri de benim bundan önce benim cok kayiplarim oldugu icin doktorlar sezeryanla alip hic bebegi riske atmak istemiyorlar tabii yas faktörü de var benim türkiyede ki doktorlar 38. haftada bebegi alalim diyorlardi suan avusturyadayim avusturyada normalde sezeryan sayilidir hemen keselim demezler buradaki doktorumdan bunu nasil isteyecegimi düsünürken doktorum ben söylemeden kendisi söyledi sezeryan diye ben de evet 38. hafta da alalim dediler türkiyede dedim yok hatta 37. hafta dedi buda kasimin ortasina geliyor ama sanki bana cok erken gibi geldi 3 hafta öncesinden almak

Canimm nasıl hissediyorsunuz bu kadar ben çok çok nadir hissediyorum oynadı şimdi diyorum mesela

Bebek odasi yapmayi planlayanlar hazirliklara ne zaman baslamayi dusunuyorlar?
Ben bebek odası yapmaya karar verdim ekim sonu kasım başı mobilyayı almayı düşünüyorum. Çünkü dolap sıkıntım var. Dolap ve beşik almam şarttı şifonyer de sette oluyor bari oda yapayım dedim :)

Canimm nasıl hissediyorsunuz bu kadar ben çok çok nadir hissediyorum oynadı şimdi diyorum mesela
ben bu yirminci haftaya girene kadr nadir hissediydm canim.gunde en fazla bir iki kezdi.ama yirminci haftaya girince cok hareketlenme oldu.hatta oncedende varmis ama ben hep gaz saniydm onları:)) ben cok dinledim kendimi canim ondan ayirt etmeye baslaidm sanirim.bebegin durusundan bile farkediyo belki ice donuktr seninki.en son usg de nasil duruyodu.
benim ayrintilida dr cevirdikten sonra daha bi uyi hissetmeye basladm bak sahi hatirladim.yuz ustu uyuyosu dr yuzunu gorsun diye baya sarsti onu döndü.o gun bugundr cok net hisssedyrm.hic sikinti yapma kimisi gec hissediyms.saglikli olsunlarda evham yapicaz dogurna kadr napalm

Evet icr dönük uyuyordu hep ondan mı acaba? Kontrole gittiğimde sorayim doktora .bazen ufacık kıpırtı hissediyorum . Doğru evham yapıyoruz:) bende de var evham durumu .hemen telaş yapıyorum:)

Evet icr dönük uyuyordu hep ondan mı acaba? Kontrole gittiğimde sorayim doktora .bazen ufacık kıpırtı hissediyorum . Doğru evham yapıyoruz:) bende de var evham durumu .hemen telaş yapıyorum:)
ice dogru vuruyodr o ondan hissedemiysndr dondugunde hissedersn.bazen rahim duvarina cok yakin oluyolar mesal daha net hissedysn
ben ilk kez dun karnimin sallandgni hissetm o vurunca.yani daha cok var tam anlamiyla en ince hareketne kadr hissetmemize.insallah o gunleride gorucez hayirlisiyla

Ayy inşallah canimmmmm:)

Kasim gec olmaz mi? Bir de mobilyanin kokusu ciksin diye kapaklari acik 1 ay falan bekletin diyorlar. Yani havalar iyi olsun ki camlar falan acilsin havalansin diye soyledi mobilyaci, mantikli da geldi.
Mobilya Eylul ortasi gibi siparis edilse, zaten 15gun- 1 ay sure istiyorlar teslimat icin. Ekim ortasi gelir. Kasim gibi kokusu cikar. Kasim'da icini yerlestirsek, kiyafetleri yika vs. Aralik'a da is kalmamis olur diye dusunmustum ben.
Yani Kurban'dan sonra odasini boyatip, (boyanin kokusunun da cikmasi icin sure lazim cunku) siparisi vermeyi dusunuyorum Allah nasip ederse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…