2017 Aralık Anneleri

Aaa öyle mi ...dogru aslında mobilyanında kokusu olur.gerci hemen odasını kullanmayız .yani anne yani beşik de almayı düşünüyorum ben ilk aylar yanımda kalır.kiyafetleri yerleştirmek için dolap şart .her şekilde mobilyayı erken almak lazim o zaman.eylul sonu ekim başı da alabilirim :) teşekkrüler fikir için...bebrk arabası araştırdınız mı peki?

Ben anne yani icin park yatagini simdiden aldim, indirime girmisti. Bir de ev tipi ana kucagi aldim. Ikisinin de markasi Chicco. Bebek arabasi icin de cogu kisi baston tipi denilen arabalari onermis. Hafif olmasi kolaylik oluyormus. Chicco'nun Lite way modelinden herkes memnundu. Onun da bir kac farkli serisi cikmis zaman icinde. Muhtemelen ben de kullanisli ve cok hantal olmayan bir model tercih edecegim.

Ben yarın ya da bir kaç gün içerisinde oda siparişini vereceğim çünkü ön araştırma yaptığımda bi firma 2 ay önceden sipariş vermeniz gerekiyor. Teslim etmemiz 2 ay sürüyor dedi.. bu haftalarda odasını boyatıp duvar kağıdını yapıp mobilyayı beklemeyi düşünüyorum.. mobilya geldikten ve eşyaları tamamlandıktan sonra yıkayıp ütülemeyi ve dolabına yerleştirmeyi düşünüyorum.. Allah göstermesin erken doğum durumu olabilir çok ağırlaşıp dışarı çıkamayabilirim.. bundan dolayı erken hazırlanıp son zamanlarda ikramlık vs ler le uğraşmayı düşünüyorum. Bebek arabası olarak da ben yoyko marka aldım yeni sanırım ama çok güzel travel sistem ve ben indirimden çok uyguna aldım. Baston düşünmüyorum pusetini takıyo olabilmem gerekir çünkü

Merhaba yoyko 'yu bende duydum fakat mağazalarda göremedim.nete de güvenemedim.siz hangi siteden aldınız?

Canimm benim alacağım oda da set olarak veriyorlarmış..bugun gördüm.sepet beşik olarak geçiyor.ailemin yanına gideceğim için de park yatak da almayı düşünüyorum uygun bir fiyata :) 200 300 liralık bisey ...

bugun herkes hareketlerden yakiniyo.ben her gun hissediydm hatta sabahta hissettm bi baya yataktan kalkmadn ve dun gece hic uyumadi habire vurdu.ama simdi cok nadir duz yatinca cildirirdi normalde simdi ses cikmiyo

Yanlız değilsiniz gece sabaha kadar bekledim tık yok kötü seneryalor döndü durdu uyumaya yakın bi tekme içim rahat etti yani sanırım normal

Merhaba yoyko 'yu bende duydum fakat mağazalarda göremedim.nete de güvenemedim.siz hangi siteden aldınız?
Bende bu markadan aldım. N11 yada gittigidiyor da vardı bir ay once.
Ayni modelde farklı markalarda var. Insallah pisman olmayiz tercihte.

Benim aldigim park yatak da o civar. Ara katiyla birlikte 280 olmasi lazim. Ben oda setini buyuyen karyolali bir model tercih edecegim. Uzun vadede kullanisli olur diye dusunuyorum.

1000 TL civari yaziyor. Senin aldigin fiyat daha mi dusuktu canim?

Yanlız değilsiniz gece sabaha kadar bekledim tık yok kötü seneryalor döndü durdu uyumaya yakın bi tekme içim rahat etti yani sanırım normal
sorma sorma kucucuk bi kipirti rahat uykuya dalmayi sagliyo.allah eksik etmesin varliklarni ama iki saat hissetmynce cildirck gibi oluyrm.aslinda dinleniyolr da iste biz sabredemyrz sürekli vursn istyrz

Benim aldigim park yatak da o civar. Ara katiyla birlikte 280 olmasi lazim. Ben oda setini buyuyen karyolali bir model tercih edecegim. Uzun vadede kullanisli olur diye dusunuyorum.
Bencede öyle tercih etmek en doğrusu büyüdükçe karyola olarak kullanırız :) ben renginde karar veremiyorum acaba mavi mı secsem beyaz mi diye baya kararsiz kaldim

Hepsiburada da indirime girmişti oradan aldım çocuk marketten satılıyo.. ben aslınj görmemiştim bi yakınım görmüş çok beğenmiş güvendiğim bi insandır ondan dolayı aldım gayet sağlam ve şık duruyo pişamn değilim gelen üründen dolayı..

1000 TL civari yaziyor. Senin aldigin fiyat daha mi dusuktu canim?
arabaya ilk baktığımda 1890 tl di kendi sitelerinde sonra yukarıda yazdığım gibi indirime girmişti 950 tl ye aldık canım

kızlar aranızda ayakları şişen var mı varsa ne yapıyorsunuz? benim sabahtan başlıyor özellikle ayak bileklerim şişiyor fakat kramp yok
Hamilelikte Ben kendimi bildim bileli ayaklarım şiş.çokta su yüketiyorum ama bi çözüm olmuyor.sadece şunu diyebilirim bizim bi arkadaşkiside şiş. onun her geçen gün ayak ağrıları artıyormuş.benimkisi çok şükür ağrımıyor,krampta girmiyor.her gün yürüyüşe çıktığım için faydası olduğunu düşünüyorum.bi ara rahatsızdım yürüyüşe gitmedim ayaklarımın altında resmen cam kırıkları varmış ve ben onun üstünde yürüyormuşum gibi çok ağrıyordu.günlük yürüyüşü tavsiye ederim.enazından ileride agrımasını engelleyebilirsin

Kızlar bıyık bölgemde kararma oldu yüzüme güneş kremi sürdüğüm halde oldu
Bunyn için çözüm önerebilecek var mı

kizlar ben cok oksuruyrm iki uc gundr.zencefil tozu var balla tuketilince iyi geliyms fakat gebelikte kullaniliyo mu.baktm nettem kullaniliyo yaziyo ama fazlasi zararmis dusuge sebep oluyoms.ne yapicam ben simdi kimisi yararli yaziyo kimisi zararli.oksurmektende kasklaa agrilar giriyo artk

Canım endişelenme sakın dr bişey yok dediyse emin ol yoktur bide o balgam gibi dediğin şeyi anladım dediğin olaydan sonra o bendede oluyor nasıl olduğunu çok iyi anladım korkma sakın tamam mı

Sağol cnm cvbın için ben de Rabbim ne nasip ederse o olur dedim ve bekledim çok şükür bi sıkıntı yaşamadım bebişimin hareketlerini de hissediyorum bi sorun yok Allah'ın izniyle

Bencede öyle tercih etmek en doğrusu büyüdükçe karyola olarak kullanırız :) ben renginde karar veremiyorum acaba mavi mı secsem beyaz mi diye baya kararsiz kaldim
Ben beyaz alacağım canım. Malum ilk çocuk, nasip olursa sonraki de kullanır. Odayı duvar rengi ve uyku setiyle renklendirmek kolay nasılsa.

Can
Canim doktprynu ara sor bana soğuk algınlığı için sadece ihlamur icebilirsin ddi nane limonu bile onermiyorum ddi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…