2017 Aralık Anneleri

Kizlar bugün yine benden sayfa sumuksu akinti geldi peceteye çok değil ama az Bir fikriniz var mi neden oluyo sonuçta Bu benim ilk gebeligim benden daha tecrübeli olaniniz var

Tereyağı erit içine pekmez koy iç faydasını göreceksin öksürük bende de var çok şükür azaldı

Bizim hamile arkadaşlar kusmaya iyi geliyor diye zencefilli şekerler yediler bi şey olmadı.sende tozunda tüket her şeyin fazlası zarar normalde.pekmezle zeytinyagini karıştırıpta içebilirsin oda Boğaz bölgeni yumuşatır öksürmeni geçirebilir.

Kizlar bugün yine benden sayfa sumuksu akinti geldi peceteye çok değil ama az Bir fikriniz var mi neden oluyo sonuçta Bu benim ilk gebeligim benden daha tecrübeli olaniniz var
Rahimin kasılmasından dolayı sümüklü akıntı oluyor genelde ama rengi kırmızı pembe farklı renkteyse doktoruna danış derim.bide akıntı kötü kokuluysa enfeksiyonda olabilir ihmal etme.

Can
Canim doktprynu ara sor bana soğuk algınlığı için sadece ihlamur icebilirsin ddi nane limonu bile onermiyorum ddi
devlete gittgm icin numarasi yok canim maalesef.arkadasm ebe ona sordum az kullanmak gerekiyoms.kasign ucuyla koydum hemen bal bide limonla karstrdm iyi geldi.bunu gebeler mide bulantisini kesmek icin bile kullaniylrms yani azar azar da olsa fazlasi zararms iste surekli tujetilmemesi gerekiyms.bana yetti zaten

aynen canim öleymiş cayini bile tuketen varmis bulanti icin.bende kasign ucuyla kullandm cidden iyi geldi.bu aksamda pekmezi denerim.

o sümüksü akinti seffaf mi beyaz mi canim.cok ayakta kalinca bendende hafif beyazimsi geliyo ama normalmis.seffafi bilmiyrm ya dr a yada yakınında saglik ocagi varsa yarin bi ugra onlarda bilgi veriyo.

Rahimin kasılmasından dolayı sümüklü akıntı oluyor genelde ama rengi kırmızı pembe farklı renkteyse doktoruna danış derim.bide akıntı kötü kokuluysa enfeksiyonda olabilir ihmal etme.
Yok canim rengi seffafti kokusuzdu ilk çarşamba gunu olmuştu BI de bugün oldu peki rahim kasilmasi neden oluyor acaba BI fikrin var mi yada doktorumu mu arasam

Dün
o sümüksü akinti seffaf mi beyaz mi canim.cok ayakta kalinca bendende hafif beyazimsi geliyo ama normalmis.seffafi bilmiyrm ya dr a yada yakınında saglik ocagi varsa yarin bi ugra onlarda bilgi veriyo.
biraz fazla ayakta kalmıştım ondan midir ki dersin canim doktprumu arayim diyorum ama pazar pazar da adamı rahatsız etmek istemiyorum

Dün

biraz fazla ayakta kalmıştım ondan midir ki dersin canim doktprumu arayim diyorum ama pazar pazar da adamı rahatsız etmek istemiyorum
yarin sabah ara bilmiyrm ki hafta sonu aranir mi hic araamdim ole ben :)).agrin falan yoksa sikintda yoktr ama sen sabah yarin ara sor onlar daha iyi bilir

Burun tıkanıklıgı bende de var.Derin nefes almak zorunda kalıyorum cogu kez.Bu haftalar normalmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…